עזרה דחופה – קטין בסחר בסמים
אנונימי שאל\ה בתאריך 26/05/2024:
שלום לכולם, אני ממש מודאג. הבן שלי, בן 16, נתפס לאחרונה עם כמות קטנה של סמים ונראה שהוא היה מעורב בסחר. אני מבין שזה יכול להוביל למעצר, כתב אישום ואפילו הרשעה שתשפיע על העתיד שלו, כולל השירות הצבאי והעבודה. שמעתי שבית המשפט מתחשב בכמה גורמים כמו מידת המעורבות שלו ורצון להשתקם. אני ממש צריך עורך דין שמבין בתיקי נוער וסמים. מה עושים במצב כזה? איך אפשר לעזור לו? תודה מראש.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
סגירת תיק מחוסר אשמה ללקוח שהואשם בסחר בסמים מסוכנים
לקוח המשרד, אדם צעיר ונורמטיבי, נחקר בחשד לעבירות סחר בסמים מסוכנים. הלקוח הכחיש מן ההתחלה את החשדות שיוחסו לו. בעקבות ייצוג משרדנו, הוחלט בפרקליטות מחוז תל אביב לסגור את התיק קרא עוד >>
-
שחרור למעצר בית לנאשם בסחר בסמים תוך הפרת תנאי מעצר
בית המשפט דן במקרה של נאשם שהפר את תנאי מעצר הבית בכך שעסק בסחר בסמים. למרות חומרת העבירות, הוחלט להמשיך את מעצר הבית בתנאים מחמירים יותר, תוך התחשבות במצבו המשפחתי קרא עוד >>
-
אי הרשעה ללקוחה שהואשמה בסחר בסמים בעקבות פגמים ראייתיים של ממש בתיק החקירה
כנגד לקוחת המשרד הוגש כתב אישום שייחס לה החזקה ומכירה של סם מסוג קנאביס באחד הקיבוצים בדרום. בעקבות ייצוג משרדנו ופגמים ראייתיים של ממש בתיק החקירה הושג הסדר מקל ביותר קרא עוד >>
-
עיכוב ביצוע עונש מאסר על נאשם בסחר בסמים
בית המשפט העליון עיכב ביצוע עונש מאסר של 3.5 שנים לנאשם בסחר בסמים. הנאשם נמצא בהליך שיקום חיובי, והערעור עשוי להפחית את העונש לעבודות קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 04/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות ותבונה והכל בגובה העינייםחוות דעת:השילוב האולטימטיבי של מקצועיות בלתי מתפשרת, תבונה ואנושיות. אם הגעת למשרד הזה אתם יכולים להיות בטוחים שאתם בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתאודליה חסוי | 29/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנהחוות דעת:ברצוני להביע את תודתי והערכתי לך באופן אישי ולצוות משרדך, על השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנה. עלה והצלח. אודליה -
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 27/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על המסירות, האנושיות והמקצועיות הרבהחוות דעת:רוצה להודות לעו"ד דוק ועו"ד רביד כהן ממשרדו על שייצגו אותי בהצלחה לאורך שנים בתיק שנוהל נגדי. תודה על המסירות, האנושיות והמקצועיות הרבה. ממליץ בחום כמובן, יישר כוח אוהב אתכם. -
הוסף חוות דעתחאלד חסוי | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי מספר 1חוות דעת:לעורך דין אסף ולכל הצוות שלך ... תודה לכם על הכל ,עבדתם קשה בשבילי ובסוף הצלחתם ... מאחל לכם עוד הצלחות במשך חייכם בעבודה. במשפט אחד יכול להגיד לכם שאתם מספר 1. -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:זכיתי לעורך דין מוצלח ישר וסבלני בכל קנה מידהחוות דעת:ברצוני להודות ולהלל את עו"ד אסף דוק על העזרה והדאגה לגבי תלונה שהגישו עליי ממש הרגשתי שבאותו רגע חרב עליי עולמי אלא שמאותו רגע שדיברתי איתך הרגשתי בטוח ומלא תקווה באמת אני רוצה להוסיף ולומר שזכיתי לעורך דין מוצלח ישר סבלני בכל קנה מידה..אני מאוד מודה לך שעזרת לי שתצליח בכל אשר תלך. -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות ותבונה והכל בגובה העינייםחוות דעת:השילוב האולטימטיבי של מקצועיות בלתי מתפשרת, תבונה ואנושיות. אם הגעת למשרד הזה אתם יכולים להיות בטוחים שאתם בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתגיא חסוי | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי מאוד עם מלא סבלנותחוות דעת:עורך דין פלילי מעולה, נתן לי ייעוץ טלפוני והרגיע אותי מאוד, היה סבלני והסביר כל דבר כמה פעמים. מומלץ מאוד. -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ומקצועי שלא מבטיח ללקוח מה שהוא לא יכול לקייםחוות דעת:עו"ד ישר ומקצועי שלא מבטיח ללקוח מה שהוא לא יכול לקיים. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי רעה בחיים שלי ותמיד שימש אוזן קשבת ויועץ טוב לפתרון בעיותיי. תודה רבה על הטיפול המסור. -
הוסף חוות דעתקובי חסוי | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות עבודתו המשפטית היסודית ונחישותו האמת יצאה לאורחוות דעת:עו''ד אסף דוק היקר. בפתח דברי אבקש להודות לך! פניתי אליך מתוך מצוקה של אזרח ישר ושומר חוק, שלא ידע עברה על החוק מימיו, אושר נקלע לצרה שאינה קשורה אליו, ועלולה היתה להיות הרת אסון לפגיעה ביושרה שלי ועוד הבטים חשובים בחיי. פניתי אליך בהתראה קצרה של שעות בודדות מאוד, דאגת למצוא זמן יקר, בין דיון בבית משפט לפגישות, בכדי להיפגש,להקשיב, לייעץ, לתת כתף ולהירתם לעזרתי. מקצועיות , יחס אישי צמוד ומסור, זמינות, מהירות תגובה, לירידה לפרטים בצורה יסודית וכל מה שנדרש מעו"ד עם נסיון בסדר גודל שלך. תמיד דאגת להרגיע, לתת מענה בכל שעה שפניתי. בזכות כל זאת התקבלה התוצאה, והאמת יצאה לאור. כמו כן אבקשך למסור את תודתי לצוות המשרד שלך,שתמיד היה זמין ונכון לעזור. תבורכו ישר כח. שנה טובה בהוקרה קובי צ -
הוסף חוות דעתרמי חסוי | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה על פעולותיך בסגירת התיק נגדיחוות דעת:מעריך מאד את העבודה הרבה והקשה שעשיתם עבורי. על כן ממליץ עליך בחום! -
הוסף חוות דעתגיל חסוי | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין אחד הטובים שיצא לי להכירחוות דעת:עורך דין אחד הטובים שיצא לי להכיר. רמת מקצועיות גבוהה מאוד, בן אדם מקסים ! -
הוסף חוות דעתאהוד חסוי | 26/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של מקצועניםחוות דעת:משרד עורכי דין של מקצוענים. הגעתי אליהם בעקבות זימון לועדת משמעת באוניברסיטה. עו"ד דוק זיכה אותי מכל אשם! בזכות הייצוג שלו קיבלתי הזדמנות להמשיך במסלול המקצועי שלי. מדובר בעו"ד שנתן לי תחושת ביטחון כבר בפגישה הראשונה, הפגין אכפתיות לאורך כל הדרך ובסופו של דבר השיג עבורי את התוצאה הטובה ביותר. שמח שזכיתי להכיר אותו וממליץ עליו בעיניים עצומות.