סרטון פרטי שלי הופץ באינטרנט על ידי האקס שלי, מה לעשות?
אנונימי שאל\ה בתאריך 29/05/2024:
היי, לפני כמה ימים קיבלתי קישור לסרטון אינטימי שלי שעלה לאתר פורנו. היחיד שיש לו את הסרטון הזה הוא האקס שלי, ואני בטוחה שהוא הפיץ אותו אחרי שנפרדנו. מה אני יכולה לעשות כדי להוריד את הסרטון ואיך לפעול נגדו? תודה מראש.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
זיכוי חוקר פרטי מעבירת פגיעה בפרטיות בתום לב במסגרת חקירת תביעת אובדן כושר עבודה
בית המשפט זיכה חוקר פרטי מעבירת פגיעה בפרטיות, לאחר שנקבע כי פעל בתום לב במסגרת חקירה עבור חברת ביטוח. החוקר עקב וצילם עורך דין, אך לא הוכחה הטרדה או פגיעה קרא עוד >>
-
הסרת סרטון פוגעני מיוטיוב
רשת האינטרנט אמנם הפכה את זרימת המידע והאפשרות לשתף אותו לקלים ומהירים יותר מאי פעם, אך יצרה גם פתח גדול מאוד לעוולות משפטיות ופגיעה בשמו הטוב של אדם, בין אם קרא עוד >>
-
הסרת סרטון סחיטה מינית שפורסם נגד לקוח המשרד באתר xvideos.com
אדם נורמטיבי ומפורסם בתחומו פנה למשרדנו לאחר שנפל קורבן למעשה סחיטה ברשת במהלכו הופץ סרטון מיני שלו באתר xvideos.com במסגרת סחיטה מינית שנוהלה נגדו על ידי כנופיות פשע מאורגן בחו"ל. קרא עוד >>
-
כיצד מוחקים סטטוס משמיץ או סרטון פוגעני בפייסבוק?
רשת האינטרנט אמנם הפכה את זרימת המידע והאפשרות לשתף אותו לקלים ומהירים יותר מאי פעם, אך יצרה גם פתח גדול מאוד לעוולות משפטיות ופגיעה בשמו הטוב של אדם, בין אם קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתקובי חסוי | 09/01/20265
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות עבודתו המשפטית היסודית ונחישותו האמת יצאה לאורחוות דעת:עו''ד אסף דוק היקר. בפתח דברי אבקש להודות לך! פניתי אליך מתוך מצוקה של אזרח ישר ושומר חוק, שלא ידע עברה על החוק מימיו, אושר נקלע לצרה שאינה קשורה אליו, ועלולה היתה להיות הרת אסון לפגיעה ביושרה שלי ועוד הבטים חשובים בחיי. פניתי אליך בהתראה קצרה של שעות בודדות מאוד, דאגת למצוא זמן יקר, בין דיון בבית משפט לפגישות, בכדי להיפגש,להקשיב, לייעץ, לתת כתף ולהירתם לעזרתי. מקצועיות , יחס אישי צמוד ומסור, זמינות, מהירות תגובה, לירידה לפרטים בצורה יסודית וכל מה שנדרש מעו"ד עם נסיון בסדר גודל שלך. תמיד דאגת להרגיע, לתת מענה בכל שעה שפניתי. בזכות כל זאת התקבלה התוצאה, והאמת יצאה לאור. כמו כן אבקשך למסור את תודתי לצוות המשרד שלך,שתמיד היה זמין ונכון לעזור. תבורכו ישר כח. שנה טובה בהוקרה קובי צ -
הוסף חוות דעתגיא חסוי | 06/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי מאוד עם מלא סבלנותחוות דעת:עורך דין פלילי מעולה, נתן לי ייעוץ טלפוני והרגיע אותי מאוד, היה סבלני והסביר כל דבר כמה פעמים. מומלץ מאוד. -
הוסף חוות דעתאורי חסוי | 30/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין אלוף שהציל לי את החייםחוות דעת:עורך דין אסף אתה איש מיוחד תודה רבה על העזרה הגדולה בשעה הקשה בחיי. לאלו שמתלבטים - מדובר בעורך דין אלוף! אדם מלא בידע וחוכמה שיודע להוביל לתוצאה הטובה ביותר גם אם הדברים נראים אבודים בתחילת הדרך. -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 29/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:זכיתי לעורך דין מוצלח ישר וסבלני בכל קנה מידהחוות דעת:ברצוני להודות ולהלל את עו"ד אסף דוק על העזרה והדאגה לגבי תלונה שהגישו עליי ממש הרגשתי שבאותו רגע חרב עליי עולמי אלא שמאותו רגע שדיברתי איתך הרגשתי בטוח ומלא תקווה באמת אני רוצה להוסיף ולומר שזכיתי לעורך דין מוצלח ישר סבלני בכל קנה מידה..אני מאוד מודה לך שעזרת לי שתצליח בכל אשר תלך. -
