מעצר בית
אנונימי שאל\ה בתאריך 04/09/2015:
אני במעצר בית כבר 5 חודשים אצל אחי ואני רק מבקש שימשיכו את מעצר הבית בבית שלי. העורך דין שלי אומר שהוא לא רוצה לבקש הקלות מחשש שזה יפגע בי בהמשך ניהול התיק העיקרי. הוא ביקש פעם אחת ודחו את זה כי הוא ביקש זאת מוקדם מדי. אני כבר חצי שנה לא עובד ולא יודע מה יקרה איתי. מסתגר כל היום בחדר, בקושי אוכל ומאד חושש מהכל. האם עלי לשקול להחליף עורך דין או לפחות לקבל חוות דעת נוספת? שום קצינת מבחן לא הגיעה לדבר איתי ולראות איך אני והעורך דין אומר לי שזה טוב שלא באו אבל אני חושב שזה רק יעשה לי רע כי אני חייב לפרוק את התסכול ואת כל החרדות שלי והפחדים. אני אובד עצות ולא רוצה לחיות.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
בית המשפט מורה על תסקיר מעצר לנאשם צעיר בסחיטה באיומים
בית המשפט דן במקרה של נאשם בן 26 בעבירת סחיטה באיומים. נוכח גילו הצעיר, הורה בית המשפט על הכנת תסקיר מעצר לבחינת שחרורו בתנאים קרא עוד >>
-
החלטה על מעצר בית מלא לתושב הפזורה הבדואית בשל קושי באיתור כתובת למעצר תחת פיקוח
בית המשפט קיבל את בקשת הסניגורית לשחרר את הנאשם למעצר בית מלא בשל קושי באיתור כתובת מתאימה למעצר תחת פיקוח. ההחלטה מדגישה את הצורך בגמישות במקרים של קושי קרא עוד >>
-
שחרור למעצר בית לנאשם בסחר בסמים תוך הפרת תנאי מעצר
בית המשפט דן במקרה של נאשם שהפר את תנאי מעצר הבית בכך שעסק בסחר בסמים. למרות חומרת העבירות, הוחלט להמשיך את מעצר הבית בתנאים מחמירים יותר, תוך התחשבות במצבו המשפחתי קרא עוד >>
-
שחרור חשוד במעשה מגונה בקטינה ממעצר בית בשל היעדר עילת מעצר והתיישנות
משרדנו הביא לשחרורו ממעצר בית של חשוד בעבירת מעשה מגונה בקטינה בת 6, שבוצעה, כך על-פי המשטרה, לפני 27 שנים כלפי מתלוננת שהגיעה בינתיים לגיל 32. במסגרת הדיון להארכת מעצר קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתאמיר חסוי | 11/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות הייצוג שלהם זוכתי מעבירת משמעת באוניברסיטהחוות דעת:הגעתי לעורך דין אסף דוק בעקבות העמדה לוועדת משמעת במוסד לימודיי בגין העתקה והונאה במבחן , חשוב לי לציין שהמקרה שלי היה מורכב הרבה יותר מאחר וזו לא היתה וועדת המשמעת הראשונה שלי. עורך דין אסף יחד עם עורך דין יניב נבון לקחו את התיק , ייצגו אותי והוציאו אותי זכאי , אני רוצה להודות על העבודה המקצועית והטובה שנעשתה. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתרחל חסוי | 01/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ביותר, מסור, אמין ואחראיחוות דעת:🌹אסף היקר🌹 חודש טוב ומבורך תודה רבה לך על מסירות, אמינות, אחריות והמון מקצועיות בתיק שייצגת עבורי. הדף יקצר מלהכיל את הערכתי הכנה אליך. אין לי ספק שהתוצאה מדברת בעד עצמה! מודה לך מקרב לב ומאחלת לך הצלחה רבה בכל מעשה ידך, להיכן שתפנה תצליח ותשגשג. אתה עו"ד מסור, מקצועי ואחראי שמדינת ישראל זקוקה להרבה כמוך !!!! המון הצלחה בהמשך בהערכה ובהוקרה רבה❤️❤️❤️ רחל -
הוסף חוות דעתעופרי רותם | 28/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בסבלנות אין קץ ומקצועיות ראויה לשבח הגשים את משאת נפשיחוות דעת:הגעתי לעו"ד דוק על מנת למחוק רישום פלילי שרדף אותי. בסבלנות אין קץ ומקצועיות ראויה לשבח הגשים את משאת נפשי. תודה ענקית ובוודאי שממליץ על המשרד. -
הוסף חוות דעתישראל חסוי | 28/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הבחור יודע את העבודהחוות דעת:להיות מואשם במעשים מגונים זה לא קל, לבלות ימים ושבועות במעצר זה עוד יותר לא קל, לראות את החיים שלך נגמרים מיום ליום והזמן זוחל כמו צב, זה מתכון קל להתאבדות, עד ליום שאתה פוגש את עורך דין אסף דוק, שנכנס לנעליים שלך, מדמיין שהוא בעל התיק ומוכיח לכולם שהוא נלחם על חפותו האישית כדי להוציא בשבילך חלופת מעצר ובהמשך גורם לתביעה לחזור בה מכתב האישום. הבחור יודע את העבודה. -
