זומנתי לשימוע בעבודה בחשד להונאה כספית
אנונימי שאל\ה בתאריך 12/06/2024:
שלום לכולם, המנהל שלי זימן אותי לשימוע בטענה שגנבתי כספים מהחברה ואיים לפנות למשטרה. אני עובד בחברת טכנולוגיה גדולה, ולפי החשד שלו לקחתי לכיסי כספים שהלקוחות שילמו עבור השירותים שלנו. אין שחר להאשמות האלה ואני רוצה להילחם על חפותי. איך כדאי לי להתנהל במצב כזה? תודה מראש.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
התחייבות כספית להימנע מעבירה – אופיה ומהותה
בסמכותו של בית המשפט להטיל על אדם הנאשם בפלילים התחייבות במסגרתה הוא נמנע מלעבור עבירה למשך תקופה קצובה. במידה והתחייבות זו תופר, על הנאשם יהיה לשלם סכום כספי למדינה. עו"ד קרא עוד >>
-
האם הוטרדתי מינית בעבודה?
מחמאה פה, נגיעה שם – כיצד לפעול כאשר הבוס מרגיש אתך יותר מידי "בנוח" ובמיוחד בכל הנוגע למראה החיצוני שלך? מתי דיבור או פלירטוט מתחיל להיחשב כהטרדה מינית ולמי לפנות קרא עוד >>
-
ביטול קובלנה משמעתית לסטודנטית למשפטים במכללת ספיר שהואשמה בהונאה בעבודה סמינריונית
לקוחת המשרד, סטודנטית למשפטים במכללה האקדמית ספיר, הואשמה בעבירות הונאה בעבודה סימנריונית. הלקוחה הכחישה באופן גורף את החשדות נגדה וטענה לחפותה. בעקבות ייצוג משרדנו, באת כוח המכללה החליטה לחזור בה קרא עוד >>
-
זיכוי סטודנטית מעבירת הונאה בעבודה סמינריונית במכללת אחוה
ועדת המשמעת במכללת אחוה החליטה לזכות את לקוחת המשרד, סטודנטית להוראה, מעבירת הונאה בעבודה סמינריונית. בעקבות טיעונים שהושמעו על-ידנו, החליטה הועדה שאכן לא נמצאה תשתית ראייתית מבוססת ורחבה דיה להרשיע קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתיגאל חסוי | 15/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על המקצוענות והסבלנות!חוות דעת:עו"ד דוק הגיע לייצג אותי בדיון המעצר הראשון בעבירה לא פשוטה והציל אותי מהמשך ישיבה מאחורי סורג ובריח. בהמשך עו"ד דוק הגן תמיד על האינטרסים שלי על פני עשרות דיונים עד קבלת פסק דין מקל ביותר. אין לי באמת דרך להודות לו מלבד המילים שאני כותב כאן ויכול ויסייעו לאחרים למצוא אותו כי באמת ומדובר באדם מיוחד ומקצוען אמיתי. -
הוסף חוות דעתאלי חסוי | 07/07/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי מהשורה הראשונהחוות דעת:עו"ד פלילי מהשורה הראשונה, אכפתי, מקצועי ובעל ידע נרחב ביותר בעולם המשפט. למרות שהסיכויים בתחילה נראו היו קלושים, עו"ד דוק נלחם בשבילי עד הסוף והתוצאה הטובה לא איחרה לבוא. ממליץ בחום לכל מי שמחפש עורך דין שבאמת מכוון מטרה וכזה שלא מפחד מלהיכנס לעימות ישיר עם הצד שכנגד כאשר הדבר באמת נדרש. -
הוסף חוות דעתגור חסוי | 24/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד!חוות דעת:זו המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד! עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי קשה ומכריעה בחיים שלי במהלכה חוויתי את נחת זרועה של המדינה במלוא מובן המילה ללא כל סיבה מוצדקת. אסף היה האדם הראשון שהאמין לי לאורך כל הדרך עד לתוצאה המיוחלת של ביטול כתב האישום. ממליץ וימשיך להמליץ עליך בחום בכל הזדמנות! -
