זומנתי למסור עדות בתיק סמים – האם חובה עלי להגיע?
אנונימי שאל\ה בתאריך 22/05/2023:
קיבלתי הזמנה מבית משפט למתן עדות בתיק פלילי נגד סוחר סמים בעל השפעה רבה. האם אני חייבת להגיע ולהיות נוכחת בבית המשפט גם אם אני חוששת לחיי? תודה
-
מענה ל־זומנתי למסור עדות בתיק סמים – האם חובה עלי להגיע?
כן, ככל וזומנת חובתך להגיע. אי הגעה יכול לגרור סנקציות כלכליות ואף צו הבאה/מעצר.
ככל ואת חוששת לרמה זו פני לתביעה ובקשי ממנה פתרון או סיוע בנושא.עו"ד עדן וורנר
0542462636
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
האם כדאי לנאשם להילחם על חפותו או להגיע להסדר טיעון?
המגמה בבתי המשפט בישראל, לפי מחקר שנעשה בשנת 2012 באוניברסיטת חיפה, היא הרשעה. על פי הממצאים רק פחות מאחוז מהנאשמים זוכו. האם כל מי שמוגש נגדו כתב אישום אשם? עו"ד קרא עוד >>
-
האם ישנה חובה להתייצב לחקירת משטרה?
כיום המשטרה שולחת לכל אדם שהיא חפצה בו זימון להתייצב לחקירה, אולם על פי הדין אין לאזרח כל חובה להתייצב לחקירת משטרה בין כחשוד ובין כעד. בפועל השתרש נוהג לפיו קרא עוד >>
-
אי מניעת פשע – לא רק חובה מוסרית
אם הגיעה אליכם ידיעה על אדם כלשהו המתכוון לפשוע הרי שעל פי החוק אתם מחויבים לדווח על כך למשטרה. במידה שלא תעשו כן, אתם מסתכנים בכתב אישום פלילי בגין עבירת קרא עוד >>
-
סגירת תיק פלילי בעבירות סמים ללא הרשעה – האם הדבר אפשרי?
עבירות סמים הן עבירות נפוצות לצדן נקבעו עונשי מאסר ממושכים בשל פגיעתן בפרט ובכלל. עבירות סמים הן מגוונות וכוללות סחר, ייצור, ייבוא, החזקה ושימוש בסמים. אנשים נורמטיביים עשויים להיות גם קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתישראל חסוי | 22/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הבחור יודע את העבודהחוות דעת:להיות מואשם במעשים מגונים זה לא קל, לבלות ימים ושבועות במעצר זה עוד יותר לא קל, לראות את החיים שלך נגמרים מיום ליום והזמן זוחל כמו צב, זה מתכון קל להתאבדות, עד ליום שאתה פוגש את עורך דין אסף דוק, שנכנס לנעליים שלך, מדמיין שהוא בעל התיק ומוכיח לכולם שהוא נלחם על חפותו האישית כדי להוציא בשבילך חלופת מעצר ובהמשך גורם לתביעה לחזור בה מכתב האישום. הבחור יודע את העבודה. -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 22/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי תותח!חוות דעת:מקבל ממני Like של החיים! עו"ד תותח. -
הוסף חוות דעתטלי חסוי | 22/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד דוק הוא הכתובת!חוות דעת:היי אסף, רק רציתי להודות מקרב לב הילדה הגיעה רגועה יחסית למצב... אבל בטוחה שיש גב מאחוריה והוא לא רק שלנו. מקווה מאוד שלא נצטרך להיפגש בעתיד😁 אך אם הגורל יזמן לנו אירוע כזה או אחר(🙏שלא) אני יודעת שאתה הכתובת!!! תודה רבה, טלי -
הוסף חוות דעתגל חסוי | 22/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך הדין הטוב ביותר בישראל עם השירות המקצועי, הייצוגי והאיכותי ביותר.חוות דעת:אסף ייצג אותי באופן הראוי ביותר .ובהחלט מימש את מבוקשי. אני ממליץ על עורך הדין אסף ומשרדו בחום! מקצועי - רציני - אמין - רהוט. -
הוסף חוות דעתאורן חסוי | 22/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים.חוות דעת:אסף הוא אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים. ליווה אותי במסירות ומקצועיות בתקופה הכי חשוכה בחיי ועשה זאת בגאון. -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 22/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מפחד להילחם על חפותו של הלקוחחוות דעת:שלום לכולם ברצוני להמליץ על עו"ד אסף דוק. הגענו למשרד שלו בעקבות המלצה באינטרנט ואף המלצה של קולגה שלו. מצאנו עורך דין שלא מפחד להילחם על חפותו של הלקוח שלו בבית המשפט ולא רואה ממטר את גורמי האכיפה שנמצאו על-ידי בית המשפט כלא אמינים. אנחנו ממליצים עליו בחום ובטוחים שכל מי שייעזר בשירותיו יבין בדיוק על מה אנחנו מדברים. -
הוסף חוות דעתציקי חסוי | 22/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה לעו"ד דוקחוות דעת:אני רוצה להודות לך על הטיפול והליווי המקצועי, האישי והמסור בכל תהליך ההגנה בהליך שהוגש נגדי. -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 22/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות ותבונה והכל בגובה העינייםחוות דעת:השילוב האולטימטיבי של מקצועיות בלתי מתפשרת, תבונה ואנושיות. אם הגעת למשרד הזה אתם יכולים להיות בטוחים שאתם בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתכרם חסוי | 22/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג מקצועי ומסור בכל שעות היממהחוות דעת:עורך דין טיפול זריז ללא השתהות זו פעם שניה אני פונה אליו פשוט גדול. -
הוסף חוות דעתפאולה חסוי | 22/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין תותח בתחום הפליליחוות דעת:תודה ענקית לעורך דין אסף דוק, על היחס האישי, המענה בכל הדרך, והכי הכי חשוב- על התוצאה המטורפת. אסף הצליח לרפא אי צדק ענקי ועוול שנגרם לי. לא אגזים אם אומר שהוא פשוט עורך דין תותח בתחומו. תודה רבה🙌 -
הוסף חוות דעתאורי חסוי | 22/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:באמת שלא יכולתי לבחור עורך דין טוב יותר!חוות דעת:אסף מקצועי ברמה הכי גבוהה שהכרתי. יסודי, תמיד נותן ייעוץ מדויק, לא משאיר שאלה אחת ללא תשובה והכי חשוב מספק את הסחורה בסופו של דבר. -
הוסף חוות דעתמור חסוי | 22/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מפוקח, עתיר ניסיון וידע שמספק את הסחורהחוות דעת:עו"ד מפוקח, עתיר ניסיון שמספק את הסחורה בשקט ובנועם. בזכות העבודה המקצועית שלו נמנע אסון כבד לי ולמשפחתי. מוקירים ומעריכים את פועלך, המשך להיות עילוי בתחומך.