הוסף חוות דעתזאב חסוי | 25/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:קיבלתי את הייצוג המשפטי הטוב ביותר שיכולתי לקוות לו.חוות דעת:אסף תודה רבה לך עזרת לי מאוד , השרות מעולה והפתרון עוד יותר טוב! -
הוסף חוות דעתאיתן חסוי | 22/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ודקדקן כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפליליחוות דעת:זו הזדמנות טובה להודות על העבודה והדאגה. מדובר בעו"ד מקצועי, דקדקן, כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפלילי ואפשר לסמוך עליו שיוביל אותך בבטחה בדרך הנכונה לעבר התוצאה הטובה ביותר. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתאלי חסוי | 20/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר וזיכה אותי מכל אשמהחוות דעת:אסף היקר ראוי להערכה והערצה, ייצג אותי בתהליך מורכב, ביצע חקירות נגדיות, נצמד לגירסתי, האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר, וזיכה אותי מכל אשמה, אין מילים שיוכלו לתאר את רמת הרגישות והמקצועיות והייחודיות בה פעל. מעריך מודה לך מקרב לך. -
הוסף חוות דעתחאלד חסוי | 17/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי מספר 1חוות דעת:לעורך דין אסף ולכל הצוות שלך ... תודה לכם על הכל ,עבדתם קשה בשבילי ובסוף הצלחתם ... מאחל לכם עוד הצלחות במשך חייכם בעבודה. במשפט אחד יכול להגיד לכם שאתם מספר 1. -
הוסף חוות דעתג'ון חסוי | 10/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אסף הקוסם עזר לי לנצח את הסטטיסטיקה ודאג לגניזת התיק נגדי.חוות דעת:תודה רבה לאסף דוק ולצוות המשרד שלקח חלק בתיק. אסף הוא עורך דין מקצועי, אמין, רציני, מקרין ביטחון וכריש. תודה על הזמינות והליווי 24.7, השליפות מהכובע בדיונים בבית המשפט, על זה שכל דיון גרמת לחוקרים ולתובעים לגמגם והשארת אותם אובדי עצות. התיק היה מנוהל ע"י יחידת הסייבר הארצית בלהב 433 ופרקליטות הסייבר של מדינת ישראל. אסף הקוסם עזר לי לנצח את הסטטיסטיקה ודאג לגניזת התיק נגדי. -
הוסף חוות דעתראובן חסוי | 07/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על שעשית בשבילי עבודה מדהימה שאפשרה לי להמשיך במסלול החיים הרגילחוות דעת:עורך הדין דוק היקר, למרות שהגעתי אליך בדרך לא דרך וממש זמן קצר לפני המשפט הפלילי שהתנהל כנגדי עשית בשבילי עבודה מדהימה שאפשרה לי להמשיך במסלול החיים הרגיל שלי. אני ומשפחתי חבים לך תודה גדולה ומאחלים לך הצלחה רבה בהמשך דרכך המקצועית. נמשיך להמליץ עליך בחום בכל הזדמנות! -
הוסף חוות דעתטובי חסוי | 28/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד דוק ליווה אותנו במסירות אין קץ ובביטחון מלא בחפותו של הבןחוות דעת:עו"ד דוק זיכה את בני מעבירה חמורה בה הואשם על לא עוול בכפו! לאורך כל המשפט עו"ד דוק ליווה אותנו, המשפחה, במסירות אין קץ ובביטחון מלא בחפותו של הבן. על כך, אנו רוצים להביע בפניך כאן את תודתנו והערכתנו לפועלך. מי ייתן ומלאכים כמוך יהיו נחלת הכלל. תודה משפחת טובי. -
הוסף חוות דעתכרמל חסוי | 24/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ויצירתיחוות דעת:אסף דוק הינו עורך דין מצויין אשר מביא פתרון לכל בעיה. תקתן מסודר ומדוקדק. בעל ראש יצירתי וחשיבה מחוץ לקופסא, אחראי וישר. עורך דין בין המומלצים וטובים ביותר שיש כיום. מומלץ ביותר בכל נושא.