שינוי עילת סגירה של תיק סמים לצורכי הגירה
אנונימי שאל\ה בתאריך 15/05/2014:
שלום רב,
אני נמצא כרגע בתהליכי הגירה למדינה זרה, כאשר בעוד זמן לא רב אותה מדינה תהיה חשופה לרישום הפלילי שלי שיישלח ישירות ממשטרת ישראל לשגרירות אותה המדינה לצורך קבלת אשרה.
העבירה קיימת לי ברישום הפלילי היא החזקת סם לצריכה עצמית. מהתחלה לא הודתי בתיק הזה כי באמת הוא לא היה שלי!
בכל אופן, אני לא יודע איך זה ישפיע אבל הדבר מאוד מטריד אותי ומדיר שינה מעיני. במידה ולא אצליח להגר למדינה הזאת אפסיד את מקום העבודה. אמרו לי שיש אפשרות להגיש בקשה לשנות את עילה הסגירה של התיק. מזה אומר?
תודה רבה לכם מראש על העזרה.
רמי
-
שינוי עילת סגירה של תיק סמים לצורכי הגירה
רמי שלום,
לצורך שינוי עילת הסגירה בתיק הפלילי שציינת, עליך לגשת לתחנת המשטרה בה נחקרת ולבקש לצלם את חומר הראיות בתיק (עליך למלא טופס בקשה מיוחד בנושא). לאחר שעשית זאת עליך לפנות בבקשה מנומקת בכתב לגורם שגנז את התיק ולבקש את שינוי עילת הסגירה בתיק הפלילי (מחוסר עניין לציבור / חוסר ראיות) לחסור אשמה.
במידה ובקשתך תתקבל ועילת הסגירה בתיק תשונה ל"היעדר אשמה פלילית", לא יוותר כל רישום משטרתי במסופי המשטרה נגדך.
רצוי מאוד להיוועץ עם עו"ד פלילי ולקבל חוות דעת מקצועית באשר לנסיבות המקרה טרם הגשת הבקשה לשינוי עילת הסגירה בתיק.
בכבוד רב,
עו"ד אסף דוקהאמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו"ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
שינוי עילת סגירה של תיק פלילי
כאשר נפתחת חקירה נגד חשוד, נפתח לו תיק במרשם הפלילי. במידה והתיק יגיע לבית המשפט והחשוד יימצא אשם בפלילים, יעמוד כנגד הנאשם רישום פלילי. במקרים בהם התיק נסגר, למעט קרא עוד >>
-
המשנה לפרקליט המדינה הורתה על שינוי עילת סגירה בתיק עבירות מין חמורות לחוסר אשמה
לקוח המשרד, אדם נורמטיבי ונהג מונית במקצועו, נעצר ונחקר בחשד שתקף וביצע עבירות מין חמורות בקטינה. הלקוח הכחיש מן ההתחלה את החשדות שיוחסו לו, תוך שטען שמדובר במקרה קלאסי של קרא עוד >>
-
שינוי עילת סגירה לחוסר אשמה ללקוח שנחקר בחשד שאיים ותקף את שכנו
לקוח המשרד, אזרח למופת שומר חוק הנזהר בקלה כבחמורה, נעצר ונחקר במשטרת ראשון לציון בחשד שאיים ותקף את שכנו על רקע עוינות מתמשכת ביניהם. הלקוח הכחיש מן ההתחלה את החשדות קרא עוד >>
-
שינוי עילת סגירה לחוסר אשמה ללקוח שנחשד שדרך את נשקו ואיים לרצוח את אשתו
לקוח המשרד, פנסיונר המחזיק בנשק ברישיון, נעצר ונחקר בחשד שדרך את נשקו ואיים לרצוח את אשתו. הלקוח הכחיש מן ההתחלה את החשדות שיוחסו לו, תוך שטען שמדובר בתלונת שווא זדונית קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 25/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מספר 1חוות דעת:לעורך דין מספר 1 תודה רבה על הכל על התמיכה, האכפתיות, פשוט תודה תודה תודה בברכה גבי. -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 18/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:פשוט משרד של אלופים!חוות דעת:תודה על היחס האישי,והסבלנות שהגדשתם ,לכל אורך התהליך, עם המקצועיות והיסודיות הגבוהה, פשוט אלופים... תודה רבה 🙏🌹🌺 -
