שאלה דחופה!!!!
אנונימי שאל\ה בתאריך 09/04/2018:
בס"ד.
שלום רב ..
הגשתי בקשה להתמחות במשפטים ובתצהיר הצהרתי על הרשעה בבית הדין למשמעת במשטרה ( גמלאי) עדיין לא קיבלתי אישור לתחילת ההתמחות והאמת זה דיי מלחיץ אותי…האם הרשעה כזו יכולה לפגוע לי בתחילת ההתמחות??
ההרשעה היא התנהגות שאינה הולמת שוטר ( בדקתי את עצמי ואת משפחתי במחשוב המשטרתי )..
תודה מראש .
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
תיקון כתב אישום בעקבות טעות פרקליטות והסדר טיעון בתיק שוד
בית המשפט דן במקרה שבו הנאשם הורשע בעבירות של שוד וכניסה לישראל בניגוד לחוק בעקבות הסדר טיעון. התיקון נבע מטעות בפרקליטות שהובילה להקלה בכתב קרא עוד >>
-
סטייה משמעותית בעונש בשל תוחלת חיים קצרה בעבירות אלימות במשפחה
בית המשפט המחוזי דן בערעור בעבירות אלימות במשפחה, והחליט לסטות ממתחם הענישה בשל תוחלת חיים קצרה של הנאשם. ההחלטה התקבלה לאחר בחינת נסיבות אישיות קרא עוד >>
-
עיכוב צו סגירה למלון בתל אביב בשל שיקולים ביטחוניים ותקנות חדשות
בית המשפט דן בבקשה לעיכוב צו סגירה למלון בתל אביב בעקבות כתב אישום על ניהול עסק ללא רישיון. ההחלטה כללה עיכוב זמני בשל שיקולים ביטחוניים ותקנות קרא עוד >>
-
נהג עם 111 הרשעות תעבורה נידון ל-30 ימי פסילת רישיון
בית המשפט דן במקרה של נהג עם 111 הרשעות תעבורה, שנידון ל-30 ימי פסילת רישיון בגין קיפוח זכות משתמשי דרך. המקרה התרחש בכביש 4, כאשר הנהג סטה מנתיבו וגרם להפרעה קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 08/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי תותח!חוות דעת:מקבל ממני Like של החיים! עו"ד תותח. -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 01/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:פשוט משרד של אלופים!חוות דעת:תודה על היחס האישי,והסבלנות שהגדשתם ,לכל אורך התהליך, עם המקצועיות והיסודיות הגבוהה, פשוט אלופים... תודה רבה 🙏🌹🌺 -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 24/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מצוין שבקי בכל הפינות הקטנות של המקצועחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק דרך האינטרנט בעקבות ההמלצות. התברר שזה עו"ד מצוין. היה מקצועי מאוד ובקי בכל הפינות הקטנות של המקצוע. זמין למקרה שצריך ומוכן לענות על השאלות ולהסביר (הרבה מעל ומעבר לציפיות שלי). העבודה נעשתה תוך זמן קצר לשביעות רצוני. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתמור חסוי | 11/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מפוקח, עתיר ניסיון וידע שמספק את הסחורהחוות דעת:עו"ד מפוקח, עתיר ניסיון שמספק את הסחורה בשקט ובנועם. בזכות העבודה המקצועית שלו נמנע אסון כבד לי ולמשפחתי. מוקירים ומעריכים את פועלך, המשך להיות עילוי בתחומך. -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 09/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:כבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות!חוות דעת:הגעתי לעו"ד דוק דרך האינטרנט וכבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה לא קלה בכלל בחיי כאשר בסופה כבודי שב אלי. אין עליו, צעיר ומבריק - יישר כוח! -
הוסף חוות דעתרווית חסוי | 06/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מנוסה עם סבלנות אין קץחוות דעת:הגעתי למשרדו של אסף על מנת לקבל ייעוץ משפטי בעניין שמדיר שינה מעיני כבר תקופה ארוכה. אסף ישב איתי ארוכות ובסבלנות אין קץ פשוט ענה לי על כל השאלות שהטרידו את מנוחתי וגרם לי להרגיש הרבה יותר רגועה עם הדברים. יישר כוח! -
הוסף חוות דעתציקי חסוי | 05/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה לעו"ד דוקחוות דעת:אני רוצה להודות לך על הטיפול והליווי המקצועי, האישי והמסור בכל תהליך ההגנה בהליך שהוגש נגדי. -
הוסף חוות דעתכרמל חסוי | 06/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ויצירתיחוות דעת:אסף דוק הינו עורך דין מצויין אשר מביא פתרון לכל בעיה. תקתן מסודר ומדוקדק. בעל ראש יצירתי וחשיבה מחוץ לקופסא, אחראי וישר. עורך דין בין המומלצים וטובים ביותר שיש כיום. מומלץ ביותר בכל נושא. -
הוסף חוות דעתליאורה חסוי | 06/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מסור, מקצועי ובעל רקע בהמון המון תחומים במשפט הצבאי והאזרחיחוות דעת:טלפון מהבן בצבא... אימא, הסתבכתי!!! את הלחץ הגדול הרגיע עו"ד אסף דוק, הסביר שהעבירה לא ענקית, מה המשמעות שלה, לאיזה כיוונים זה יכול להתקדם. נתן ייעוץ מקצועי מכל הלב. כל הידע הזה גם עבר לחייל שהשתמש בו ברגע האמת והכל הסתדר. אין מילים, עו"ד מסור, מקצועי ובעל רקע בהמון המון תחומים במשפט הצבאי והאזרחי. ממליצה מכל הלב, כי בתחום הזה צריך להיות בידיים הכי הכי טובות. -
הוסף חוות דעתחנוך לוי | 02/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין ששווה כל שקלחוות דעת:אסף ייצג את דוד שלי בדיון מעצר בירושלים ושחרר אותו ממעצר שווא. המשטרה הגישה ערר וגם במחוזי הפסידו. עורך דין תותח -
הוסף חוות דעתירון חסוי | 25/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד הכי טוב בתחום הפלילי, נקודהחוות דעת:עו"ד הכי טוב בתחום הפלילי, נקודה. מקצוע, יסודי וסבלני ואחד שיודע להנגיש את השפה המשפטית בצורה ברורה לכל אדם – דבר שמרבית עורכי הדין נופלים בהם. תודה על העבודה החשובה שעשית למען המשפחה שלנו. מעריכים ומוקירים. -
הוסף חוות דעתנאור חסוי | 24/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מהטובים בארץ שעזר לי לצאת מהסיוט ולחזור לחיים.חוות דעת:ההזמנה לחקירה במשטרה תחת אזהרה בפעם הראשונה בחיי הפכה את החיים שלי לסיוט והרגשתי אבוד אבל עו"ד אסף דוק היה שם בשבילי ועזר לי לצאת מהסיוט ולחזור לחיים. המון תודות לך עו"ד אסף דוק.