האם קשר בין נער בן 17 למבוגר בן 35 חוקי?
אנונימי שאל\ה בתאריך 10/06/2024:
שלום לכולם, יש לי בן בן 17 שהוא הומוסקסואל והוא יוצא עם גבר בן 35. הבן שלי אמר לי שהיחסים ביניהם הם בהסכמה, אבל משהו מרגיש לי לא נכון ואני חוששת שמנצלים אותו. האם היחסים האלה חוקיים בכלל? חשבתי לפנות למשטרה, אבל הבן שלי מתנגד ואומר שהכל חוקי ואין מה לעשות. אני מאוד דואגת ורוצה לדעת מה אפשר לעשות במצב כזה. תודה מראש על העזרה.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
נער שהודה בביצוע מעשים מגונים בילדה זוכה עקב פערים שנמצאו בין הודאתו לבין הממצאים בזירה
בית המשפט המחוזי לנוער בירושלים החליט לזכות קטין שהואשם בביצוע מעשים מגונים בקטינה, זאת חרף הודאתו במיוחס לו בחקירת המשטרה. הרכב השופטים קבע שהתגלו פערים משמעותיים בגין גרסת ההודאה לבין קרא עוד >>
-
על האיסור בקיום קשר מיני בין קצין משטרה לשוטרת הכפופה לו
המשטרה עברה בשנים האחרונות טלטלה לא פשוטה. כמה פרשות ביטחוניות העיבו על אמינות מוקד החירום של המשטרה, כמו גם מעצרם של בכירים במשטרה על ניהול פרשיות אינטימיות אסורות עם כפופות קרא עוד >>
-
השופט מיכלס ביטל את החלטת השופט מזרחי ואסר על קשר בין יועץ ראש הממשלה למעורבים בתיק
בית המשפט המחוזי קיבל את הערר שהוגש על ידי המדינה נגד יונתן אוריך והורה על איסור קשר בינו לבין המעורבים בפרשת "קטרגייט". ההחלטה נועדה למנוע שיבוש הליכי קרא עוד >>
-
האם מותר לקיים יחסי מין עם מטופלת בהסכמתה שלא בזמן קשר טיפולי?
בין מטפל למטופל שוררים יחסים לא שוויוניים מפאת העובדה שהמטופל פגיע, חשוף ורגיש לעומת מעמדו הרם של המטפל. יחד עם זאת, לא אחת נרקמים יחסים רומנטיים ומיניים אמיתיים בין מטפלים קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתגור חסוי | 20/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד!חוות דעת:זו המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד! עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי קשה ומכריעה בחיים שלי במהלכה חוויתי את נחת זרועה של המדינה במלוא מובן המילה ללא כל סיבה מוצדקת. אסף היה האדם הראשון שהאמין לי לאורך כל הדרך עד לתוצאה המיוחלת של ביטול כתב האישום. ממליץ וימשיך להמליץ עליך בחום בכל הזדמנות! -
הוסף חוות דעתיגאל חסוי | 13/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על המקצוענות והסבלנות!חוות דעת:עו"ד דוק הגיע לייצג אותי בדיון המעצר הראשון בעבירה לא פשוטה והציל אותי מהמשך ישיבה מאחורי סורג ובריח. בהמשך עו"ד דוק הגן תמיד על האינטרסים שלי על פני עשרות דיונים עד קבלת פסק דין מקל ביותר. אין לי באמת דרך להודות לו מלבד המילים שאני כותב כאן ויכול ויסייעו לאחרים למצוא אותו כי באמת ומדובר באדם מיוחד ומקצוען אמיתי. -
הוסף חוות דעתגיא חסוי | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי מאוד עם מלא סבלנותחוות דעת:עורך דין פלילי מעולה, נתן לי ייעוץ טלפוני והרגיע אותי מאוד, היה סבלני והסביר כל דבר כמה פעמים. מומלץ מאוד. -
הוסף חוות דעתמוחמד חסוי | 10/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג משפטי בליגה אחרת שהוביל לתוצאה לה ייחלנו!חוות דעת:כל הכבוד לעו״ד אסף דוק וגם המון תודה לעו״ד נוי לביא, על כל ההסבר וההבנה המקצועית, ועל המענה המהר והדאגות שדאגתם לנו שנקבל את ההחלטה כמו שרוצים, ובסוף קבלנו החלטה שהינו מרוציים ממנה. והייצוג המשפטי שקבלנו אותו היה מאוד יעייל, ורוצה להדגיש שלפני שבועיים הכרנו אותך והיום כותבים לך משוב מאוד חיובי כי מגיע לך, המון תודה והצלחה בהמשך הדרך. -
הוסף חוות דעתאורן חסוי | 10/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים.חוות דעת:אסף הוא אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים. ליווה אותי במסירות ומקצועיות בתקופה הכי חשוכה בחיי ועשה זאת בגאון. -
