האם זה נחשב לשון הרע
אנונימי שאל\ה בתאריך 01/07/2016:
האם לספר בפרטי לאדם את שארע לי עם אדם אחר נחשב לשון הרע או רק אם הדבר נעשה ברבים? כמו למשל לספר בפרטי שאדם בוגד באישתו האם נחשב לשון הרע?
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
לשון הרע במרשתת – המדריך לנפגעי שיימינג
לשון הרע נחשבת כעוולה אזרחית וכעבירה פלילית, ומתרחשת במצבים בהם חופש הדיבור פוגע בשמו הטוב של אחר. בתוך כך, רשת האינטרנט מספקת לגולשים אלמוניות ושימוש פשוט, ומהווה מצע לתגובות, התכתבויות קרא עוד >>
-
חזרה מקובלנה פלילית בעבירות לפי חוק איסור לשון הרע
נגד לקוחת המשרד הוגשה קובלנה פלילית פרטית שייחסה לה ביצוע עבירות לפי חוק איסור לשון הרע. הלקוחה הכחישה מן ההתחלה את האישומים שיוחסו לה, תוך שטענה כי מדובר באישומי-כזב זדוניים קרא עוד >>
-
תביעת לשון הרע – מהותה והתנאים להגשתה
האם דעה של אדם על מישהו אחר ופרסומה תמיד תחסה תחת חופש הביטוי? באילו תנאים ייחשב פרסום כזה כלשון הרע? האם זו תביעה פלילית או אזרחית? עו"ד אסף דוק מסביר קרא עוד >>
-
העלילו על גבר באונס וישלמו לו פיצוי כספי על לשון הרע מתוך כוונת זדון
בית משפט העליון קבע כי האשמת נשים שהאשימו גבר באונס היא לשון הרע מתוך כוונת זדון ופסק לטובת הגבר פיצוי כספי [ע"א 7426/14]. הנשים והגבר היו חברים בקבוצה סגורה ולאחר קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתיקיר חסוי | 08/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ומקצועי שעזר לי מאוד!חוות דעת:עו"ד דוק הוא אדם ישר ומקצועי שעזר לי מאוד בייעוץ וייצוג בתיק פלילי מורכב. הגעתי אליו לאחר שעברתי 2 עורכי דין אחרים שהיו כלום ושום דבר לידו. ממליץ בחום. רק הצלחה בנאדם! -
הוסף חוות דעתשירה חסוי | 05/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך עו"ד דוק!חוות דעת:תודה רבה על הייעוץ המקצועי, על הסבלנות, ההסבר המפורט. כן ירבו עו"ד כמוך. תודה רבה ! -
הוסף חוות דעתאהוד חסוי | 01/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של מקצועניםחוות דעת:משרד עורכי דין של מקצוענים. הגעתי אליהם בעקבות זימון לועדת משמעת באוניברסיטה. עו"ד דוק זיכה אותי מכל אשם! בזכות הייצוג שלו קיבלתי הזדמנות להמשיך במסלול המקצועי שלי. מדובר בעו"ד שנתן לי תחושת ביטחון כבר בפגישה הראשונה, הפגין אכפתיות לאורך כל הדרך ובסופו של דבר השיג עבורי את התוצאה הטובה ביותר. שמח שזכיתי להכיר אותו וממליץ עליו בעיניים עצומות. -
הוסף חוות דעתקובי חסוי | 21/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות עבודתו המשפטית היסודית ונחישותו האמת יצאה לאורחוות דעת:עו''ד אסף דוק היקר. בפתח דברי אבקש להודות לך! פניתי אליך מתוך מצוקה של אזרח ישר ושומר חוק, שלא ידע עברה על החוק מימיו, אושר נקלע לצרה שאינה קשורה אליו, ועלולה היתה להיות הרת אסון לפגיעה ביושרה שלי ועוד הבטים חשובים בחיי. פניתי אליך בהתראה קצרה של שעות בודדות מאוד, דאגת למצוא זמן יקר, בין דיון בבית משפט לפגישות, בכדי להיפגש,להקשיב, לייעץ, לתת כתף ולהירתם לעזרתי. מקצועיות , יחס אישי צמוד ומסור, זמינות, מהירות תגובה, לירידה לפרטים בצורה יסודית וכל מה שנדרש מעו"ד עם נסיון בסדר גודל שלך. תמיד דאגת להרגיע, לתת מענה בכל שעה שפניתי. בזכות כל זאת התקבלה התוצאה, והאמת יצאה לאור. כמו כן אבקשך למסור את תודתי לצוות המשרד שלך,שתמיד היה זמין ונכון לעזור. תבורכו ישר כח. שנה טובה בהוקרה קובי צ -
