השפעת רישום פלילי על קבלת רישיון נשק
אנונימי שאל\ה בתאריך 16/06/2024:
שלום לכולם, יש לי רישום פלילי על תקיפה שהסתיים בחוסר ראיות ב-10.11.2012. בנוסף, יש לי רישום פעיל על גניבה, הייתי בחקירה לפני שנה ומאז לא שמעתי כלום. התיק נפתח ב-5.2.2014. אני עכשיו בתהליך להוצאת רישיון נשק אישי. האם הרישומים האלה יכולים להשפיע על הבקשה שלי? ואם כן, יש דרך לסדר את זה אם המשטרה לא תאשר לי? תודה מראש!
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
הוצאת רישיון נשק – התבחינים החדשים לקבלת רישיון נשק
קבלת רישיון נשק בישראל היא הליך מורכב שעלול לקחת זמן, בשל עמידה בתנאי סף ותבחינים מפורטים. המשרד לביטחון פנים מעדכן אחת לכמה שנים את הקריטריונים ומרחיב את הזכאות לאנשים נוספים קרא עוד >>
-
קבלת ערר על החלטת פקיד רישוי כלי ירייה והחזרת נשק ללקוח שנחשד בפדופיליה
לקוח המשרד, איש שב"כ לשעבר, נחשד בעבירות מין בקטינים ונשקו נלקח ממנו על-ידי פקיד רישוי כלי ירייה ובהמלצת המשטרה. ערר שהוגש על ידי משרדנו על החלטת פקיד רישוי כלי ירייה קרא עוד >>
-
הגבלת פסילת רישיון עו"ד שנתפס נוהג תחת השפעת סמים
בית המשפט דן בבקשה לפסילת רישיון הנהיגה של עורך דין שנתפס נוהג תחת השפעת סמים. ההחלטה כללה הגבלות על הפסילה, תוך התחשבות בזכויות קרא עוד >>
-
ביטול הרשעה ללקוח שנהג ללא רישיון תחת השפעת סמים ותקף שוטרים
נגד לקוח המשרד הוגש כתב אישום חמור שייחס לו עבירות של נהיגה ללא רישיון, נהיגה תחת השפעת סמים, החזקת סמים, תקיפה והפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו. בעקבות ייצוג משרדנו הושג קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 16/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות ותבונה והכל בגובה העינייםחוות דעת:השילוב האולטימטיבי של מקצועיות בלתי מתפשרת, תבונה ואנושיות. אם הגעת למשרד הזה אתם יכולים להיות בטוחים שאתם בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתאיתמר חסוי | 10/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין פלילי מיומן וחריף שהציל אותיחוות דעת:ברצוני להודות לעורך דין דוק שייצג אותי בתיק פלילי, לאחר שיחה ראשונה בטלפון ישר הרגשתי שהגעתי לבן אדם הנכון שבאמת לא עוד תיק על הדרך, בן אדם שאכפת לו ממך במבחן התוצאה לא יכולתי לקבל החלטה יותר טוב ממה שקיבלתי, מומלץ בחום בן אדם חם בן אדם עם נשמה שכיף לדבר איתו ולספר לו את המקרה בתיק בתור מי שמייצג אותך כמובן נותן לך את כל האופציות שבדרך מה יהיה ומה מבחן התוצאה, מאחל לך בהצלחה בהמשך דרכך ושוב פעם תודה אלוף ובעזרת השם שניפגש רק בדרכים טובות. -
הוסף חוות דעתשירה חסוי | 06/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך עו"ד דוק!חוות דעת:תודה רבה על הייעוץ המקצועי, על הסבלנות, ההסבר המפורט. כן ירבו עו"ד כמוך. תודה רבה ! -
הוסף חוות דעתיאיר חסוי | 28/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד שאפשר לסמוך עליו וגם להמליץ עליו בלב שלםחוות דעת:אסף דוק הוא עורך דין מקצועי, רציני, מקרין ביטחון, אמין, הגון וישר, לא עושה טעויות (עד כמה שידוע), מסביר מהו התהליך וכיצד הוא מתנהל, משתף ומעדכן לאורך כל הטיפול עד לסיום (מוצלח במקרה שלנו). טיפל במקרה שלנו ביעילות והוציא אותנו מהתסבוכת המיותרת. -
הוסף חוות דעתגיא צברי | 28/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוחחוות דעת:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוח. מי ששוכר את שירותיו יודע שהוא בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתירון חסוי | 13/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מקצועי ומסור שיודע לספק את התוצאה המיוחלת ללקוחחוות דעת:אסף דוק הוא כל קודם בן אדם טוב ואחר כך עורך דין מקצועי ומסור שיודע לספק את התוצאה המיוחלת ללקוח. לפני מספר שבועות הוגש נגדי כתב אישום על נהיגה בשכרות. על אף הכמות הגבוהה ולמרות שכבר כמעט וויתרתי על מקום העבודה (נהג במקצועי) אסף הפתיע אותי בתוצאה ובזכותו קיבלתי את הרישיון שלי חזרה ובכך נמנע אסון כלכלי לי ולמשפחתי. תצליח בכל אשר תפנה, אמשיך להמליץ עליך בחום. -
הוסף חוות דעתכרם חסוי | 28/10/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג מקצועי ומסור בכל שעות היממהחוות דעת:עורך דין טיפול זריז ללא השתהות זו פעם שניה אני פונה אליו פשוט גדול. -
הוסף חוות דעתחיים חסוי | 28/10/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מרוצה מאוד מהשירות ומפסק הדין שקיבלתיחוות דעת:אסף דוק התותח, מאוד מרוצה מהפסק דין מהשירות שלך יש לך ראש מהטובים ביותר שהכרתי ב-22 שנה שאני לכאורה עושה פשעים ???? שיחקת אותה שאפו שאפו שאפו. -
הוסף חוות דעתאריק חסוי | 30/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:לבחור בו כמייצג בתיק הייתה ההחלטה הטובה ביותר שעשיתיחוות דעת:קיבלתי ייצוג מקיף ומקצועי מעו״ד אסף דוק ושותפיו, לבחור בו כמייצג בתיק הייתה אחת ההחלטות הטובות שעשיתי. ממליץ בחום! -
הוסף חוות דעתפיראס חסוי | 24/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה לעורכי הדין אסף דוק ובר נמרי על ייצוג משפטי לעלא ולעלאחוות דעת:אין מילים לתאר את הליווי, היחס האישי והאכפתיות שחוויתי. צוות מקצועי, אכפתי ומקשיב. בנוסף, המחיר היה מאוד הוגן. תודה רבה!