תלונה במשטרה על זיוף מסמכים, עדות שקר ותצהירי שקר
אנונימי שאל\ה בתאריך 04/06/2018:
הגשתי לפני כשנה תלונה במשטרה על זיוף מסמכים, עדות שקר ותצהירי שקר, נגד מנהלים בכירים בחברה גדולה צרפתי הוכחות כולל חוות דעת מומחה על זיוף, רק אחרי שני ערעורים ומאמצים אדירים שלי, המשטרה הסכימה לחקור, כבר הייתי כמה פעמים בפגישות אצל החוקרת, מבחינתם זה יכול לקחת עוד שנים, איך ניתן לזרז את כל התהליך כי בסוף אוקטובר יש לי דיון בבית משפט וחקירת המשטרה יכולה לעזור לי מאוד .
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
שחרור ממעצר חשוד בעבירות זיוף מסמכים וקבלת דבר במרמה
משרדנו הביא לשחרורו ממעצר של חשוד בעבירות של זיוף גיליונות ציונים וקבלת דבר במרמה, שבוצעו, כך על פי הנטען, במסגרת לימודיו בפקולטה למשפטים באחת מן האוניברסיטאות קרא עוד >>
-
עבירות זיוף מסמכים בצבא
לא פעם חיילים מזייפים ימי מחלה, או כלשונם – 'גימלים' מבלי שידעו כי הדבר מהווה עבירה חמורה. עבירות מסמכים בצבא עשויות לגרור ביצוע של עבירות נוספות כגון הוצאת דבר במרמה קרא עוד >>
-
ביטול הרשעה בעבירות של זיוף מסמכים וניסיון קבלת דבר במרמה
כנגד הנאשם הוגש כתב אישום בעבירות של זיוף מסמך במטרה לקבל באמצעותו דבר, שימוש במסמך מזויף וניסיון קבלת דבר במרמה, בכך שזייף מסמך הנחזה להיות אישור לימודים רשמי וצירף אותו קרא עוד >>
-
עדות שקר
האיסור על מתן עדות שקר מופיע בעשרת הדברות: "לֹא-תַעֲנֶה בְרֵעֲךָ עֵד שָׁקֶר" (שמות, כ', י"ב). עבירת עדות שקר היא מצב בו אדם מוסר גרסה שיקרית לבית המשפט בכל צורה ואופן, קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתשון חסוי | 27/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי, סבלני ואדיבחוות דעת:בחרתי בשירותיו של אסף לצורך ייצוג ביחידת הסדר מותנה, מהטלפון הראשון אליו, הרגשתי בידיים טובות. גיליתי עו"ד מקצועי, סבלני ואדיב. אסף ליווה אותי בתהליך, הסביר וטיפל במקצועיות בכל. בשורה תחתונה הבחירה שלי באסף השתלמה, בזכותו אני מרוצה מהתוצאה. ואני ממליץ ואמליץ עליו לכל דורש עו"ד פלילי. תודה אסף היקר. -
הוסף חוות דעתפאולה חסוי | 16/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין תותח בתחום הפליליחוות דעת:תודה ענקית לעורך דין אסף דוק, על היחס האישי, המענה בכל הדרך, והכי הכי חשוב- על התוצאה המטורפת. אסף הצליח לרפא אי צדק ענקי ועוול שנגרם לי. לא אגזים אם אומר שהוא פשוט עורך דין תותח בתחומו. תודה רבה🙌 -
הוסף חוות דעתפאולה חסוי | 12/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין תותח בתחום הפליליחוות דעת:תודה ענקית לעורך דין אסף דוק, על היחס האישי, המענה בכל הדרך, והכי הכי חשוב- על התוצאה המטורפת. אסף הצליח לרפא אי צדק ענקי ועוול שנגרם לי. לא אגזים אם אומר שהוא פשוט עורך דין תותח בתחומו. תודה רבה🙌 -
הוסף חוות דעתליאורה חסוי | 04/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מסור, מקצועי ובעל רקע בהמון המון תחומים במשפט הצבאי והאזרחיחוות דעת:טלפון מהבן בצבא... אימא, הסתבכתי!!! את הלחץ הגדול הרגיע עו"ד אסף דוק, הסביר שהעבירה לא ענקית, מה המשמעות שלה, לאיזה כיוונים זה יכול להתקדם. נתן ייעוץ מקצועי מכל הלב. כל הידע הזה גם עבר לחייל שהשתמש בו ברגע האמת והכל הסתדר. אין מילים, עו"ד מסור, מקצועי ובעל רקע בהמון המון תחומים במשפט הצבאי והאזרחי. ממליצה מכל הלב, כי בתחום הזה צריך להיות בידיים הכי הכי טובות. -
