האם תיק פלילי שהסתיים ללא הרשעה משאיר רישום?
אנונימי שאל\ה בתאריך 03/10/2023:
היי, רק לפני כמה ימים נסגר המשפט שלי באי הרשעה. האם בעקבות כך יוותר לי רישום פלילי? תודה מראש
-
מענה ל־האם תיק פלילי שהסתיים ללא הרשעה משאיר רישום?
שלום רב,
התשובה היא כן, אולם, הרישום הפלילי ימחק כעבור חמש שנים בלבד מיום מתן פסק הדין, בניגוד להרשעה פלילית אשר תימחק ככלל, כעשר שנים לאחר תום תקופת ההתיישנות.
עו"ד עדן וורנר
054-2462636
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
סגירת תיק פלילי בעבירות סמים ללא הרשעה – האם הדבר אפשרי?
עבירות סמים הן עבירות נפוצות לצדן נקבעו עונשי מאסר ממושכים בשל פגיעתן בפרט ובכלל. עבירות סמים הן מגוונות וכוללות סחר, ייצור, ייבוא, החזקה ושימוש בסמים. אנשים נורמטיביים עשויים להיות גם קרא עוד >>
-
סגירת תיק ללא רישום פלילי לקטין שנחשד בביצוע מספר רב של עבירות רכוש ממניע גזעני
לקוח המשרד, קטין בן טובים, נעצר על ידי משטרת אריאל בחשד לביצוע מספר רב של עבירות היזק לרכוש ומעשי ונדליזם ממניע גזעני. בעקבות ייצוג משרדנו, הוחלט על ידי משטרת ישראל קרא עוד >>
-
סגירת תיק ללא רישום פלילי לקטין שנחשד בעבירות סמים
לקוח המשרד, קטין בן 17 המצוי לקראת גיוס ליחידה מובחרת בצה"ל, נעצר על ידי משטרת בנימין שומרון בחשד לביצוע עבירות סמים. בעקבות ייצוג משרדנו, הוחלט על ידי ראש מחלק חקירות קרא עוד >>
-
ויכוח על הכביש שהסתיים בשבר ביד – הנאשם נידון לעבודות שירות למען הציבור
בית המשפט דן במקרה של ויכוח על הכביש שהסתיים בתקיפה ושבר ביד. הנאשם הורשע בעבירה של חבלה חמורה ונידון לעבודות שירות למען הציבור במקום מאסר, בשל שיקולי קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתגיא חסוי | 29/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי מאוד עם מלא סבלנותחוות דעת:עורך דין פלילי מעולה, נתן לי ייעוץ טלפוני והרגיע אותי מאוד, היה סבלני והסביר כל דבר כמה פעמים. מומלץ מאוד. -
הוסף חוות דעתישראל חסוי | 06/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד כשרוני מאוד ומומחה בתחומו - ממליץ בחוםחוות דעת:רציתי לשבח בזאת את עורך דין אסף דוק על היחס הנפלא והמקצועיות שהוא מפגין חברים אני לא זכיתי להכיר עורך דין כזה שפשוט מעבר לקו לא שופט אותך ולא מזלזל ולא מחפש רק את הכסף פשוט אדם אנושי כשרוני מאוד ומומחה בתחומו אני פשוט ממליץ בחום לכל מי שזקוק לייעוץ הוא הכתובת. עלה והצלח ובכל אשר תפנה תצליח. -
הוסף חוות דעתמארק חסוי | 03/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:יחס אישי, ידע נרחב ויצירתיותחוות דעת:ברצוני להודות לכם על הטיפול המסור, המושקע והיצירתי בתיק שלי. הרגשתי את היחס המקסים והמאמץ לעשות את המקסימום כדי להגיע להישג משמעותי עבורי ולעזור לי. בברכה והמון בריאות. ❤❤🙏🏻 -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 03/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי תותח!חוות דעת:מקבל ממני Like של החיים! עו"ד תותח. -
הוסף חוות דעתבדואן חסוי | 03/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין ישר ומקצועי שהגשים לי חלוםחוות דעת:הגשמת לי חלום אסף, חלום הילדות שכל כך אהבתי מהילדות שלי . בזמן שחשבתי שהכל נגמר ואין לי שום סיכוי להגשים את החלום שלי אתה החזרת לי את התקווה למרות שהייתי קצת נודניק אבל אתה היית תמיד סבלני וחביב מאוד . לכן אני מביע את כל התודות שבעולם לך ולכל אנשי המשרד שעבדו על התיק שלי במקצעיות רבה וחזקה ובאמינות רבה ובהשקעה ענקית ללא טיפת רשלנות ועל היחס הנהדר שקיבלתי ממך בצורה אישית והיחס הטוב ונחמד ביותר מיניב ונוי , ושאלוהים יברך אותך בכל צעד שתצעד בחיים , ואני מאמין שיום אחד נתפגש ואני על מדים ונצטלם ביחד סילפי ונעלה סטורי, והכל היה בזכותך ובזכות המקצעיות שלך בתחום .. מאחל לך כל הטוב שבעולם . תודה רבה רבה רבה אסף מעריך מאוד. -
