רכישת סכין פרפר עקב המצב הביטחוני
שאל\ה בתאריך 26/10/2023:
שלום וברכה, אני רוצה לרכוש סכין פרפר עקב המצב ולצורך הגנה עצמית. האם חוקי להסתובב איתו מחוץ לבית למטרות הגנה עצמית?
-
מענה ל־רכישת סכין פרפר עקב המצב הביטחוני
שלום רב,
לא, מדובר בעבירה של החזקת סכין.
"6 )א( המחזיק אגרופן או סכין מחוץ לתחום ביתו או חצריו ולא הוכיח כי
החזיקם למטרה כשרה, דינו – מאסר חמש שנים."עו"ד עדן וורנר
054-2462636 -
גז פלפל
היי,
אמנם סכין פרפר זה לא חוקי לשאת, אבל מותר לשאת גז פלפל ואף מומלץ בתקופה שכזו.
ממליץ מאוד על החנות – https://www.fantompepper.co.il/product-category/pepper-spray/pepper-spray-and-tear-gas/
בהצלחה
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
החזקת סכין – מה מותר ומה אסור?
החוק אוסר על אדם הנמצא מחוץ לביתו להחזיק על גופו או בכל מקום אחר אשר בחזקתו - סכין. אדם אשר נמצא מחזיק בכליו סכין שלא כדין מסתכן במאסר בפועל של קרא עוד >>
-
סגירת תיק לשחקן כדורסל ישראלי שנחשד בהחזקת סכין וסמים שלא לצריכה עצמית
לקוח המשרד, שחקן כדורסל ישראלי במקצועו, נעצר בחשד להחזקת סכין וסמים שלא לצריכה עצמית. בעקבות ייצוג משרדנו ולאור עמידת הלקוח על חפותו באירוע שיוחס לו, בשים דגש על התשתית הראייתית קרא עוד >>
-
זיכוי נאשם מעבירת החזקת סכין ברכבו לאחר שהוכח שהחזיק בה למטרה כשרה
בית משפט השלום בראשון לציון זיכה נאשם מעבירת החזקת סכין שלא כדין ברכבו לאחר שהוכח כי החזיק בה למטרה כשרה. הסכין, בעלת להב שאורכו 10 סנטימטר, נמצאה ברכבו של הנאשם קרא עוד >>
-
ביטול כתב אישום לקטין שהואשם בהחזקת סכין שלא כדין
כנגד קטין לקוח המשרד הוגש כתב אישום שייחס לו עבירת החזקת סכין בנסיבות לא פשוטות כלל ועיקר. בעקבות ייצוג המשרד, הוחלט במדור תביעות נוער רחובות לחזור בהם מכתב האישום שהוגש קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתנמרוד חסוי | 27/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אפשר לסמוך בלב שלם על העצות שלו ולהיות בטוח שהוא יהיה שם לצידך בצוק העיתיםחוות דעת:להיות חשוד במעשה שאין לך כל קשר אליו זה דבר נורא שאני לא מאחל אותו לאף אחד. בזכות עו"ד דוק ועורכי הדין במשרדו התיק נגדי נסגר וקיבלתי את חיי חזרה. מעבר להיותו של אסף עו"ד מוצלח, הוא קודם כל ב-נ-א-ד-ם שאפשר לסמוך בלב שלם על העצות שלו ולהיות בטוח שהוא יהיה שם לצידך בצוק העיתים. מהיום אמליץ אך ורק על עו"ד בכל הקשור לפלילים. בהצלחה לכולם -
הוסף חוות דעתדני חסוי | 27/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מצויין!חוות דעת:עורך דין מצויין! מתנהל בצורה מקצועית תוך שיקוף מלא ושיתוף פעולה. מכיר את העבודה בצורה טובה ועושה הכל ע"מ להשיג את התוצאה הרצויה. -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 27/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:טיפול מהיר יעיל ומסורחוות דעת:ברצוני להודות לעורך הדין אסף דוק על טיפול מהיר יעיל ומסור ליווי צמוד על ההדרכה המקצוענות הנסיון שלך חסך לי הרבה צרות באמת אסירות תודה על השרות ועל התוצאות 100% הצלחה לא מובן מאיליו תודה רבה רבה והרבה הצלחה. -
