פתיחת תיק סגור
אנונימי שאל\ה בתאריך 24/03/2015:
שלום. אתמול רבתי עם אמא שלי ברחוב וקצת צעקנו אחת על השנייה ועוברי אורח הזמינו משטרה. הם ביקשו מס ת.ז. רשמו את המספר ת.ז ולאחר שראו שלא קרה שום דבר חריג הלכו. שאלתי היא – יש לי תיק שנסגר במשטרה מחוסר עניין ואני רוצה לדעת אם בגלל שרשמו את הת.ז משמע שיפתחו לי את התיק ויגישו בו כתב אישום?
-
פתיחת תיק סגור
שלום רב,
אין קשר בין האירוע האחרון עם אמך לבין האירוע הראשון שההליכים בו הסתיימו עם סגירת התיק המשטרתי. כמו כן, ההליך הראשון המחייב לפתיחת תיק פלילי לאדם היא חקירה פלילית, דבר שטרם קרה וסביר להניח שלא יקרה בנסיבות שתיארת.
בכבוד רב,
עו"ד אסף דוקהאמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו"ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
סגירת תיק פלילי ללקוח בעבירות בידוי ראיות ומסירת ידיעה כוזבת
כנגד לקוח המשרד נפתח תיק פלילי לאחר שנחקר תחת אזהרה בגין בידוי ראיות ומסירת ידיעה כוזבת במסגרת סכסוך שהתגלע בינו לבין אשתו. בעקבות פניית משרדנו לתביעות ת"א נסגר התיק נגדו קרא עוד >>
-
סגירת תיק מחוסר אשמה למעסה שהואשם בביצוע מעשים מגונים במטופלות
לקוח המשרד, מעסה מקצועי מוערך ובעלים של קליניקה טיפולית מובילה באזור המרכז, הואשם בביצוע מספר רב של מעשים מגונים במטופלות. בעקבות ייצוג משרדנו, הוחלט בפרקליטות מחוז תל אביב לסגור את קרא עוד >>
-
סגירת תיק פלילי ללקוח שנחשד בביצוע מעשים מגונים בפומבי במספר הזדמנויות
כנגד לקוח המשרד נפתח תיק פלילי בחשד לביצוע מעשים מגונים בפומבי במספר הזדמנויות. הלקוח הכחיש מן ההתחלה את החשדות שיוחסו לו. בעקבות ייצוג משרדנו, ולאור פגמים ראייתיים של ממש בתיק קרא עוד >>
-
סגירת תיק משמעתי מחוסר אשמה לסטודנטית למשפטים באוניברסיטת בר אילן
לקוחת המשרד, סטודנטית למשפטים באוניברסיטת בר אילן, נחשדה בהונאה בבחינה וזומנה להליך בירור שנערך בטרם התכנסות ועדת המשמעת. הלקוחה הכחישה באופן גורף את החשדות נגדה וטענה לחפותה. בעקבות ייצוג משרדנו, קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתקובי חסוי | 01/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות עבודתו המשפטית היסודית ונחישותו האמת יצאה לאורחוות דעת:עו''ד אסף דוק היקר. בפתח דברי אבקש להודות לך! פניתי אליך מתוך מצוקה של אזרח ישר ושומר חוק, שלא ידע עברה על החוק מימיו, אושר נקלע לצרה שאינה קשורה אליו, ועלולה היתה להיות הרת אסון לפגיעה ביושרה שלי ועוד הבטים חשובים בחיי. פניתי אליך בהתראה קצרה של שעות בודדות מאוד, דאגת למצוא זמן יקר, בין דיון בבית משפט לפגישות, בכדי להיפגש,להקשיב, לייעץ, לתת כתף ולהירתם לעזרתי. מקצועיות , יחס אישי צמוד ומסור, זמינות, מהירות תגובה, לירידה לפרטים בצורה יסודית וכל מה שנדרש מעו"ד עם נסיון בסדר גודל שלך. תמיד דאגת להרגיע, לתת מענה בכל שעה שפניתי. בזכות כל זאת התקבלה התוצאה, והאמת יצאה לאור. כמו כן אבקשך למסור את תודתי לצוות המשרד שלך,שתמיד היה זמין ונכון לעזור. תבורכו ישר כח. שנה טובה בהוקרה קובי צ -
הוסף חוות דעתחיים חסוי | 27/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מרוצה מאוד מהשירות ומפסק הדין שקיבלתיחוות דעת:אסף דוק התותח, מאוד מרוצה מהפסק דין מהשירות שלך יש לך ראש מהטובים ביותר שהכרתי ב-22 שנה שאני לכאורה עושה פשעים ???? שיחקת אותה שאפו שאפו שאפו. -
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 25/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין פלילי מקצועי ברמות - הציל אותי מתיק אונסחוות דעת:עורך דין אסף דוק הוא עורך דין מקצועי ברמות, בעל יחסים מעולים עם הלקוח , אדם מרשים עם יכולות מדהימות ! עזר לי בענייניי ונלחם למעני והתוצאות היו מעולות !! -
