דו"ח על אי ציות לרמזור – מה לעשות?
אנונימי שאל\ה בתאריך 03/06/2024:
היי, קיבלתי דו"ח על אי ציות לרמזור אדום בסך 750 ש"ח ו-8 נקודות. שוטר שעמד בצומת ראה אותי ודיווח בקשר לשוטר שעמד אחרי הצומת (אחרי פניה ימינה). השוטר השני עצר אותי ונתן לי את הדו"ח. כשעברתי ברמזור, ראיתי אור ירוק מהבהב ולא אדום, ולכן ביקשתי להישפט. השוטר לא צילם אותי, אז זו מילה שלי נגד המילה שלו. מה כדאי לי להגיד במשפט כדי לנסות לבטל את הדו"ח? תודה!
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
זיכוי נהג קטנוע מאי-ציות לרמזור אדום
בית המשפט זיכה נהג קטנוע מאשמת אי-ציות לרמזור אדום בשל חוסר ראיות מספקות. המקרה מדגיש את חשיבות הראיות המוצקות בהרשעת עבירות קרא עוד >>
-
זיכוי מאי ציות לצו הריסה מחוסר ראיות
בית המשפט זיכה נאשם מאי ציות לצו הריסה, לאחר שהמדינה לא הצליחה להוכיח את העבירה מעבר לכל ספק סביר. ההחלטה מדגישה את הצורך בהוכחת אשמה ברורה קרא עוד >>
-
אי ציות לשוטר – מהן ההשלכות?
במהלך נסיעה שוטר מאותת לך לעצור על אף שלא ביצעת שום עבירה. האם מחובתך לעצור? התשובה היא חד משמעית: כן. ההשלכות של אי ציות לשוטר או גרוע מכך - בריחה קרא עוד >>
-
10 דברים שאסור לעשות בזמן חקירה במשטרה
חקירה במשטרה היא התחלה של הליך פלילי שעלול להימשך שנים. כל מה שתגידו, תאשרו או תשללו במהלכה עלול להפליל אתכם בהמשך. לכל אדם יש זכות להתייעץ עם עורך דין פלילי קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתשירה חסוי | 31/10/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך עו"ד דוק!חוות דעת:תודה רבה על הייעוץ המקצועי, על הסבלנות, ההסבר המפורט. כן ירבו עו"ד כמוך. תודה רבה ! -
הוסף חוות דעתראובן חסוי | 04/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על שעשית בשבילי עבודה מדהימה שאפשרה לי להמשיך במסלול החיים הרגילחוות דעת:עורך הדין דוק היקר, למרות שהגעתי אליך בדרך לא דרך וממש זמן קצר לפני המשפט הפלילי שהתנהל כנגדי עשית בשבילי עבודה מדהימה שאפשרה לי להמשיך במסלול החיים הרגיל שלי. אני ומשפחתי חבים לך תודה גדולה ומאחלים לך הצלחה רבה בהמשך דרכך המקצועית. נמשיך להמליץ עליך בחום בכל הזדמנות! -
הוסף חוות דעתיגאל חסוי | 04/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על המקצוענות והסבלנות!חוות דעת:עו"ד דוק הגיע לייצג אותי בדיון המעצר הראשון בעבירה לא פשוטה והציל אותי מהמשך ישיבה מאחורי סורג ובריח. בהמשך עו"ד דוק הגן תמיד על האינטרסים שלי על פני עשרות דיונים עד קבלת פסק דין מקל ביותר. אין לי באמת דרך להודות לו מלבד המילים שאני כותב כאן ויכול ויסייעו לאחרים למצוא אותו כי באמת ומדובר באדם מיוחד ומקצוען אמיתי. -
הוסף חוות דעתכרמל חסוי | 04/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ויצירתיחוות דעת:אסף דוק הינו עורך דין מצויין אשר מביא פתרון לכל בעיה. תקתן מסודר ומדוקדק. בעל ראש יצירתי וחשיבה מחוץ לקופסא, אחראי וישר. עורך דין בין המומלצים וטובים ביותר שיש כיום. מומלץ ביותר בכל נושא. -