הוסף חוות דעתנמרוד חסוי | 16/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אפשר לסמוך בלב שלם על העצות שלו ולהיות בטוח שהוא יהיה שם לצידך בצוק העיתיםחוות דעת:להיות חשוד במעשה שאין לך כל קשר אליו זה דבר נורא שאני לא מאחל אותו לאף אחד. בזכות עו"ד דוק ועורכי הדין במשרדו התיק נגדי נסגר וקיבלתי את חיי חזרה. מעבר להיותו של אסף עו"ד מוצלח, הוא קודם כל ב-נ-א-ד-ם שאפשר לסמוך בלב שלם על העצות שלו ולהיות בטוח שהוא יהיה שם לצידך בצוק העיתים. מהיום אמליץ אך ורק על עו"ד בכל הקשור לפלילים. בהצלחה לכולם -
הוסף חוות דעתגיל חסוי | 15/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין אחד הטובים שיצא לי להכירחוות דעת:עורך דין אחד הטובים שיצא לי להכיר. רמת מקצועיות גבוהה מאוד, בן אדם מקסים ! -
הוסף חוות דעתנפתלי חסוי | 04/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מבריק - מניסיון.חוות דעת:פגשתי את עו"ד דוק לראשונה בחדר החקירות. בסבלנות אין קץ הקשיב לכל פרט ונתן לי את הייעוץ הכי מקצועי שיש שהחזיר לי את חיי חזרה. תודה רבה ואין לי ספק שכמו שסייעת לי והצלחת להוכיח את חפותי - כך תעשה עם כל אדם אחר במצבי. -
הוסף חוות דעתירון חסוי | 30/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד הכי טוב בתחום הפלילי, נקודהחוות דעת:עו"ד הכי טוב בתחום הפלילי, נקודה. מקצוע, יסודי וסבלני ואחד שיודע להנגיש את השפה המשפטית בצורה ברורה לכל אדם – דבר שמרבית עורכי הדין נופלים בהם. תודה על העבודה החשובה שעשית למען המשפחה שלנו. מעריכים ומוקירים. -
הוסף חוות דעתטלי חסוי | 29/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד דוק הוא הכתובת!חוות דעת:היי אסף, רק רציתי להודות מקרב לב הילדה הגיעה רגועה יחסית למצב... אבל בטוחה שיש גב מאחוריה והוא לא רק שלנו. מקווה מאוד שלא נצטרך להיפגש בעתיד😁 אך אם הגורל יזמן לנו אירוע כזה או אחר(🙏שלא) אני יודעת שאתה הכתובת!!! תודה רבה, טלי -
הוסף חוות דעתרן חסוי | 17/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:נחישות, ידע, הבנת העניין וטיפול מקצועי מאדחוות דעת:עם סיום הפרשה ברצוני להודות לך על טיפולך היעיל ומסור בעניני. מרגע הפניה אליך היית קשוב ומבין את הבעיה. הסכמת לקבל שיחת טלפון אפילו בשבת( מה שמעלה את הערכתי אליך בהבנת הדחיפות). גם בשפגישה במשרדך הבנת את הקושי ואת הבעייתיות והפגנת מקצועיות מרשימה יחד עם אמפטיה. הטיפול בעניין היה בהחלט מקצועי, יעיל ובסופו של דבר הוכיח כי ידעת את שאתה עושה - ועשית זאת בצורה המייטבית. שוב, הרבה תודה על נחישות, ידע, הבנת העניין וטיפול מקצועי מאד. -
הוסף חוות דעתרווית חסוי | 14/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מנוסה עם סבלנות אין קץחוות דעת:הגעתי למשרדו של אסף על מנת לקבל ייעוץ משפטי בעניין שמדיר שינה מעיני כבר תקופה ארוכה. אסף ישב איתי ארוכות ובסבלנות אין קץ פשוט ענה לי על כל השאלות שהטרידו את מנוחתי וגרם לי להרגיש הרבה יותר רגועה עם הדברים. יישר כוח! -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 24/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:סופרמן במדי משפטחוות דעת:חיפשתי את העורך דין הכי טוב שיש ואכן כשהגעתי הרגשתי שפגשתי את סופרמן. הצליח להרגיע אותי מאד, הביא הרגשה של ביטחון, מקצוען אמיתי, מאד מרוצה שבחרתי באסף דוק, ואני מאד מודה על שהציל אותי. מאחל לאסף המשך עם המון הצלחה ושיעזור לעוד הרבה אנשים.