הוסף חוות דעתרם חסוי | 21/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי עם יחסי אנוש ואיכפתיות אמיתיתחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק במקרה דרך האינטרנט בעת המתנה לחקירה במשטרה, לאחר שהאשימו אותי באיומים, עצם המעמד היה לא נעים ואסף שדיבר איתי בפלאפון הרגיע אותי והדריך אותי בעניין, לאחר החקירה נפגשנו באופן אישי, פגשתי אדם נעים, מקצועי עם יחסי אנוש ואיכפתיות, הסביר לי את כל התהליך, עו"ד אסף דוק ביחד עם עמיתו עו"ד אילון טיפלו בתיקי על הצד הטוב ביותר ואני יכול לומר בלב שלם שלאחר שעברתי תקופה לא קלה לבסוף התיק נסגר ללא העמדה לדין, ממליץ בחום לכל המעוניין לקבל יחס אישי, מקצועי, בהבנה ואוזן קשבת. -
הוסף חוות דעתפיראס חסוי | 18/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה לעורכי הדין אסף דוק ובר נמרי על ייצוג משפטי לעלא ולעלאחוות דעת:אין מילים לתאר את הליווי, היחס האישי והאכפתיות שחוויתי. צוות מקצועי, אכפתי ומקשיב. בנוסף, המחיר היה מאוד הוגן. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתרווית חסוי | 05/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מנוסה עם סבלנות אין קץחוות דעת:הגעתי למשרדו של אסף על מנת לקבל ייעוץ משפטי בעניין שמדיר שינה מעיני כבר תקופה ארוכה. אסף ישב איתי ארוכות ובסבלנות אין קץ פשוט ענה לי על כל השאלות שהטרידו את מנוחתי וגרם לי להרגיש הרבה יותר רגועה עם הדברים. יישר כוח! -
הוסף חוות דעתאורן חסוי | 02/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים.חוות דעת:אסף הוא אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים. ליווה אותי במסירות ומקצועיות בתקופה הכי חשוכה בחיי ועשה זאת בגאון. -
הוסף חוות דעתשון חסוי | 02/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי, סבלני ואדיבחוות דעת:בחרתי בשירותיו של אסף לצורך ייצוג ביחידת הסדר מותנה, מהטלפון הראשון אליו, הרגשתי בידיים טובות. גיליתי עו"ד מקצועי, סבלני ואדיב. אסף ליווה אותי בתהליך, הסביר וטיפל במקצועיות בכל. בשורה תחתונה הבחירה שלי באסף השתלמה, בזכותו אני מרוצה מהתוצאה. ואני ממליץ ואמליץ עליו לכל דורש עו"ד פלילי. תודה אסף היקר. -
הוסף חוות דעתישראל חסוי | 02/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד כשרוני מאוד ומומחה בתחומו - ממליץ בחוםחוות דעת:רציתי לשבח בזאת את עורך דין אסף דוק על היחס הנפלא והמקצועיות שהוא מפגין חברים אני לא זכיתי להכיר עורך דין כזה שפשוט מעבר לקו לא שופט אותך ולא מזלזל ולא מחפש רק את הכסף פשוט אדם אנושי כשרוני מאוד ומומחה בתחומו אני פשוט ממליץ בחום לכל מי שזקוק לייעוץ הוא הכתובת. עלה והצלח ובכל אשר תפנה תצליח. -
הוסף חוות דעתיגאל חסוי | 22/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על המקצוענות והסבלנות!חוות דעת:עו"ד דוק הגיע לייצג אותי בדיון המעצר הראשון בעבירה לא פשוטה והציל אותי מהמשך ישיבה מאחורי סורג ובריח. בהמשך עו"ד דוק הגן תמיד על האינטרסים שלי על פני עשרות דיונים עד קבלת פסק דין מקל ביותר. אין לי באמת דרך להודות לו מלבד המילים שאני כותב כאן ויכול ויסייעו לאחרים למצוא אותו כי באמת ומדובר באדם מיוחד ומקצוען אמיתי. -
הוסף חוות דעתיאיר חסוי | 12/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד שאפשר לסמוך עליו וגם להמליץ עליו בלב שלםחוות דעת:אסף דוק הוא עורך דין מקצועי, רציני, מקרין ביטחון, אמין, הגון וישר, לא עושה טעויות (עד כמה שידוע), מסביר מהו התהליך וכיצד הוא מתנהל, משתף ומעדכן לאורך כל הטיפול עד לסיום (מוצלח במקרה שלנו). טיפל במקרה שלנו ביעילות והוציא אותנו מהתסבוכת המיותרת. -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 30/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על שליווית אותי לאורך כל הדרך, צעד, צעד עד לתוצאה המיוחלתחוות דעת:עורך הדין דוק היקר, ברצוני להביע את תודתי על השירות המסור והמקצועי שהענקת לי. ליווית אותי לאורך כל הדרך, צעד, צעד עד לתוצאה המיוחלת. מוקיר ומעריך את מה שעשית בשבילי.