הוסף חוות דעתבדואן חסוי | 03/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין ישר ומקצועי שהגשים לי חלוםחוות דעת:הגשמת לי חלום אסף, חלום הילדות שכל כך אהבתי מהילדות שלי . בזמן שחשבתי שהכל נגמר ואין לי שום סיכוי להגשים את החלום שלי אתה החזרת לי את התקווה למרות שהייתי קצת נודניק אבל אתה היית תמיד סבלני וחביב מאוד . לכן אני מביע את כל התודות שבעולם לך ולכל אנשי המשרד שעבדו על התיק שלי במקצעיות רבה וחזקה ובאמינות רבה ובהשקעה ענקית ללא טיפת רשלנות ועל היחס הנהדר שקיבלתי ממך בצורה אישית והיחס הטוב ונחמד ביותר מיניב ונוי , ושאלוהים יברך אותך בכל צעד שתצעד בחיים , ואני מאמין שיום אחד נתפגש ואני על מדים ונצטלם ביחד סילפי ונעלה סטורי, והכל היה בזכותך ובזכות המקצעיות שלך בתחום .. מאחל לך כל הטוב שבעולם . תודה רבה רבה רבה אסף מעריך מאוד. -
הוסף חוות דעתאלי חסוי | 03/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר וזיכה אותי מכל אשמהחוות דעת:אסף היקר ראוי להערכה והערצה, ייצג אותי בתהליך מורכב, ביצע חקירות נגדיות, נצמד לגירסתי, האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר, וזיכה אותי מכל אשמה, אין מילים שיוכלו לתאר את רמת הרגישות והמקצועיות והייחודיות בה פעל. מעריך מודה לך מקרב לך. -
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 03/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על ייצוג מקצועי ומשובחחוות דעת:אסף, כעת שה'אבק שקע' ברצוני להודות לך על ייצוג מקצועי ומשובח. במבט לאחור, אני מבין כעת שכל ההחלטות שנלקחו היו מדויקות. כפי שכתבתי לעו"ד תומר, המראה המרשים, מקרין השקט והאסרטיביות שלכם היו כה מרשימים. הרגשתי מיוצג ומוגן. תודה מקרב לך. מי ייתן ודרככם תהיה רצופה בהצלחות וזיכויים! -
הוסף חוות דעתרם חסוי | 03/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי עם יחסי אנוש ואיכפתיות אמיתיתחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק במקרה דרך האינטרנט בעת המתנה לחקירה במשטרה, לאחר שהאשימו אותי באיומים, עצם המעמד היה לא נעים ואסף שדיבר איתי בפלאפון הרגיע אותי והדריך אותי בעניין, לאחר החקירה נפגשנו באופן אישי, פגשתי אדם נעים, מקצועי עם יחסי אנוש ואיכפתיות, הסביר לי את כל התהליך, עו"ד אסף דוק ביחד עם עמיתו עו"ד אילון טיפלו בתיקי על הצד הטוב ביותר ואני יכול לומר בלב שלם שלאחר שעברתי תקופה לא קלה לבסוף התיק נסגר ללא העמדה לדין, ממליץ בחום לכל המעוניין לקבל יחס אישי, מקצועי, בהבנה ואוזן קשבת. -
הוסף חוות דעתכרם חסוי | 03/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג מקצועי ומסור בכל שעות היממהחוות דעת:עורך דין טיפול זריז ללא השתהות זו פעם שניה אני פונה אליו פשוט גדול. -
הוסף חוות דעתריקי חסוי | 03/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:האמנתי מההתחלה שרק אסף באמת יוכל לעזור לי ולא טעיתיחוות דעת:עו״ד אסף רציתי להדות לך על כל המאמץ שעשית בשבילי על מנת שאצליח באתי אליך וידעתי מהתחלה שאתה באמת תעזור לי מאוד האמנתי בך ובסוף לטוב🙏 מאחלת לך מהעומק לב את הכל טוב בעולם בזכותך אני הצלחתי❤️ -
הוסף חוות דעתמארק חסוי | 03/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:יחס אישי, ידע נרחב ויצירתיותחוות דעת:ברצוני להודות לכם על הטיפול המסור, המושקע והיצירתי בתיק שלי. הרגשתי את היחס המקסים והמאמץ לעשות את המקסימום כדי להגיע להישג משמעותי עבורי ולעזור לי. בברכה והמון בריאות. ❤❤🙏🏻