הוסף חוות דעתאלי חסוי | 13/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר וזיכה אותי מכל אשמהחוות דעת:אסף היקר ראוי להערכה והערצה, ייצג אותי בתהליך מורכב, ביצע חקירות נגדיות, נצמד לגירסתי, האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר, וזיכה אותי מכל אשמה, אין מילים שיוכלו לתאר את רמת הרגישות והמקצועיות והייחודיות בה פעל. מעריך מודה לך מקרב לך. -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 13/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:טיפול משפטי מקצועי ומנצחחוות דעת:פניתי למשרדו של אסף היקר, עם נושא שהיה חשוב לי מאוד ליכולת שלי להמשיך לחיות בשלום עם עצמי. רציתי צדק מוחלט וביקשתי את עזרתו של אסף. אני שמח מאוד לספר שאסף יחד עם נוי, עשו עבודה מקצועית מצויינת והשיגו במלואה את בקשתי המורכבת. בנוסף, אציין בשמחה שמלבד העבודה המקצועית המושלמת, קיבלתי במשך כל הדרך הארוכה, יחס אישי, חם, מבין, לבבי, איכפתי, דואג ותומך ללא תנאי וזאת עד שהשגנו את הניצחון המלא ברוך השם. תודה חמה לאסף היקר והצוות שלו על הטיפול הסופר מקצועי והמנצח ותודה על היחס הלבבי והתומך. בכבוד והערכה, ניסים -
הוסף חוות דעתגיא צברי | 13/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוחחוות דעת:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוח. מי ששוכר את שירותיו יודע שהוא בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתרינת חסוי | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורכי דין חדים, מקצועיים ושווים כל שקלחוות דעת:משרד של עורכי דין מצויינים, ענייניים, חדים ומסבירי פנים, חווית שירות ומקצועיות מושלמת, מאד מומלצים, שווים כל שקל, כל היעדים הושגו, תודה לכם. -
הוסף חוות דעתגור חסוי | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד!חוות דעת:זו המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד! עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי קשה ומכריעה בחיים שלי במהלכה חוויתי את נחת זרועה של המדינה במלוא מובן המילה ללא כל סיבה מוצדקת. אסף היה האדם הראשון שהאמין לי לאורך כל הדרך עד לתוצאה המיוחלת של ביטול כתב האישום. ממליץ וימשיך להמליץ עליך בחום בכל הזדמנות! -
הוסף חוות דעתאלי חסוי | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי מהשורה הראשונהחוות דעת:עו"ד פלילי מהשורה הראשונה, אכפתי, מקצועי ובעל ידע נרחב ביותר בעולם המשפט. למרות שהסיכויים בתחילה נראו היו קלושים, עו"ד דוק נלחם בשבילי עד הסוף והתוצאה הטובה לא איחרה לבוא. ממליץ בחום לכל מי שמחפש עורך דין שבאמת מכוון מטרה וכזה שלא מפחד מלהיכנס לעימות ישיר עם הצד שכנגד כאשר הדבר באמת נדרש. -
הוסף חוות דעתליאת חסוי | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מדהים ואיכפתי שהכל אצלו נעשה בגובה העינייםחוות דעת:אין על עו"ד דוק! מדהים ואיכפתי, הכל נעשה בגובה העיניים, מבין ונעים והכי חשוב יודע את העבודה. -
הוסף חוות דעתשירה חסוי | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך עו"ד דוק!חוות דעת:תודה רבה על הייעוץ המקצועי, על הסבלנות, ההסבר המפורט. כן ירבו עו"ד כמוך. תודה רבה ! -
הוסף חוות דעתקובי חסוי | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:5 כוכבים קל! משרד עורכי דין של מקצוענים ויסודיים!חוות דעת:הגעתי לשיחת ייעוץ עם עורכי הדין אסף דוק ונוי לביא לאחר שחברה שמולה אני נמצא בתביעה אזרחית איימה עלי בתביעה פלילית. התרשמתי כי מדובר בעורכי דין יסודיים באופן שנדיר למצוא במחוזותינו. נתנו לי הרבה טיפים ונקודות למחשבה וניתחו את כל הנקודות הרלוונטיות דק דק והרגיעו אותי מאד. תודה רבה ו5 כוכבים - קל!