הוסף חוות דעתליאת חסוי | 03/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מדהים ואיכפתי שהכל אצלו נעשה בגובה העינייםחוות דעת:אין על עו"ד דוק! מדהים ואיכפתי, הכל נעשה בגובה העיניים, מבין ונעים והכי חשוב יודע את העבודה. -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 28/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הזדמנות להגיד תודה על המקצועית והאמינות מהרגע הראשוןחוות דעת:בהזדמנות זו אני רוצה להגיד תודה גדולה לעו"ד אסף דוק היקר, תודה רבה על המסירות, המקצועיות והאמינות מהרגע הראשון, על כך שהיית נחוש לנקות את שמי , להוציא את הצדק והאמת לאור. מלבד היותך איש מקצוע הכרתי אדם מדהים, אכפתי וקשוב. המון תודה לך וכמובן לצוות המשרד היקר. -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 26/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ומקצועי שלא מבטיח ללקוח מה שהוא לא יכול לקייםחוות דעת:עו"ד ישר ומקצועי שלא מבטיח ללקוח מה שהוא לא יכול לקיים. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי רעה בחיים שלי ותמיד שימש אוזן קשבת ויועץ טוב לפתרון בעיותיי. תודה רבה על הטיפול המסור. -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 22/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:סופרמן במדי משפטחוות דעת:חיפשתי את העורך דין הכי טוב שיש ואכן כשהגעתי הרגשתי שפגשתי את סופרמן. הצליח להרגיע אותי מאד, הביא הרגשה של ביטחון, מקצוען אמיתי, מאד מרוצה שבחרתי באסף דוק, ואני מאד מודה על שהציל אותי. מאחל לאסף המשך עם המון הצלחה ושיעזור לעוד הרבה אנשים. -
הוסף חוות דעתדוד חסוי | 13/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות אסף בית המשפט זיכה אותי מעבירה חמורה שיש עימה קלוןחוות דעת:אסף, מקצוען אמיתי, בקיא בחומר, ידע איך להתנהל עם הפרקליטות, בזכותו הפרקליטות חזרה בה מהאשמות. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתאמל חסוי | 10/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצוען ואמין בעל מקצוע מבריקחוות דעת:אין לי מילים לתאר אותך עו״ד אסף, אתה פשוט מקצוען ואמין בעל מקצוע מבריק. הגשמת לי חלום לעולם לא ציפיתי שיקרה בפועל. תודה מכל הלב :) -
הוסף חוות דעתחנוך לוי | 28/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין ששווה כל שקלחוות דעת:אסף ייצג את דוד שלי בדיון מעצר בירושלים ושחרר אותו ממעצר שווא. המשטרה הגישה ערר וגם במחוזי הפסידו. עורך דין תותח -
הוסף חוות דעתנפתלי חסוי | 22/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מבריק - מניסיון.חוות דעת:פגשתי את עו"ד דוק לראשונה בחדר החקירות. בסבלנות אין קץ הקשיב לכל פרט ונתן לי את הייעוץ הכי מקצועי שיש שהחזיר לי את חיי חזרה. תודה רבה ואין לי ספק שכמו שסייעת לי והצלחת להוכיח את חפותי - כך תעשה עם כל אדם אחר במצבי.