זימנו אותי ליחידת הסדר מותנה תל אביב בעקבות סכסוך שכנים
סיגלית שאל\ה בתאריך 17/09/2022:
שלום רב, זומנתי בחמישי ליחידת הסדר מותנה תל אביב בעקבות חקירה שהייתה לי על סכסוך שכנים. איני מתכוונת להודות ולכן אני מבקשת להיות מיוצגת על ידי עורך דין כדי להוציא את האמת לאור. אשמח לדעת האם אני מחויבת להודות כחלק מההסדר ואיך עורך דין יוכל לסייע לי. תודה
-
מענה ל־זימנו אותי ליחידת הסדר מותנה תל אביב בעקבות סכסוך שכנים
אכן כחלק מהסדר מותנה את מחוייבת להודות.
מומלץ להתייעץ עם עו״ד בטרם להתייצבות ביחידת הסדר מותנה.אשמח לסייע בנושא.
עו״ד עדן וורנר
054-2462636
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
ביטול צו למניעת הטרדה מאיימת שהוצא בעקבות תלונת שווא במסגרת סכסוך שכנים
משרדנו הביא לביטולו של צו למניעת הטרדה מאיימת שהוצא נגד לקוחות המשרד בעקבות תלונת שווא של שכנם על אלימות חמורה ואיומים חוזרים ונשנים מצידם קרא עוד >>
-
יחידת הסדר מותנה תל אביב
קיבלת זימון ליחידת הסדר מותנה תל אביב והנך תוהה כעת כיצד עליך לנהוג? רשויות התביעה מוסמכות לסגור תיקים פליליים נגד חשודים שנמצאו נגדם מספיק ראיות המאפשרות את העמדתם לדין בעילה קרא עוד >>
-
ביטול מעצר בפיקוח אלקטרוני להלום קרב שדקר בני זוג על רקע סכסוך שכנים
ביטול מעצר בפיקוח אלקטרוני ללוחם מילואים הלום קרב שדקר בני זוג על רקע סכסוך שכנים. בית משפט השלום בירושלים ביצע איזון נכון וראוי בין מסוכנות לשיקום לאחר שבחר שלא לקבל קרא עוד >>
-
ביטול צו הרחקה שהוצא נגד לקוח במסגרת סכסוך שכנים
משרדנו הביא לביטולו של צו הרחקה חד צדדי שהוצא נגד לקוח המשרד בעקבות תלונת שכניו על איומים והטרדות חוזרות ונשנות מצידו קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 01/10/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על ייצוג מקצועי ומשובחחוות דעת:אסף, כעת שה'אבק שקע' ברצוני להודות לך על ייצוג מקצועי ומשובח. במבט לאחור, אני מבין כעת שכל ההחלטות שנלקחו היו מדויקות. כפי שכתבתי לעו"ד תומר, המראה המרשים, מקרין השקט והאסרטיביות שלכם היו כה מרשימים. הרגשתי מיוצג ומוגן. תודה מקרב לך. מי ייתן ודרככם תהיה רצופה בהצלחות וזיכויים! -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 18/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הזדמנות להגיד תודה על המקצועית והאמינות מהרגע הראשוןחוות דעת:בהזדמנות זו אני רוצה להגיד תודה גדולה לעו"ד אסף דוק היקר, תודה רבה על המסירות, המקצועיות והאמינות מהרגע הראשון, על כך שהיית נחוש לנקות את שמי , להוציא את הצדק והאמת לאור. מלבד היותך איש מקצוע הכרתי אדם מדהים, אכפתי וקשוב. המון תודה לך וכמובן לצוות המשרד היקר. -
הוסף חוות דעתכרם חסוי | 18/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג מקצועי ומסור בכל שעות היממהחוות דעת:עורך דין טיפול זריז ללא השתהות זו פעם שניה אני פונה אליו פשוט גדול. -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 17/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי תותח!חוות דעת:מקבל ממני Like של החיים! עו"ד תותח. -
הוסף חוות דעתנפתלי חסוי | 17/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מבריק - מניסיון.חוות דעת:פגשתי את עו"ד דוק לראשונה בחדר החקירות. בסבלנות אין קץ הקשיב לכל פרט ונתן לי את הייעוץ הכי מקצועי שיש שהחזיר לי את חיי חזרה. תודה רבה ואין לי ספק שכמו שסייעת לי והצלחת להוכיח את חפותי - כך תעשה עם כל אדם אחר במצבי. -
הוסף חוות דעתאלי חסוי | 17/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר וזיכה אותי מכל אשמהחוות דעת:אסף היקר ראוי להערכה והערצה, ייצג אותי בתהליך מורכב, ביצע חקירות נגדיות, נצמד לגירסתי, האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר, וזיכה אותי מכל אשמה, אין מילים שיוכלו לתאר את רמת הרגישות והמקצועיות והייחודיות בה פעל. מעריך מודה לך מקרב לך. -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 17/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג משובח ויחס אישי בכל שעהחוות דעת:משרד עורכי דין מהטובים ביותר בתחום הפלילי אם לא הטוב ביותר! תודה על שירות אדיב ומקצועי. -
הוסף חוות דעתנאור חסוי | 17/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מהטובים בארץ שעזר לי לצאת מהסיוט ולחזור לחיים.חוות דעת:ההזמנה לחקירה במשטרה תחת אזהרה בפעם הראשונה בחיי הפכה את החיים שלי לסיוט והרגשתי אבוד אבל עו"ד אסף דוק היה שם בשבילי ועזר לי לצאת מהסיוט ולחזור לחיים. המון תודות לך עו"ד אסף דוק. -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 17/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:כבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות!חוות דעת:הגעתי לעו"ד דוק דרך האינטרנט וכבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה לא קלה בכלל בחיי כאשר בסופה כבודי שב אלי. אין עליו, צעיר ומבריק - יישר כוח! -
הוסף חוות דעתאמיר חסוי | 17/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות הייצוג שלהם זוכתי מעבירת משמעת באוניברסיטהחוות דעת:הגעתי לעורך דין אסף דוק בעקבות העמדה לוועדת משמעת במוסד לימודיי בגין העתקה והונאה במבחן , חשוב לי לציין שהמקרה שלי היה מורכב הרבה יותר מאחר וזו לא היתה וועדת המשמעת הראשונה שלי. עורך דין אסף יחד עם עורך דין יניב נבון לקחו את התיק , ייצגו אותי והוציאו אותי זכאי , אני רוצה להודות על העבודה המקצועית והטובה שנעשתה. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתציקי חסוי | 17/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה לעו"ד דוקחוות דעת:אני רוצה להודות לך על הטיפול והליווי המקצועי, האישי והמסור בכל תהליך ההגנה בהליך שהוגש נגדי. -
הוסף חוות דעתדני חסוי | 17/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מצויין!חוות דעת:עורך דין מצויין! מתנהל בצורה מקצועית תוך שיקוף מלא ושיתוף פעולה. מכיר את העבודה בצורה טובה ועושה הכל ע"מ להשיג את התוצאה הרצויה.