קיים מושג של קובלנה נגדית?
גיל שאל\ה בתאריך 22/05/2024:
פרסמתי דבר אמת שאדם מסויים ביצע עבירה פלילית, והמשטרה לא טיפלה מסיבה פוליטית.
האדם הגיש נגדי קובלנה על הפרסום והוא טוען שזה דיבה.
אני טוען שזה אמת ויש עניין ציבורי בזה שהמשטרה לא מטפלת בנושא פלילי מסיבה פוליטית.
המדינה מנסה להוריד את האדם מהתביעה כדי שלא יהיה שלב הוכחות נגדה.
האם אני יכול להגיש נגד האדם קובלנה נגדית באותו משפט?
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
מהו מושג "עצימת עיניים"?
דוקטרינת "עצימת עיניים" (shutting one's eyes) או "עיוורון מכוון" (wilful blindness), מהווה חריג לידיעה ממשית של רכיב הכוונה הפלילית ודרך חלופית להוכחת הידיעה הממשית במשפט קרא עוד >>
-
זיכוי מעבירות סמים – כיצד הוא מושג?
אנשים רבים בישראל מוצאים את עצמם בפני חקירות ואישומים בגין עבירות סמים, בין אם לצריכה עצמית או בכמויות מסחריות. חשוב לדעת כי לעיתים קרובות יכול עורך דין פלילי להוביל לזיכוי קרא עוד >>
-
האם קיים בישראל עונש מוות?
עונש מוות הוא סוג קיצוני של ענישה גופנית ונחשב לעונש החמור ביותר שחברה יכולה להטיל על עבריין. במדינות בהן דרך ענישה זו מקובלת, נהוג להוציא להורג בגין עבירות רצח או קרא עוד >>
-
מה ההבדל בין חקירה ראשית לחקירה נגדית?
ישנם שני סוגי חקירות של עדים בבית המשפט: חקירה ראשית וחקירה קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתדני חסוי | 01/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מצויין!חוות דעת:עורך דין מצויין! מתנהל בצורה מקצועית תוך שיקוף מלא ושיתוף פעולה. מכיר את העבודה בצורה טובה ועושה הכל ע"מ להשיג את התוצאה הרצויה. -
הוסף חוות דעתאירנה חסוי | 23/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:לוחם צדק אמיתי!חוות דעת:עו"ד דוק סייע לי רבות בתביעה פלילית שהגישו נגדי. מההתחלה הוא פעל ביסודיות והפך כל אבן בסיפור כדי לאפשר לי לחזור לשגרה במהרה. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתיעקב מ. | 23/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שהעניק לי בתחנה הרווחתי את חיי חזרהחוות דעת:זומנתי לתחנה המשטרה בעקבות תלונה על אלימות. עו"ד דוק הגיע במהירות לתחנה וייעץ לי לפני החקירה. בדיעבד אני יכול להגיד שבזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שלו - התיק נגדי נסגר מחוסר אשמה ובכך הרווחתי את כבודי ואת שגרת חיי חזרה. תודה -
הוסף חוות דעתאלי חסוי | 22/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר וזיכה אותי מכל אשמהחוות דעת:אסף היקר ראוי להערכה והערצה, ייצג אותי בתהליך מורכב, ביצע חקירות נגדיות, נצמד לגירסתי, האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר, וזיכה אותי מכל אשמה, אין מילים שיוכלו לתאר את רמת הרגישות והמקצועיות והייחודיות בה פעל. מעריך מודה לך מקרב לך. -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 22/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי תותח!חוות דעת:מקבל ממני Like של החיים! עו"ד תותח. -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 22/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מפחד להילחם על חפותו של הלקוחחוות דעת:שלום לכולם ברצוני להמליץ על עו"ד אסף דוק. הגענו למשרד שלו בעקבות המלצה באינטרנט ואף המלצה של קולגה שלו. מצאנו עורך דין שלא מפחד להילחם על חפותו של הלקוח שלו בבית המשפט ולא רואה ממטר את גורמי האכיפה שנמצאו על-ידי בית המשפט כלא אמינים. אנחנו ממליצים עליו בחום ובטוחים שכל מי שייעזר בשירותיו יבין בדיוק על מה אנחנו מדברים. -
הוסף חוות דעתאורי חסוי | 22/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין אלוף שהציל לי את החייםחוות דעת:עורך דין אסף אתה איש מיוחד תודה רבה על העזרה הגדולה בשעה הקשה בחיי. לאלו שמתלבטים - מדובר בעורך דין אלוף! אדם מלא בידע וחוכמה שיודע להוביל לתוצאה הטובה ביותר גם אם הדברים נראים אבודים בתחילת הדרך. -
הוסף חוות דעתשון חסוי | 22/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי, סבלני ואדיבחוות דעת:בחרתי בשירותיו של אסף לצורך ייצוג ביחידת הסדר מותנה, מהטלפון הראשון אליו, הרגשתי בידיים טובות. גיליתי עו"ד מקצועי, סבלני ואדיב. אסף ליווה אותי בתהליך, הסביר וטיפל במקצועיות בכל. בשורה תחתונה הבחירה שלי באסף השתלמה, בזכותו אני מרוצה מהתוצאה. ואני ממליץ ואמליץ עליו לכל דורש עו"ד פלילי. תודה אסף היקר. -
הוסף חוות דעתישראל חסוי | 22/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד כשרוני מאוד ומומחה בתחומו - ממליץ בחוםחוות דעת:רציתי לשבח בזאת את עורך דין אסף דוק על היחס הנפלא והמקצועיות שהוא מפגין חברים אני לא זכיתי להכיר עורך דין כזה שפשוט מעבר לקו לא שופט אותך ולא מזלזל ולא מחפש רק את הכסף פשוט אדם אנושי כשרוני מאוד ומומחה בתחומו אני פשוט ממליץ בחום לכל מי שזקוק לייעוץ הוא הכתובת. עלה והצלח ובכל אשר תפנה תצליח. -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 22/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:פשוט משרד של אלופים!חוות דעת:תודה על היחס האישי,והסבלנות שהגדשתם ,לכל אורך התהליך, עם המקצועיות והיסודיות הגבוהה, פשוט אלופים... תודה רבה 🙏🌹🌺 -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 22/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הזדמנות להגיד תודה על המקצועית והאמינות מהרגע הראשוןחוות דעת:בהזדמנות זו אני רוצה להגיד תודה גדולה לעו"ד אסף דוק היקר, תודה רבה על המסירות, המקצועיות והאמינות מהרגע הראשון, על כך שהיית נחוש לנקות את שמי , להוציא את הצדק והאמת לאור. מלבד היותך איש מקצוע הכרתי אדם מדהים, אכפתי וקשוב. המון תודה לך וכמובן לצוות המשרד היקר.