הוסף חוות דעתגיא צברי | 03/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוחחוות דעת:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוח. מי ששוכר את שירותיו יודע שהוא בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתקובי חסוי | 03/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:5 כוכבים קל! משרד עורכי דין של מקצוענים ויסודיים!חוות דעת:הגעתי לשיחת ייעוץ עם עורכי הדין אסף דוק ונוי לביא לאחר שחברה שמולה אני נמצא בתביעה אזרחית איימה עלי בתביעה פלילית. התרשמתי כי מדובר בעורכי דין יסודיים באופן שנדיר למצוא במחוזותינו. נתנו לי הרבה טיפים ונקודות למחשבה וניתחו את כל הנקודות הרלוונטיות דק דק והרגיעו אותי מאד. תודה רבה ו5 כוכבים - קל! -
הוסף חוות דעתחיים חסוי | 03/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מרוצה מאוד מהשירות ומפסק הדין שקיבלתיחוות דעת:אסף דוק התותח, מאוד מרוצה מהפסק דין מהשירות שלך יש לך ראש מהטובים ביותר שהכרתי ב-22 שנה שאני לכאורה עושה פשעים ???? שיחקת אותה שאפו שאפו שאפו. -
הוסף חוות דעתרון חסוי | 03/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד שהופך עולמות ללקוח שלוחוות דעת:לדעתי עו"ד אסף דוק הוא אחד המקצועיים בתחומו. אף פעם לא נתקלתי בעורך דין שעושה מעל ומעבר למען הלקוח שלו, ולא משנה מה הוא עשה, פשוט הופך בשבילו עולמות. כן יירבו עורכי דין כמוהו. -
הוסף חוות דעתיעקב חסוי | 03/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך הדין הפלילי הטוב בישראל!חוות דעת:אסף יקר שלנו הלב לא מפסיק לרגע מלאחל לך את כל האושר שבעולם. אין במילים לתאר את טוב לבך ואת יחסך החם, דאגתך שאין לה גבול וזמן, תודה על הכל מלך. -
הוסף חוות דעתמוחמד חסוי | 03/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג משפטי בליגה אחרת שהוביל לתוצאה לה ייחלנו!חוות דעת:כל הכבוד לעו״ד אסף דוק וגם המון תודה לעו״ד נוי לביא, על כל ההסבר וההבנה המקצועית, ועל המענה המהר והדאגות שדאגתם לנו שנקבל את ההחלטה כמו שרוצים, ובסוף קבלנו החלטה שהינו מרוציים ממנה. והייצוג המשפטי שקבלנו אותו היה מאוד יעייל, ורוצה להדגיש שלפני שבועיים הכרנו אותך והיום כותבים לך משוב מאוד חיובי כי מגיע לך, המון תודה והצלחה בהמשך הדרך. -
הוסף חוות דעתבדואן חסוי | 03/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין ישר ומקצועי שהגשים לי חלוםחוות דעת:הגשמת לי חלום אסף, חלום הילדות שכל כך אהבתי מהילדות שלי . בזמן שחשבתי שהכל נגמר ואין לי שום סיכוי להגשים את החלום שלי אתה החזרת לי את התקווה למרות שהייתי קצת נודניק אבל אתה היית תמיד סבלני וחביב מאוד . לכן אני מביע את כל התודות שבעולם לך ולכל אנשי המשרד שעבדו על התיק שלי במקצעיות רבה וחזקה ובאמינות רבה ובהשקעה ענקית ללא טיפת רשלנות ועל היחס הנהדר שקיבלתי ממך בצורה אישית והיחס הטוב ונחמד ביותר מיניב ונוי , ושאלוהים יברך אותך בכל צעד שתצעד בחיים , ואני מאמין שיום אחד נתפגש ואני על מדים ונצטלם ביחד סילפי ונעלה סטורי, והכל היה בזכותך ובזכות המקצעיות שלך בתחום .. מאחל לך כל הטוב שבעולם . תודה רבה רבה רבה אסף מעריך מאוד.