קיבלתי זימון למשטרה – מה זה אומר?
אנונימי שאל\ה בתאריך 13/06/2024:
שלום,
קיבלתי מכתב שמבקש ממני להגיע מיד לתחנת המשטרה לחקירה. אני לא יודע על שום עבירה פלילית שביצעתי. האם כשכתוב "מידי" זה אומר שאני צריך למסור עדות או שזה חקירה תחת אזהרה? איך אפשר להבדיל בין מכתב למסירת עדות לבין מכתב לחקירה תחת אזהרה? תודה מראש על העזרה.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
מתי מתקיימת חקירה תחת אזהרה ומה זה אומר?
לעיתים קרובות מופיעות באמצעי התקשורת ידיעות אודות אדם זה או אחר שנחקר "תחת אזהרה". המשמעות היא שהאדם חשוד בביצועה של עבירה פלילית מסוימת, ושהדברים שיאמר במהלך חקירתו עשויים לשמש נגדו קרא עוד >>
-
ייצוג נפגעי עבירה – מה זה אומר?
אנשים רבים סבורים כי אם נפגעו מעבירה תפקידם יסתכם בתלונה במשטרה ובמסירת עדות בפני בית המשפט או גופים אחרים. מעבר לכך, לא אמור להיות להם כל חלק בהליך הפלילי שמתנהל קרא עוד >>
-
הזמנה לסור למשטרה
קיבלתם הזמנה לסור למשטרה ואתם תוהים כעת מדוע וכיצד עליכם לנהוג? ככלל, משטרת ישראל נוהגת לשלוח לאזרחים רבים "הזמנה לסור למשטרה" והבעיה היא שהזמנה זו נשלחת לעדים ולחשודים כאחד. לכן, קרא עוד >>
-
תיקון כתב אישום בעקבות טעות פרקליטות והסדר טיעון בתיק שוד
בית המשפט דן במקרה שבו הנאשם הורשע בעבירות של שוד וכניסה לישראל בניגוד לחוק בעקבות הסדר טיעון. התיקון נבע מטעות בפרקליטות שהובילה להקלה בכתב קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 29/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מצוין שבקי בכל הפינות הקטנות של המקצועחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק דרך האינטרנט בעקבות ההמלצות. התברר שזה עו"ד מצוין. היה מקצועי מאוד ובקי בכל הפינות הקטנות של המקצוע. זמין למקרה שצריך ומוכן לענות על השאלות ולהסביר (הרבה מעל ומעבר לציפיות שלי). העבודה נעשתה תוך זמן קצר לשביעות רצוני. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתאופיר חסוי | 13/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונהחוות דעת:אסף היקר, אנשים שוכחים לכתוב כאשר מישהו עושה משהו טוב. אז ברצוני להודות לך על היחס החם, האיכפתי ושתמיד נתת לי מענה מהיר, במיוחד במקרה שלי שהייתי צריך מישהו להישען עליו, שביזכותך יכולתי להיות בטוח שאתה נלחם עבורי ושתעשה הכל כדי להוציא את האמת לאור. אין ספק שאני הכרתי אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונה, חכמה ורואים שאתה אוהב מה שאתה עושה ולכן אתה מצליח בדרך שלך. תודה רבה ותמשיך לעשות חייל. -
הוסף חוות דעתגיל חסוי | 13/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין אחד הטובים שיצא לי להכירחוות דעת:עורך דין אחד הטובים שיצא לי להכיר. רמת מקצועיות גבוהה מאוד, בן אדם מקסים ! -
הוסף חוות דעתגבריאלוב חסוי | 13/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הלוואי שיהיו עוד עורכי דין מסורים ואמינים כמותוחוות דעת:עורך דין פצצה דובר רק אמת שהציל אותי ממליץ מאוד! -
הוסף חוות דעתמשה חסוי | 13/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:סגר לי תיק מחוסר אשמה והחזיר לי את הצבע לחייםחוות דעת:הגעתי לעו״ד אסף דוק בקטע קשה של תלונת שווא. קיבלתי טיפול ענייני ומסור תוך מתן תמיכה ועידוד. הטיפול של עו״ד דוק וצוותו הביא במהירות לסגירת התיק מחוסר אשמה וגרם לי לנשום מחדש. תודה לך -
הוסף חוות דעתגיא צברי | 13/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוחחוות דעת:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוח. מי ששוכר את שירותיו יודע שהוא בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתדני חסוי | 13/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מצויין!חוות דעת:עורך דין מצויין! מתנהל בצורה מקצועית תוך שיקוף מלא ושיתוף פעולה. מכיר את העבודה בצורה טובה ועושה הכל ע"מ להשיג את התוצאה הרצויה. -
הוסף חוות דעתיאיר חסוי | 13/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר, אמין ומקצועי.חוות דעת:קיבלתי מעו"ד דוק ליווי צמוד לאורכו ולרוחבו של ההליך הפלילי עד כיבוש התוצאה המיוחלת. -
הוסף חוות דעתאופיר חסוי | 13/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונהחוות דעת:אסף היקר, אנשים שוכחים לכתוב כאשר מישהו עושה משהו טוב. אז ברצוני להודות לך על היחס החם, האיכפתי ושתמיד נתת לי מענה מהיר, במיוחד במקרה שלי שהייתי צריך מישהו להישען עליו, שביזכותך יכולתי להיות בטוח שאתה נלחם עבורי ושתעשה הכל כדי להוציא את האמת לאור. אין ספק שאני הכרתי אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונה, חכמה ורואים שאתה אוהב מה שאתה עושה ולכן אתה מצליח בדרך שלך. תודה רבה ותמשיך לעשות חייל. -
הוסף חוות דעתרמי חסוי | 13/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה על פעולותיך בסגירת התיק נגדיחוות דעת:מעריך מאד את העבודה הרבה והקשה שעשיתם עבורי. על כן ממליץ עליך בחום! -
הוסף חוות דעתמארק חסוי | 13/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:יחס אישי, ידע נרחב ויצירתיותחוות דעת:ברצוני להודות לכם על הטיפול המסור, המושקע והיצירתי בתיק שלי. הרגשתי את היחס המקסים והמאמץ לעשות את המקסימום כדי להגיע להישג משמעותי עבורי ולעזור לי. בברכה והמון בריאות. ❤❤🙏🏻