חניה פרטית ותג נכה
אנונימי שאל\ה בתאריך 08/08/2014:
[color=#333333:1d5n4ntt]שלום רב,[/color:1d5n4ntt]
[color=#333333:1d5n4ntt]אנו גרים בבית פרטי ברחוב צר, ברשותנו חניה פרטית בחצר הבית שאסור להחנות רכב ממול החניה,במדרכה המקבילה עם סימון של העיריה באדום לבן. לצערי לא ניתן לאכןף זאת מאחר וזו שכונה קטנה שאנשים לא מבינים מאיפה זה בא להם באמצע הדרך וקשה לקרוא בתדירות גבוהה למשטרה או לחפש את בעל הרכב. לאחרונה אבי שהנו חולה אונקולוגי קיבל תג חנית נכה וזה מביא לחוסר אונים- לא ניתן לעשות שימוש בחניה הפרטית ואין חניה קרובה ברחוב. שאלתי האם ניתן לבקש מהעיריה להפוך את הקטע האסור לחניה מול החניה הפרטית לחנית נכה עם עמוד (תמורת תשלום),או שאין דבר כזה?אנחנו פשוט לא יודעים מה לעשות וסובלים.אנא עצתך בעניין ודעתך.[/color:1d5n4ntt]
-
חניה פרטית ותג נכה
שלום רב,
שאלתך נוגעת לתחום המשפט המוניציפאלי ולא לדיני תעבורה. לפיכך אין באפשרותי לסייע לך במצוקתך.
לצורך קבלת מענה ענייני אני ממליץ לך לפנות לעיריה להסביר את המצב הרגיש של אביך ולשאול כיצד ניתן להפוך קטע חניה לשמור.בברכה,
עו"ד חזי כהןהאמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו"ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
דוחות חניה – קיבלתם דוח חניה ותוהים כיצד לנהוג?
כולנו מכירים את התחושה הקודרת שמציפה אותנו כאשר אנו חוזרים מבילוי או מיום עבודה מפרך ועל שמשת חלון מכוניתנו מבצבץ לו דוח חניה. באותו הרגע רובנו נגיב בכעס ונאשים את קרא עוד >>
-
החלטה תקדימית – הסדר מותנה אינו מונע הגשה של קובלנה פלילית פרטית בגין אותו אירוע
משרדנו מייצג לקוח שהגיש נגד נאשמת כתב אישום עקב תקיפתו על ידה. בגין אותו מקרה, נחתם הסדר מותנה בין הנאשמת לבין שלוחת תביעות הסדר מותנה מחוז תל אביב. במסגרת ההסדר קרא עוד >>
-
קובלנה פלילית פרטית
הכלל הוא שהמדינה היא המאשימה במשפט פלילי והתובע הוא נציג מטעמה. לכלל הזה ישנו חריג שנקרא "קובלנה פלילית" או בשמה הנוסף "קובלנה פלילית פרטית". חוק סדר הדין הפלילי מתיר לאדם קרא עוד >>
-
הרשעת אישה שתקפה באלימות במספר הזדמנויות את לקוח משרדנו במסגרת קובלנה פלילית פרטית
לקוח משרדנו הגיש קובלנה פלילית פרטית נגד נאשמת שתקפה אותו באלימות במספר הזדמנויות. בעקבות ייצוג משרדנו ובזמן שמיעת ההוכחות בתיק, הנאשמת בחרה להודות במעשיה ובית משפט השלום בתל אביב מצא קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 14/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על המסירות, האנושיות והמקצועיות הרבהחוות דעת:רוצה להודות לעו"ד דוק ועו"ד רביד כהן ממשרדו על שייצגו אותי בהצלחה לאורך שנים בתיק שנוהל נגדי. תודה על המסירות, האנושיות והמקצועיות הרבה. ממליץ בחום כמובן, יישר כוח אוהב אתכם. -
הוסף חוות דעתראובן חסוי | 31/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות, אינטליגנציה, רגישות וערכיותחוות דעת:השילוב בין מקצועיות, אינטליגנציה, רגישות וערכיות מביאות לייחודיות של עו"ד אסף דוק. מדובר בסניגור שמשרה תחושת ביטחון מהרגע הראשון ועושה הכל כדי לקדם את התיק ולהוביל להצלחתו. תודה רבה לך ולצוות עורכי הדין במשרד על עבודה יסודית, יצירתית ומסורה. -
