חקירה פלילית ושהות ממושכת בחו"ל
אנונימי שאל\ה בתאריך 08/06/2024:
אדם שנחקר במשטרה על עבירת תקיפה קלה, טס לחו"ל חצי שנה אחרי החקירה. שנה אחרי החקירה, המשטרה ביקשה ממנו להגיע להמשך חקירה, אבל הוא כבר היה בחו"ל וגילה על כך במקרה. הוא הודיע למשטרה שהוא בחו"ל מסיבות בריאותיות ונאלץ להישאר שם שנתיים-שלוש בגלל מצבו. מה יקרה עם התיק שלו? מה המשטרה תעשה במצב כזה?
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
מה דינו של אזרח ישראלי שביצע עבירה פלילית בחו"ל?
בחופשות הקיץ ובעיקר בחגים, ישראלים רבים מעדיפים לבלות בחוץ לארץ. יש לזכור כי החוקים הפליליים החלים בארצות אחרות שונים מאלה שבארץ ולעיתים חלק מהנופשים עלולים למצוא עצמם מסתבכים בפלילים לאחר קרא עוד >>
-
עבירה פלילית – הטלת אחריות פלילית על אדם
המונח עבירה פלילית מתייחס לקשת רחבה של עבירות המפרות את החוק הפלילי, בהתאם לקביעות בית המשפט. מדובר בעבירות המבוצעות על ידי וכנגד אדם, גוף או ארגון, פוגעות בסדר החברתי ועשויות קרא עוד >>
-
הונאת הזדמנות לקריירה בחו"ל – החלום שלא התגשם וכיס מרוקן
השתחררתם מהצבא, אתם צעירים יפים וכל החיים לפניכם. אתם רוצים לעבוד, להרוויח בכבוד אך בו בזמן גם ליהנות ולבלות. הזדמנות לקריירה בחו"ל היא בדיוק מה שחיפשתם. חברות התיווך מבטיחות לכם קרא עוד >>
-
האם ניתן לקבל אדם שמתנהלת נגדו חקירה פלילית ללשכת עורכי הדין?
חופש העיסוק הוא זכותו הטבעית של האדם שמגלמת בתוכה את ערכו, היותו בן-חורין וקדושת חייו. כל תושב במדינת ישראל או אזרח ישראלי, זכאי לעסוק בכל מקצוע, עיסוק או משלח יד, קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתאיתן חסוי | 02/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ודקדקן כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפליליחוות דעת:זו הזדמנות טובה להודות על העבודה והדאגה. מדובר בעו"ד מקצועי, דקדקן, כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפלילי ואפשר לסמוך עליו שיוביל אותך בבטחה בדרך הנכונה לעבר התוצאה הטובה ביותר. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתמארק חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:יחס אישי, ידע נרחב ויצירתיותחוות דעת:ברצוני להודות לכם על הטיפול המסור, המושקע והיצירתי בתיק שלי. הרגשתי את היחס המקסים והמאמץ לעשות את המקסימום כדי להגיע להישג משמעותי עבורי ולעזור לי. בברכה והמון בריאות. ❤❤🙏🏻 -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונהחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק עם תיק מסובך עתיר טעויות עקב ייעוץ כוזב מעו"ד אחרים, כשכבר חשבתי שאין לי מה לעשות פגשתי את אסף שהיווה לי חבל הצלה, ממש ככה. אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונה. אנצל את הזדמנות זו גם להודות לעו"ד נוי לביא שעמלה יחד עם אסף על התיק שלי, במקצועיות יוצאת דופן. מחיר הוגן, שירותיות תוך מקצועיות, והכי חשוב אורך הרוח והתחושה שהתיק באמת בידיים טובות כערך עליון. עו"ד אסף דוק, ועו"ד נוי לביא תודה רבה רבה לו הייתה לי היכולת להביע את הערכתי מעבר לפלטפורמה הזו הייתי עושה זאת ללא ספק. תודה. אאחל לכם שנה של השגת יעדים והגשמת חלומות, והכי חשוב תמשיכו להיות כפי שאתם. -
הוסף חוות דעתרינת חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורכי דין חדים, מקצועיים ושווים כל שקלחוות דעת:משרד של עורכי דין מצויינים, ענייניים, חדים ומסבירי פנים, חווית שירות ומקצועיות מושלמת, מאד מומלצים, שווים כל שקל, כל היעדים הושגו, תודה לכם. -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מפחד להילחם על חפותו של הלקוחחוות דעת:שלום לכולם ברצוני להמליץ על עו"ד אסף דוק. הגענו למשרד שלו בעקבות המלצה באינטרנט ואף המלצה של קולגה שלו. מצאנו עורך דין שלא מפחד להילחם על חפותו של הלקוח שלו בבית המשפט ולא רואה ממטר את גורמי האכיפה שנמצאו על-ידי בית המשפט כלא אמינים. אנחנו ממליצים עליו בחום ובטוחים שכל מי שייעזר בשירותיו יבין בדיוק על מה אנחנו מדברים. -
הוסף חוות דעתראובן חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות, אינטליגנציה, רגישות וערכיותחוות דעת:השילוב בין מקצועיות, אינטליגנציה, רגישות וערכיות מביאות לייחודיות של עו"ד אסף דוק. מדובר בסניגור שמשרה תחושת ביטחון מהרגע הראשון ועושה הכל כדי לקדם את התיק ולהוביל להצלחתו. תודה רבה לך ולצוות עורכי הדין במשרד על עבודה יסודית, יצירתית ומסורה. -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מצוין שבקי בכל הפינות הקטנות של המקצועחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק דרך האינטרנט בעקבות ההמלצות. התברר שזה עו"ד מצוין. היה מקצועי מאוד ובקי בכל הפינות הקטנות של המקצוע. זמין למקרה שצריך ומוכן לענות על השאלות ולהסביר (הרבה מעל ומעבר לציפיות שלי). העבודה נעשתה תוך זמן קצר לשביעות רצוני. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הזדמנות להגיד תודה על המקצועית והאמינות מהרגע הראשוןחוות דעת:בהזדמנות זו אני רוצה להגיד תודה גדולה לעו"ד אסף דוק היקר, תודה רבה על המסירות, המקצועיות והאמינות מהרגע הראשון, על כך שהיית נחוש לנקות את שמי , להוציא את הצדק והאמת לאור. מלבד היותך איש מקצוע הכרתי אדם מדהים, אכפתי וקשוב. המון תודה לך וכמובן לצוות המשרד היקר. -
הוסף חוות דעתגיא חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי מאוד עם מלא סבלנותחוות דעת:עורך דין פלילי מעולה, נתן לי ייעוץ טלפוני והרגיע אותי מאוד, היה סבלני והסביר כל דבר כמה פעמים. מומלץ מאוד. -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג משובח ויחס אישי בכל שעהחוות דעת:משרד עורכי דין מהטובים ביותר בתחום הפלילי אם לא הטוב ביותר! תודה על שירות אדיב ומקצועי. -
הוסף חוות דעתאורי חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:באמת שלא יכולתי לבחור עורך דין טוב יותר!חוות דעת:אסף מקצועי ברמה הכי גבוהה שהכרתי. יסודי, תמיד נותן ייעוץ מדויק, לא משאיר שאלה אחת ללא תשובה והכי חשוב מספק את הסחורה בסופו של דבר. -
הוסף חוות דעתציקי חסוי | 08/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה לעו"ד דוקחוות דעת:אני רוצה להודות לך על הטיפול והליווי המקצועי, האישי והמסור בכל תהליך ההגנה בהליך שהוגש נגדי.