הוסף חוות דעתליאת חסוי | 10/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מדהים ואיכפתי שהכל אצלו נעשה בגובה העינייםחוות דעת:אין על עו"ד דוק! מדהים ואיכפתי, הכל נעשה בגובה העיניים, מבין ונעים והכי חשוב יודע את העבודה. -
הוסף חוות דעתחנוך לוי | 10/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין ששווה כל שקלחוות דעת:אסף ייצג את דוד שלי בדיון מעצר בירושלים ושחרר אותו ממעצר שווא. המשטרה הגישה ערר וגם במחוזי הפסידו. עורך דין תותח -
הוסף חוות דעתזוהר חסוי | 10/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה על עורך הדין אסף דוקחוות דעת:עו"ד דוק, תודה על העזרה! חשוב לי לציין שלמשטרה אין את הכלים העדינים להתמודד עם משברים בזוגיות. בקלות רבה ומבלי להתכוון (!) המשטרה יכולה להרוס חיים של משפחה שלמה. היה לי ריב עם אישתי. בתמימותי ומסתבר שגם בטיפשותי חשבתי שלהתקשר 100 יכול להרגיע את העיניינים. התקשרתי ל100 ומיד ביטלתי את הקריאה. לצערי הסתבר לי שזה לא אפשרי. כעבור מספר דקות המשטרה כבר עירבה את עצמה בניגוד לרצוני ולרצון אישתי. הם ניסו להבין ממנה מה גרם לי להתקשר אליהם, היא חשבה שאני טענתי שהיא הכתה אותי ובצעד אינסטנקטיבי היא טענה שאני הכיתי אותה. ומהתקרית ההזויה הזו הדברים רק הסתבכו וכעת החרב מתהפכת מעל צווארי ומעל עתיד משפחתי. לאזרח מן השורה אין את הידע ואין את הניסיון לטיפול במיקרים כאלו. למעשה המצב חמור אפילו יותר- אין שום מנגנון ריסון למשטרה. זה נכון, יש את מח״ש ויש את מבקר המדינה, ויש את הנשיא, אבל הכל זה לאחר מעשה. מי יבטיח לי ששמי ינוקה? מי יתקן את הנזק לתא המשפחתי? בכוחו של עו״ד פלילי להציל נפשות. ממש כך. עו"ד דוק, תודה מקרב לב על הייעוץ. -
הוסף חוות דעתרן חסוי | 10/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:נחישות, ידע, הבנת העניין וטיפול מקצועי מאדחוות דעת:עם סיום הפרשה ברצוני להודות לך על טיפולך היעיל ומסור בעניני. מרגע הפניה אליך היית קשוב ומבין את הבעיה. הסכמת לקבל שיחת טלפון אפילו בשבת( מה שמעלה את הערכתי אליך בהבנת הדחיפות). גם בשפגישה במשרדך הבנת את הקושי ואת הבעייתיות והפגנת מקצועיות מרשימה יחד עם אמפטיה. הטיפול בעניין היה בהחלט מקצועי, יעיל ובסופו של דבר הוכיח כי ידעת את שאתה עושה - ועשית זאת בצורה המייטבית. שוב, הרבה תודה על נחישות, ידע, הבנת העניין וטיפול מקצועי מאד. -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 10/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מצוין שבקי בכל הפינות הקטנות של המקצועחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק דרך האינטרנט בעקבות ההמלצות. התברר שזה עו"ד מצוין. היה מקצועי מאוד ובקי בכל הפינות הקטנות של המקצוע. זמין למקרה שצריך ומוכן לענות על השאלות ולהסביר (הרבה מעל ומעבר לציפיות שלי). העבודה נעשתה תוך זמן קצר לשביעות רצוני. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתגיא צברי | 10/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוחחוות דעת:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוח. מי ששוכר את שירותיו יודע שהוא בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתתומר חסוי | 10/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין פלילי מקצועי, הגון, וחדחוות דעת:כבר מהרגע הראשון, ע״י דפדוף בעמוד הפייסבוק והביקורות המצוינות, היה נראה מבטיח, אסף היה מקצועי ואדיב, ידע לתת מענה לכל שאלה, כל התהליך התבצע באופן מהיר ומוצלח, דאגו לעדכן אותנו בכל שלביו. המחיר היה הוגן ומצדיק את המקצועיות והשירותיות.