הוסף חוות דעתיאיר חסוי | 26/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר, אמין ומקצועי.חוות דעת:קיבלתי מעו"ד דוק ליווי צמוד לאורכו ולרוחבו של ההליך הפלילי עד כיבוש התוצאה המיוחלת. -
הוסף חוות דעתכרם חסוי | 14/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג מקצועי ומסור בכל שעות היממהחוות דעת:עורך דין טיפול זריז ללא השתהות זו פעם שניה אני פונה אליו פשוט גדול. -
הוסף חוות דעתאורי חסוי | 11/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:באמת שלא יכולתי לבחור עורך דין טוב יותר!חוות דעת:אסף מקצועי ברמה הכי גבוהה שהכרתי. יסודי, תמיד נותן ייעוץ מדויק, לא משאיר שאלה אחת ללא תשובה והכי חשוב מספק את הסחורה בסופו של דבר. -
הוסף חוות דעתיהודה חסוי | 10/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה ענקית על ייצוג משפטי מציל חייםחוות דעת:אני רוצה להודות לאסף וכל הצוות שלו על השרות הנפלא שקיבלתי וגם בתחום המשפטי הוא פשוט ענק וכל מה שנשאר לי לומר זה רק תודה בענק. -
הוסף חוות דעתאמל חסוי | 09/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצוען ואמין בעל מקצוע מבריקחוות דעת:אין לי מילים לתאר אותך עו״ד אסף, אתה פשוט מקצוען ואמין בעל מקצוע מבריק. הגשמת לי חלום לעולם לא ציפיתי שיקרה בפועל. תודה מכל הלב :) -
הוסף חוות דעתיעקב מ. | 08/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שהעניק לי בתחנה הרווחתי את חיי חזרהחוות דעת:זומנתי לתחנה המשטרה בעקבות תלונה על אלימות. עו"ד דוק הגיע במהירות לתחנה וייעץ לי לפני החקירה. בדיעבד אני יכול להגיד שבזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שלו - התיק נגדי נסגר מחוסר אשמה ובכך הרווחתי את כבודי ואת שגרת חיי חזרה. תודה -
הוסף חוות דעתאורי חסוי | 24/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:באמת שלא יכולתי לבחור עורך דין טוב יותר!חוות דעת:אסף מקצועי ברמה הכי גבוהה שהכרתי. יסודי, תמיד נותן ייעוץ מדויק, לא משאיר שאלה אחת ללא תשובה והכי חשוב מספק את הסחורה בסופו של דבר. -
הוסף חוות דעתיעקב מ. | 17/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שהעניק לי בתחנה הרווחתי את חיי חזרהחוות דעת:זומנתי לתחנה המשטרה בעקבות תלונה על אלימות. עו"ד דוק הגיע במהירות לתחנה וייעץ לי לפני החקירה. בדיעבד אני יכול להגיד שבזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שלו - התיק נגדי נסגר מחוסר אשמה ובכך הרווחתי את כבודי ואת שגרת חיי חזרה. תודה -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 05/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי תותח!חוות דעת:מקבל ממני Like של החיים! עו"ד תותח. -
הוסף חוות דעתגור חסוי | 01/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד!חוות דעת:זו המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד! עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי קשה ומכריעה בחיים שלי במהלכה חוויתי את נחת זרועה של המדינה במלוא מובן המילה ללא כל סיבה מוצדקת. אסף היה האדם הראשון שהאמין לי לאורך כל הדרך עד לתוצאה המיוחלת של ביטול כתב האישום. ממליץ וימשיך להמליץ עליך בחום בכל הזדמנות!