דוח תנועה על אי מתן זכות קדימה להולכי רגל
אנונימי שאל\ה בתאריך 05/06/2024:
קיבלתי דוח משוטר על אי מתן זכות קדימה להולכי רגל במעבר חציה. לתיק צורפו 3 סרטונים ממצלמת הגוף של השוטר.
1. בסרטונים, כשאני חוצה את מעבר החציה, לא רואים הולכי רגל ליד המעבר, אולי בגלל המרחק מהמצלמה.
2. המשטרה עצרה אותי ועוד נהג שנסע קרוב אליי. בסרטון, הנהג השני מודה שהיה הולך רגל ליד המעבר, אבל אומר שהילד חיכה לאמא שלו ולא התכוון לחצות לבד.
שאלותיי:
1. האם הצגת הסרטון בבית המשפט, שמראה שאין הולכי רגל ליד המעבר, תחליש את עדות השוטר?
2. אם התובע יטען שדברי הנהג השני תומכים באישום נגדי, האם התביעה חייבת להעיד את הנהג הזה כדי שדבריו יהיו קבילים?
3. האם התביעה חייבת לספק לי את פרטי הנהג השני (מס' רכב, שם, ת.ז.) וליידע אותי אם נרשם נגדו דוח, אם הוגש ערר ומה תוצאותיו, ומה מצב התיק שלו בבית המשפט?
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
משטרת שדות (קדימה צורן)
קיבלת זימון לחקירה במשטרת שדות (קדימה-צורן) והנך תוהה כעת כיצד עליך לנהוג? כיצד ומתי יתאפשר שחרור חשוד ממעצר במשטרת שדות? נוכח ההשלכות מרחיקות הלכת שעשויות להיות לחקירה או מעצר על קרא עוד >>
-
התיישנות עבירות תעבורה – מתי לא ניתן להעמיד לדין נהג שביצע עבירת תנועה?
לא אחת מתקיימת סחבת בירוקרטית ומשפטית בעניין שליחת דו"חות תעבורה וצווים שונים מטעם המשטרה או בתי הדין לתעבורה. הדבר עשוי להוביל למצב בו חלה התיישנות על עבירות התעבורה השונות. עו"ד קרא עוד >>
-
עבירות תנועה על קורקינט חשמלי – סוגים ועונשים
כמו האופניים החשמליים, גם הקורקינט החשמלי צובר פופולאריות בקרב אזרחי ישראל, ובעיקר אלו החיים במרכזים עירוניים ברחבי גוש דן, בהם התנועה באמצעות כלי רכב כרוכה בעמידה בפקקים ובחיפושים נואשים אחרי קרא עוד >>
-
זיכוי נהג שהואשם בפגיעה בהולך רגל במעבר חצייה
בית המשפט לתעבורה מחוז מרכז בפתח תקווה זיכה נהג שהואשם בפגיעה בהולך רגל במעבר חצייה בשל מחדלי חקירה ולאחר שהתביעה המשטרתית לא הציגה ראיות מספיקות שאפשרו לשופטת להכריע בין גרסת קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתזאב חסוי | 29/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:קיבלתי את הייצוג המשפטי הטוב ביותר שיכולתי לקוות לו.חוות דעת:אסף תודה רבה לך עזרת לי מאוד , השרות מעולה והפתרון עוד יותר טוב! -
הוסף חוות דעתאופיר חסוי | 31/10/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונהחוות דעת:אסף היקר, אנשים שוכחים לכתוב כאשר מישהו עושה משהו טוב. אז ברצוני להודות לך על היחס החם, האיכפתי ושתמיד נתת לי מענה מהיר, במיוחד במקרה שלי שהייתי צריך מישהו להישען עליו, שביזכותך יכולתי להיות בטוח שאתה נלחם עבורי ושתעשה הכל כדי להוציא את האמת לאור. אין ספק שאני הכרתי אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונה, חכמה ורואים שאתה אוהב מה שאתה עושה ולכן אתה מצליח בדרך שלך. תודה רבה ותמשיך לעשות חייל. -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 30/10/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות ותבונה והכל בגובה העינייםחוות דעת:השילוב האולטימטיבי של מקצועיות בלתי מתפשרת, תבונה ואנושיות. אם הגעת למשרד הזה אתם יכולים להיות בטוחים שאתם בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתגור חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד!חוות דעת:זו המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד! עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי קשה ומכריעה בחיים שלי במהלכה חוויתי את נחת זרועה של המדינה במלוא מובן המילה ללא כל סיבה מוצדקת. אסף היה האדם הראשון שהאמין לי לאורך כל הדרך עד לתוצאה המיוחלת של ביטול כתב האישום. ממליץ וימשיך להמליץ עליך בחום בכל הזדמנות! -
