דוח תעבורה בכביש עירוני
דנה שאל\ה בתאריך 10/03/2021:
שלום. נסעתי בכביש עירוני וצולמתי על ידי מצלמה מסוג " מדור 3 א ומכשור אכיפה 3/א " . ביחד איתי היו על הכביש עוד 2 מכוניות נוספות בנתיבים שונים. איך עובדת המצלמה מסוג הזה במיוחד כשיש מספר רכבים באותו זמן בנתיבים שונים.האם יתכן ובאיזה מקרים שדוח שקיבלתי לא אמור להיות מיועד עבור רכב שלי אלא עבור רכב אחר ?
-
מענה ל־דוח תעבורה בכביש עירוני
שלום רב,
לשאלתך, על קצה המזלג, מצלמת א'3 אוכפת עבירות מהירות ועבירות רמזור באמצעות חיישנים המונחים על כל נתיב
נסיעה בנפרד מתחת לפני הקרקע כאשר רכב נוסע בנתיב הנסיעה מסוים אותו חיישן נכנס לפעולה, באופן זה הסיכוי
לטעות בזיהוי רכב המבצע העבירה נמוך.
בברכה,
עו”ד יניב נבון
03-5505995
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
לקוח שנחשד שאיים בנשק על אדם אחר במסגרת סכסוך בכביש נוקה מאשמה
לקוח המשרד נעצר ונחקר בחשד שאיים בנשקו האישי על אדם אחר במסגרת סכסוך נהגים בכביש. הלקוח הכחיש מכל וכל את החשדות שהוטחו בו מן ההתחלה, תוך שסיפק גרסה קוהרנטית ואמינה קרא עוד >>
-
צעיר נידון לחודשיים עבודות שירות בעקבות תקיפת נהג בכביש
בית המשפט גזר על צעיר חודשיים עבודות שירות לאחר שהורשע בעבירת תקיפה סתם בעקבות אירוע בכביש. ההחלטה נבעה מהתחשבות בנסיבות המקרה ובחומרת קרא עוד >>
-
עבודות שירות לנאשם בבריונות בכביש בשל תקיפת נהג אחר
פסק הדין עוסק במקרה של בריונות בכביש, בו הנאשם הורשע בעבירות שונות בעקבות עימות עם נהג אחר. בית המשפט גזר על הנאשם עונש של עבודות שירות, תוך התחשבות במצבו קרא עוד >>
-
עבודות שירות בלבד ללקוח שתקף באכזריות ופצע נהג קטוע יד על רקע סכסוך בכביש
נגד לקוח המשרד, אדם נורמטיבי העוסק בתחום אבטחת המידע, הוגש כתב אישום חמור שייחס לו תקיפה אכזרית ופציעה של נהג קטוע יד על רקע סכסוך נהגים בכביש. לאחר שהודה בכתב קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 14/10/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מצוין שבקי בכל הפינות הקטנות של המקצועחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק דרך האינטרנט בעקבות ההמלצות. התברר שזה עו"ד מצוין. היה מקצועי מאוד ובקי בכל הפינות הקטנות של המקצוע. זמין למקרה שצריך ומוכן לענות על השאלות ולהסביר (הרבה מעל ומעבר לציפיות שלי). העבודה נעשתה תוך זמן קצר לשביעות רצוני. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתבדואן חסוי | 23/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין ישר ומקצועי שהגשים לי חלוםחוות דעת:הגשמת לי חלום אסף, חלום הילדות שכל כך אהבתי מהילדות שלי . בזמן שחשבתי שהכל נגמר ואין לי שום סיכוי להגשים את החלום שלי אתה החזרת לי את התקווה למרות שהייתי קצת נודניק אבל אתה היית תמיד סבלני וחביב מאוד . לכן אני מביע את כל התודות שבעולם לך ולכל אנשי המשרד שעבדו על התיק שלי במקצעיות רבה וחזקה ובאמינות רבה ובהשקעה ענקית ללא טיפת רשלנות ועל היחס הנהדר שקיבלתי ממך בצורה אישית והיחס הטוב ונחמד ביותר מיניב ונוי , ושאלוהים יברך אותך בכל צעד שתצעד בחיים , ואני מאמין שיום אחד נתפגש ואני על מדים ונצטלם ביחד סילפי ונעלה סטורי, והכל היה בזכותך ובזכות המקצעיות שלך בתחום .. מאחל לך כל הטוב שבעולם . תודה רבה רבה רבה אסף מעריך מאוד. -