הוסף חוות דעתאלי חסוי | 16/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר וזיכה אותי מכל אשמהחוות דעת:אסף היקר ראוי להערכה והערצה, ייצג אותי בתהליך מורכב, ביצע חקירות נגדיות, נצמד לגירסתי, האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר, וזיכה אותי מכל אשמה, אין מילים שיוכלו לתאר את רמת הרגישות והמקצועיות והייחודיות בה פעל. מעריך מודה לך מקרב לך. -
הוסף חוות דעתמשה חסוי | 13/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי, צנוע וישרחוות דעת:מקצועי, צנוע וישר. העבודה מבוצעת למעלה מן הציפיות. הבחירה החשובה ביותר בהליך המשפטי היא בחירה באדם שייצג אותך ואת האינטרס שלך על הצד הטוב ביותר, עו"ד אסף דוק עונה על כך בהחלט! -
הוסף חוות דעתמאור חסוי | 13/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מבטיח הבטחות שווא ומשיג בסופו של דבר תוצאות טובות!חוות דעת:אני רוצה להודות לך עו"ד דוק על הליווי המשפטי המיוחד והנאמן לאורך כל הדרך. זה לא מובן מאליו שעו"ד נותן 200% בתיק ועושה זאת בגאון כמוך. תודה רבה ממני ומכל המשפחה על המסירות והמקצועיות. -
הוסף חוות דעתליאת חסוי | 31/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מדהים ואיכפתי שהכל אצלו נעשה בגובה העינייםחוות דעת:אין על עו"ד דוק! מדהים ואיכפתי, הכל נעשה בגובה העיניים, מבין ונעים והכי חשוב יודע את העבודה. -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 30/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על שליווית אותי לאורך כל הדרך, צעד, צעד עד לתוצאה המיוחלתחוות דעת:עורך הדין דוק היקר, ברצוני להביע את תודתי על השירות המסור והמקצועי שהענקת לי. ליווית אותי לאורך כל הדרך, צעד, צעד עד לתוצאה המיוחלת. מוקיר ומעריך את מה שעשית בשבילי. -
הוסף חוות דעתיפים חסוי | 30/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מקצועי, מקרין ביטחון, הגון וישרחוות דעת:תודה רבה לעו''ד אסף דוק! יחס אנושי והמון המון סבלנות לכל השאלות, והיו לא מעט! תמיד היה זמין ופשוט אין מילים לתאר את העזרה הרבה שקיבלנו ממנו! מקצועי מאוד! תודה שוב!! -
הוסף חוות דעתמשה חסוי | 11/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי, צנוע וישרחוות דעת:מקצועי, צנוע וישר. העבודה מבוצעת למעלה מן הציפיות. הבחירה החשובה ביותר בהליך המשפטי היא בחירה באדם שייצג אותך ואת האינטרס שלך על הצד הטוב ביותר, עו"ד אסף דוק עונה על כך בהחלט! -
הוסף חוות דעתגל חסוי | 09/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך הדין הטוב ביותר בישראל עם השירות המקצועי, הייצוגי והאיכותי ביותר.חוות דעת:אסף ייצג אותי באופן הראוי ביותר .ובהחלט מימש את מבוקשי. אני ממליץ על עורך הדין אסף ומשרדו בחום! מקצועי - רציני - אמין - רהוט. -
הוסף חוות דעתאורן חסוי | 08/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים.חוות דעת:אסף הוא אסטרטג אמיתי בעוד שרוב עורכי הדין הם טקטיקנים. ליווה אותי במסירות ומקצועיות בתקופה הכי חשוכה בחיי ועשה זאת בגאון. -
הוסף חוות דעתיאיר חסוי | 29/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר, אמין ומקצועי.חוות דעת:קיבלתי מעו"ד דוק ליווי צמוד לאורכו ולרוחבו של ההליך הפלילי עד כיבוש התוצאה המיוחלת.