הוסף חוות דעתאיתן חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:שירות משפטי מקצועי ואיכותיחוות דעת:קיבלתי שירות מקצועי ואיכותי מאסף, הוא היה זמין לפניות שלי וסבלני לבקשותיי. לכל מי שמהסס - תפנו לאסף, אתם לא תצטערו. -
הוסף חוות דעתאלי חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר וזיכה אותי מכל אשמהחוות דעת:אסף היקר ראוי להערכה והערצה, ייצג אותי בתהליך מורכב, ביצע חקירות נגדיות, נצמד לגירסתי, האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר, וזיכה אותי מכל אשמה, אין מילים שיוכלו לתאר את רמת הרגישות והמקצועיות והייחודיות בה פעל. מעריך מודה לך מקרב לך. -
הוסף חוות דעתבלסם חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין חכם ומקצועיחוות דעת:עורך דיין אסף דוק שירות טוב מאוד, הכל מדויק, הכל כמו שצריך . עבודה מושלמת, הכל בזמן. יש שיטת דיבור טובה מאוד. סדר בעבודה. אין מה להגיד יותד הכל מושלם. אני מאוד שמחה. -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מצוין שבקי בכל הפינות הקטנות של המקצועחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק דרך האינטרנט בעקבות ההמלצות. התברר שזה עו"ד מצוין. היה מקצועי מאוד ובקי בכל הפינות הקטנות של המקצוע. זמין למקרה שצריך ומוכן לענות על השאלות ולהסביר (הרבה מעל ומעבר לציפיות שלי). העבודה נעשתה תוך זמן קצר לשביעות רצוני. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתרמי חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה על פעולותיך בסגירת התיק נגדיחוות דעת:מעריך מאד את העבודה הרבה והקשה שעשיתם עבורי. על כן ממליץ עליך בחום! -
הוסף חוות דעתאופיר חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונהחוות דעת:אסף היקר, אנשים שוכחים לכתוב כאשר מישהו עושה משהו טוב. אז ברצוני להודות לך על היחס החם, האיכפתי ושתמיד נתת לי מענה מהיר, במיוחד במקרה שלי שהייתי צריך מישהו להישען עליו, שביזכותך יכולתי להיות בטוח שאתה נלחם עבורי ושתעשה הכל כדי להוציא את האמת לאור. אין ספק שאני הכרתי אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונה, חכמה ורואים שאתה אוהב מה שאתה עושה ולכן אתה מצליח בדרך שלך. תודה רבה ותמשיך לעשות חייל. -
הוסף חוות דעתיאיר חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד שאפשר לסמוך עליו וגם להמליץ עליו בלב שלםחוות דעת:אסף דוק הוא עורך דין מקצועי, רציני, מקרין ביטחון, אמין, הגון וישר, לא עושה טעויות (עד כמה שידוע), מסביר מהו התהליך וכיצד הוא מתנהל, משתף ומעדכן לאורך כל הטיפול עד לסיום (מוצלח במקרה שלנו). טיפל במקרה שלנו ביעילות והוציא אותנו מהתסבוכת המיותרת. -
הוסף חוות דעתבדואן חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין ישר ומקצועי שהגשים לי חלוםחוות דעת:הגשמת לי חלום אסף, חלום הילדות שכל כך אהבתי מהילדות שלי . בזמן שחשבתי שהכל נגמר ואין לי שום סיכוי להגשים את החלום שלי אתה החזרת לי את התקווה למרות שהייתי קצת נודניק אבל אתה היית תמיד סבלני וחביב מאוד . לכן אני מביע את כל התודות שבעולם לך ולכל אנשי המשרד שעבדו על התיק שלי במקצעיות רבה וחזקה ובאמינות רבה ובהשקעה ענקית ללא טיפת רשלנות ועל היחס הנהדר שקיבלתי ממך בצורה אישית והיחס הטוב ונחמד ביותר מיניב ונוי , ושאלוהים יברך אותך בכל צעד שתצעד בחיים , ואני מאמין שיום אחד נתפגש ואני על מדים ונצטלם ביחד סילפי ונעלה סטורי, והכל היה בזכותך ובזכות המקצעיות שלך בתחום .. מאחל לך כל הטוב שבעולם . תודה רבה רבה רבה אסף מעריך מאוד.