האם דו"ח על צריכת שירותי מין יגרום לרישום פלילי?
אנונימי שאל\ה בתאריך 16/06/2024:
שלום לכולם, יש לי שאלה דחופה לגבי החוק החדש שאוסר על צריכת שירותי מין. אם קיבלתי דו"ח מהמשטרה על זה, האם זה אומר שיהיה לי רישום פלילי? אני מתלבט אם לשלם את הקנס או לנסות לבטל אותו, כי אני לא רוצה שזה יפגע לי בעתיד. תודה מראש על העזרה!
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
ביטול קנס על צריכת שירותי זנות
חוק איסור צריכת שירותי זנות נכנס לתוקף ביולי 2020 ואכיפתו החלה בינואר 2021. החוק נועד להילחם בניצול, פגיעה וסחר בנשים בתעשיית המין, והוא מרחיב את האחריות על ניצול נשים במעגל קרא עוד >>
-
האם התחזות לצורך קיום יחסי מין ראוי שתיחשב כמעשה פלילי?
מי לא מכיר זאת: בפרופיל באתר הכרויות או ברשת חברתית, גברים ונשים "משדרגים" נתונים אישיים כגון גובה, גיל, תחביבים ואפילו מקצוע. לכאורה, מדובר בדבר לגיטימי ונפוץ, במסגרת משחקי הפיתוי שרבים קרא עוד >>
-
האם מותר לקיים יחסי מין עם מטופלת בהסכמתה שלא בזמן קשר טיפולי?
בין מטפל למטופל שוררים יחסים לא שוויוניים מפאת העובדה שהמטופל פגיע, חשוף ורגיש לעומת מעמדו הרם של המטפל. יחד עם זאת, לא אחת נרקמים יחסים רומנטיים ומיניים אמיתיים בין מטפלים קרא עוד >>
-
האם החוק להגנת הציבור מפני עברייני מין אכן מהווה פתרון ראוי ויעיל?
בכדי להגן על הציבור מפני עברייני מין מורשעים נחקקו חוקים מחמירים בכל הנוגע לחופש תנועתם והמקומות בהם הם רשאים לעבוד ואף לגור. המדינה עשויה לעיתים להטיל צווי פיקוח המגבילים את קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתנתנאל חסוי | 04/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך על שירות, מקצועיות ואיכפתיותחוות דעת:אחרי לא מעט התלבטויות והתייעצויות החלטתי להגיע לעו״ד אסף דרך כמה המלצות - כותב את החוות דעת הזו כמה דקות אחרי שהתיק נסגר. אז שוב תודה לך על שירות, מקצועיות, ואיכפתיות. ממליץ מאוד מאוד. -
הוסף חוות דעתגל חסוי | 04/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך הדין הטוב ביותר בישראל עם השירות המקצועי, הייצוגי והאיכותי ביותר.חוות דעת:אסף ייצג אותי באופן הראוי ביותר .ובהחלט מימש את מבוקשי. אני ממליץ על עורך הדין אסף ומשרדו בחום! מקצועי - רציני - אמין - רהוט. -
הוסף חוות דעתאבי חסוי | 03/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של אלופיםחוות דעת:משרד של אלופים מהרגע שפניתי לאסף בשיחה הראשונה הבנתי שמדובר באדם עם המון מקצועיות וידע, היו לו תשובות להכל, מאוד מרגיע. צוות המשרד גם כן מאוד מקצועיים, סיפקו לי תשובות לאורך כל התהליך ודאגו לכל פרט ופרט. עו"ד אסף דוק עו"ד נוי לביא עו"ד יניב נבון תודה רבה. -
הוסף חוות דעתאורן חסוי | 02/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים.חוות דעת:אסף הוא אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים. ליווה אותי במסירות ומקצועיות בתקופה הכי חשוכה בחיי ועשה זאת בגאון. -
הוסף חוות דעתשלומי חסוי | 24/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מוקיר אתכם על כך שעזרתם לי להוכיח שאני לא אשם בתיק שנפתח נגדי בגין העלבת עובד ציבורחוות דעת:ברצוני להודות למשרד אסף דוק, על אופן הטיפול המסור על כך שעזרתם להוכיח שאני לא אשם בתיק שנפתח נגדי בגין העלבת עובד ציבור . אשמח שתפרסמו פידבק מלקוח שלכם באמת שגאה בכם :) -
הוסף חוות דעתאיתן חסוי | 15/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ודקדקן כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפליליחוות דעת:זו הזדמנות טובה להודות על העבודה והדאגה. מדובר בעו"ד מקצועי, דקדקן, כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפלילי ואפשר לסמוך עליו שיוביל אותך בבטחה בדרך הנכונה לעבר התוצאה הטובה ביותר. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתיאיר חסוי | 02/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד שאפשר לסמוך עליו וגם להמליץ עליו בלב שלםחוות דעת:אסף דוק הוא עורך דין מקצועי, רציני, מקרין ביטחון, אמין, הגון וישר, לא עושה טעויות (עד כמה שידוע), מסביר מהו התהליך וכיצד הוא מתנהל, משתף ומעדכן לאורך כל הטיפול עד לסיום (מוצלח במקרה שלנו). טיפל במקרה שלנו ביעילות והוציא אותנו מהתסבוכת המיותרת. -
הוסף חוות דעתרמי חסוי | 31/10/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה על פעולותיך בסגירת התיק נגדיחוות דעת:מעריך מאד את העבודה הרבה והקשה שעשיתם עבורי. על כן ממליץ עליך בחום! -
הוסף חוות דעתיעקב חסוי | 29/10/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך הדין הפלילי הטוב בישראל!חוות דעת:אסף יקר שלנו הלב לא מפסיק לרגע מלאחל לך את כל האושר שבעולם. אין במילים לתאר את טוב לבך ואת יחסך החם, דאגתך שאין לה גבול וזמן, תודה על הכל מלך. -
הוסף חוות דעתשלומי חסוי | 21/10/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מוקיר אתכם על כך שעזרתם לי להוכיח שאני לא אשם בתיק שנפתח נגדי בגין העלבת עובד ציבורחוות דעת:ברצוני להודות למשרד אסף דוק, על אופן הטיפול המסור על כך שעזרתם להוכיח שאני לא אשם בתיק שנפתח נגדי בגין העלבת עובד ציבור . אשמח שתפרסמו פידבק מלקוח שלכם באמת שגאה בכם :)