הוסף חוות דעתבדואן חסוי | 23/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין ישר ומקצועי שהגשים לי חלוםחוות דעת:הגשמת לי חלום אסף, חלום הילדות שכל כך אהבתי מהילדות שלי . בזמן שחשבתי שהכל נגמר ואין לי שום סיכוי להגשים את החלום שלי אתה החזרת לי את התקווה למרות שהייתי קצת נודניק אבל אתה היית תמיד סבלני וחביב מאוד . לכן אני מביע את כל התודות שבעולם לך ולכל אנשי המשרד שעבדו על התיק שלי במקצעיות רבה וחזקה ובאמינות רבה ובהשקעה ענקית ללא טיפת רשלנות ועל היחס הנהדר שקיבלתי ממך בצורה אישית והיחס הטוב ונחמד ביותר מיניב ונוי , ושאלוהים יברך אותך בכל צעד שתצעד בחיים , ואני מאמין שיום אחד נתפגש ואני על מדים ונצטלם ביחד סילפי ונעלה סטורי, והכל היה בזכותך ובזכות המקצעיות שלך בתחום .. מאחל לך כל הטוב שבעולם . תודה רבה רבה רבה אסף מעריך מאוד. -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 19/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מספר 1חוות דעת:לעורך דין מספר 1 תודה רבה על הכל על התמיכה, האכפתיות, פשוט תודה תודה תודה בברכה גבי. -
הוסף חוות דעתעמית חסוי | 18/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:שרות מקצועי ואמין בכל פעם ותמיכה לאורך כל הדרךחוות דעת:אני רוצה להודות לך מעומק ליבי על העזרה הענקית והטיפול המסור שהענקת לי שרות מקצועי ואמין בכל פעם ותמיכה לאורך כל הדרך מצדך. לא יכולתי להעזר במישהו טוב יותר! תודה רבה רבה! -
הוסף חוות דעתאירנה חסוי | 14/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:לוחם צדק אמיתי!חוות דעת:עו"ד דוק סייע לי רבות בתביעה פלילית שהגישו נגדי. מההתחלה הוא פעל ביסודיות והפך כל אבן בסיפור כדי לאפשר לי לחזור לשגרה במהרה. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 11/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על שליווית אותי לאורך כל הדרך, צעד, צעד עד לתוצאה המיוחלתחוות דעת:עורך הדין דוק היקר, ברצוני להביע את תודתי על השירות המסור והמקצועי שהענקת לי. ליווית אותי לאורך כל הדרך, צעד, צעד עד לתוצאה המיוחלת. מוקיר ומעריך את מה שעשית בשבילי. -
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 03/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על ייצוג מקצועי ומשובחחוות דעת:אסף, כעת שה'אבק שקע' ברצוני להודות לך על ייצוג מקצועי ומשובח. במבט לאחור, אני מבין כעת שכל ההחלטות שנלקחו היו מדויקות. כפי שכתבתי לעו"ד תומר, המראה המרשים, מקרין השקט והאסרטיביות שלכם היו כה מרשימים. הרגשתי מיוצג ומוגן. תודה מקרב לך. מי ייתן ודרככם תהיה רצופה בהצלחות וזיכויים! -
הוסף חוות דעתנתנאל חסוי | 18/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך על שירות, מקצועיות ואיכפתיותחוות דעת:אחרי לא מעט התלבטויות והתייעצויות החלטתי להגיע לעו״ד אסף דרך כמה המלצות - כותב את החוות דעת הזו כמה דקות אחרי שהתיק נסגר. אז שוב תודה לך על שירות, מקצועיות, ואיכפתיות. ממליץ מאוד מאוד. -
הוסף חוות דעתרווית חסוי | 02/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מנוסה עם סבלנות אין קץחוות דעת:הגעתי למשרדו של אסף על מנת לקבל ייעוץ משפטי בעניין שמדיר שינה מעיני כבר תקופה ארוכה. אסף ישב איתי ארוכות ובסבלנות אין קץ פשוט ענה לי על כל השאלות שהטרידו את מנוחתי וגרם לי להרגיש הרבה יותר רגועה עם הדברים. יישר כוח! -
הוסף חוות דעתמשה חסוי | 24/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי, צנוע וישרחוות דעת:מקצועי, צנוע וישר. העבודה מבוצעת למעלה מן הציפיות. הבחירה החשובה ביותר בהליך המשפטי היא בחירה באדם שייצג אותך ואת האינטרס שלך על הצד הטוב ביותר, עו"ד אסף דוק עונה על כך בהחלט! -
הוסף חוות דעתגיא חסוי | 24/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי מאוד עם מלא סבלנותחוות דעת:עורך דין פלילי מעולה, נתן לי ייעוץ טלפוני והרגיע אותי מאוד, היה סבלני והסביר כל דבר כמה פעמים. מומלץ מאוד.