הוסף חוות דעתאיתן חסוי | 27/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ודקדקן כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפליליחוות דעת:זו הזדמנות טובה להודות על העבודה והדאגה. מדובר בעו"ד מקצועי, דקדקן, כזה שמכיר כל פרט ופרט בתחום הפלילי ואפשר לסמוך עליו שיוביל אותך בבטחה בדרך הנכונה לעבר התוצאה הטובה ביותר. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתקובי חסוי | 26/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות עבודתו המשפטית היסודית ונחישותו האמת יצאה לאורחוות דעת:עו''ד אסף דוק היקר. בפתח דברי אבקש להודות לך! פניתי אליך מתוך מצוקה של אזרח ישר ושומר חוק, שלא ידע עברה על החוק מימיו, אושר נקלע לצרה שאינה קשורה אליו, ועלולה היתה להיות הרת אסון לפגיעה ביושרה שלי ועוד הבטים חשובים בחיי. פניתי אליך בהתראה קצרה של שעות בודדות מאוד, דאגת למצוא זמן יקר, בין דיון בבית משפט לפגישות, בכדי להיפגש,להקשיב, לייעץ, לתת כתף ולהירתם לעזרתי. מקצועיות , יחס אישי צמוד ומסור, זמינות, מהירות תגובה, לירידה לפרטים בצורה יסודית וכל מה שנדרש מעו"ד עם נסיון בסדר גודל שלך. תמיד דאגת להרגיע, לתת מענה בכל שעה שפניתי. בזכות כל זאת התקבלה התוצאה, והאמת יצאה לאור. כמו כן אבקשך למסור את תודתי לצוות המשרד שלך,שתמיד היה זמין ונכון לעזור. תבורכו ישר כח. שנה טובה בהוקרה קובי צ -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 26/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:טיפול משפטי מקצועי ומנצחחוות דעת:פניתי למשרדו של אסף היקר, עם נושא שהיה חשוב לי מאוד ליכולת שלי להמשיך לחיות בשלום עם עצמי. רציתי צדק מוחלט וביקשתי את עזרתו של אסף. אני שמח מאוד לספר שאסף יחד עם נוי, עשו עבודה מקצועית מצויינת והשיגו במלואה את בקשתי המורכבת. בנוסף, אציין בשמחה שמלבד העבודה המקצועית המושלמת, קיבלתי במשך כל הדרך הארוכה, יחס אישי, חם, מבין, לבבי, איכפתי, דואג ותומך ללא תנאי וזאת עד שהשגנו את הניצחון המלא ברוך השם. תודה חמה לאסף היקר והצוות שלו על הטיפול הסופר מקצועי והמנצח ותודה על היחס הלבבי והתומך. בכבוד והערכה, ניסים -
הוסף חוות דעתזאב חסוי | 26/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:קיבלתי את הייצוג המשפטי הטוב ביותר שיכולתי לקוות לו.חוות דעת:אסף תודה רבה לך עזרת לי מאוד , השרות מעולה והפתרון עוד יותר טוב! -
הוסף חוות דעתליאורה חסוי | 26/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מסור, מקצועי ובעל רקע בהמון המון תחומים במשפט הצבאי והאזרחיחוות דעת:טלפון מהבן בצבא... אימא, הסתבכתי!!! את הלחץ הגדול הרגיע עו"ד אסף דוק, הסביר שהעבירה לא ענקית, מה המשמעות שלה, לאיזה כיוונים זה יכול להתקדם. נתן ייעוץ מקצועי מכל הלב. כל הידע הזה גם עבר לחייל שהשתמש בו ברגע האמת והכל הסתדר. אין מילים, עו"ד מסור, מקצועי ובעל רקע בהמון המון תחומים במשפט הצבאי והאזרחי. ממליצה מכל הלב, כי בתחום הזה צריך להיות בידיים הכי הכי טובות. -
הוסף חוות דעתאודליה חסוי | 26/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנהחוות דעת:ברצוני להביע את תודתי והערכתי לך באופן אישי ולצוות משרדך, על השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנה. עלה והצלח. אודליה -
הוסף חוות דעתגבריאלוב חסוי | 26/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הלוואי שיהיו עוד עורכי דין מסורים ואמינים כמותוחוות דעת:עורך דין פצצה דובר רק אמת שהציל אותי ממליץ מאוד! -
הוסף חוות דעתגיל חסוי | 26/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין אחד הטובים שיצא לי להכירחוות דעת:עורך דין אחד הטובים שיצא לי להכיר. רמת מקצועיות גבוהה מאוד, בן אדם מקסים ! -
הוסף חוות דעתיקיר חסוי | 26/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ומקצועי שעזר לי מאוד!חוות דעת:עו"ד דוק הוא אדם ישר ומקצועי שעזר לי מאוד בייעוץ וייצוג בתיק פלילי מורכב. הגעתי אליו לאחר שעברתי 2 עורכי דין אחרים שהיו כלום ושום דבר לידו. ממליץ בחום. רק הצלחה בנאדם!