הוסף חוות דעתאופיר חסוי | 29/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונהחוות דעת:אסף היקר, אנשים שוכחים לכתוב כאשר מישהו עושה משהו טוב. אז ברצוני להודות לך על היחס החם, האיכפתי ושתמיד נתת לי מענה מהיר, במיוחד במקרה שלי שהייתי צריך מישהו להישען עליו, שביזכותך יכולתי להיות בטוח שאתה נלחם עבורי ושתעשה הכל כדי להוציא את האמת לאור. אין ספק שאני הכרתי אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונה, חכמה ורואים שאתה אוהב מה שאתה עושה ולכן אתה מצליח בדרך שלך. תודה רבה ותמשיך לעשות חייל. -
הוסף חוות דעתפאולה חסוי | 29/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין תותח בתחום הפליליחוות דעת:תודה ענקית לעורך דין אסף דוק, על היחס האישי, המענה בכל הדרך, והכי הכי חשוב- על התוצאה המטורפת. אסף הצליח לרפא אי צדק ענקי ועוול שנגרם לי. לא אגזים אם אומר שהוא פשוט עורך דין תותח בתחומו. תודה רבה🙌 -
הוסף חוות דעתאמיר חסוי | 29/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות הייצוג שלהם זוכתי מעבירת משמעת באוניברסיטהחוות דעת:הגעתי לעורך דין אסף דוק בעקבות העמדה לוועדת משמעת במוסד לימודיי בגין העתקה והונאה במבחן , חשוב לי לציין שהמקרה שלי היה מורכב הרבה יותר מאחר וזו לא היתה וועדת המשמעת הראשונה שלי. עורך דין אסף יחד עם עורך דין יניב נבון לקחו את התיק , ייצגו אותי והוציאו אותי זכאי , אני רוצה להודות על העבודה המקצועית והטובה שנעשתה. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתעמית חסוי | 29/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:שרות מקצועי ואמין בכל פעם ותמיכה לאורך כל הדרךחוות דעת:אני רוצה להודות לך מעומק ליבי על העזרה הענקית והטיפול המסור שהענקת לי שרות מקצועי ואמין בכל פעם ותמיכה לאורך כל הדרך מצדך. לא יכולתי להעזר במישהו טוב יותר! תודה רבה רבה! -
הוסף חוות דעתנפתלי חסוי | 29/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מבריק - מניסיון.חוות דעת:פגשתי את עו"ד דוק לראשונה בחדר החקירות. בסבלנות אין קץ הקשיב לכל פרט ונתן לי את הייעוץ הכי מקצועי שיש שהחזיר לי את חיי חזרה. תודה רבה ואין לי ספק שכמו שסייעת לי והצלחת להוכיח את חפותי - כך תעשה עם כל אדם אחר במצבי. -
הוסף חוות דעתדני חסוי | 29/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מצויין!חוות דעת:עורך דין מצויין! מתנהל בצורה מקצועית תוך שיקוף מלא ושיתוף פעולה. מכיר את העבודה בצורה טובה ועושה הכל ע"מ להשיג את התוצאה הרצויה. -
הוסף חוות דעתשלומי חסוי | 29/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מוקיר אתכם על כך שעזרתם לי להוכיח שאני לא אשם בתיק שנפתח נגדי בגין העלבת עובד ציבורחוות דעת:ברצוני להודות למשרד אסף דוק, על אופן הטיפול המסור על כך שעזרתם להוכיח שאני לא אשם בתיק שנפתח נגדי בגין העלבת עובד ציבור . אשמח שתפרסמו פידבק מלקוח שלכם באמת שגאה בכם :) -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 29/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מפחד להילחם על חפותו של הלקוחחוות דעת:שלום לכולם ברצוני להמליץ על עו"ד אסף דוק. הגענו למשרד שלו בעקבות המלצה באינטרנט ואף המלצה של קולגה שלו. מצאנו עורך דין שלא מפחד להילחם על חפותו של הלקוח שלו בבית המשפט ולא רואה ממטר את גורמי האכיפה שנמצאו על-ידי בית המשפט כלא אמינים. אנחנו ממליצים עליו בחום ובטוחים שכל מי שייעזר בשירותיו יבין בדיוק על מה אנחנו מדברים.