איך אפשר לבטל תיק שנפתח לי על תקיפה ואיומים על אישתי?
רון שאל\ה בתאריך 29/10/2022:
שלום, עיכבו אותי לחקירה על תקיפה ואיומים של אישתי ובסיומה שחררו עם צו הרחקה 14 יום מהבית. בנוסף לקחו טביעות אצבע ובוצע צילום. אני מעוניין בביטול התיק.
-
מענה ל־איך אפשר לבטל תיק שנפתח לי על תקיפה ואיומים על אישתי?
יש להגיש בקשה לסגירת התיק מחוסר אשמה, שכן כל עילה אחרת לסגירת התיק תותיר רישום פלילי שלו השלכות על עתידך.
בבקשה יש לנמק את הסיבות בגינן על היחידה הרלוונטית להימנע מלהגיש כתב אישום בעניינך.
מומלץ להתייעץ עם עו״ד לשם הגשת הבקשה.
עו״ד עדן וורנר
054-2462636
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
סגירת תיק פלילי בעבירות תקיפה הגורמת חבלה של ממש ואיומים
כנגד לקוח המשרד נפתח תיק פלילי בגין עבירות תקיפה הגורמת חבלה של ממש ואיומים. בעקבות פניית משרדנו למפלג תביעות ירושלים, הסכימה התביעה לקבל את טענות ההגנה שלנו בדבר חולשת הראיות קרא עוד >>
-
זיכוי נאשם בשל אי העדת עדים באירוע תקיפה ואיומים
בית המשפט זיכה נאשם מאישומים של תקיפה ואיומים בשל אי העדת עדים שנכחו באירוע. ההחלטה מדגישה את חשיבות הראיות בהליכים קרא עוד >>
-
זיכוי בעקבות ביקורת על מחדלי החקירה בתיק תקיפה ואיומים
בית המשפט המחוזי זיכה נאשם מתקיפת אחיו ואיומים על חייו, בעקבות ביקורת על מחדלי החקירה. הסכסוך נסב סביב שימוש ביחידת דיור בבית האם. השופט הדגיש את הצורך בחקירה מקצועית קרא עוד >>
-
אי הרשעה פלילית לעובדת בנק בכירה בעבירות תקיפה ואיומים
כנגד הנאשמת, עובדת בכירה בבנק מסחרי גדול, הוגש כתב אישום המייחס לה עבירות של תקיפה ואיומים שבוצעו מחוץ למסגרת עבודתה. לאור העובדה שרישום פלילי לחובתה של הנאשמת היה מכתים את קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 12/11/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על ייצוג מקצועי ומשובחחוות דעת:אסף, כעת שה'אבק שקע' ברצוני להודות לך על ייצוג מקצועי ומשובח. במבט לאחור, אני מבין כעת שכל ההחלטות שנלקחו היו מדויקות. כפי שכתבתי לעו"ד תומר, המראה המרשים, מקרין השקט והאסרטיביות שלכם היו כה מרשימים. הרגשתי מיוצג ומוגן. תודה מקרב לך. מי ייתן ודרככם תהיה רצופה בהצלחות וזיכויים! -
הוסף חוות דעתחאלד חסוי | 10/11/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי מספר 1חוות דעת:לעורך דין אסף ולכל הצוות שלך ... תודה לכם על הכל ,עבדתם קשה בשבילי ובסוף הצלחתם ... מאחל לכם עוד הצלחות במשך חייכם בעבודה. במשפט אחד יכול להגיד לכם שאתם מספר 1. -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 08/11/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:זכיתי לעורך דין מוצלח ישר וסבלני בכל קנה מידהחוות דעת:ברצוני להודות ולהלל את עו"ד אסף דוק על העזרה והדאגה לגבי תלונה שהגישו עליי ממש הרגשתי שבאותו רגע חרב עליי עולמי אלא שמאותו רגע שדיברתי איתך הרגשתי בטוח ומלא תקווה באמת אני רוצה להוסיף ולומר שזכיתי לעורך דין מוצלח ישר סבלני בכל קנה מידה..אני מאוד מודה לך שעזרת לי שתצליח בכל אשר תלך. -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 30/10/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי תותח!חוות דעת:מקבל ממני Like של החיים! עו"ד תותח. -
הוסף חוות דעתזאב חסוי | 30/10/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:קיבלתי את הייצוג המשפטי הטוב ביותר שיכולתי לקוות לו.חוות דעת:אסף תודה רבה לך עזרת לי מאוד , השרות מעולה והפתרון עוד יותר טוב! -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 29/10/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:סופרמן במדי משפטחוות דעת:חיפשתי את העורך דין הכי טוב שיש ואכן כשהגעתי הרגשתי שפגשתי את סופרמן. הצליח להרגיע אותי מאד, הביא הרגשה של ביטחון, מקצוען אמיתי, מאד מרוצה שבחרתי באסף דוק, ואני מאד מודה על שהציל אותי. מאחל לאסף המשך עם המון הצלחה ושיעזור לעוד הרבה אנשים. -
הוסף חוות דעתאיסק חסוי | 29/10/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי הדין הטוב ביותר בתחום הפליליחוות דעת:שירות מהיר, מקצועי ומרגיע. שמח שמצאתי אתכם, הצלתם לי את החיים. -
הוסף חוות דעתגל חסוי | 29/10/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך הדין הטוב ביותר בישראל עם השירות המקצועי, הייצוגי והאיכותי ביותר.חוות דעת:אסף ייצג אותי באופן הראוי ביותר .ובהחלט מימש את מבוקשי. אני ממליץ על עורך הדין אסף ומשרדו בחום! מקצועי - רציני - אמין - רהוט. -
הוסף חוות דעתגלעד ש. | 29/10/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובותחוות דעת:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובות. עורכי הדין במשרד ייצגו אותי במסירות, מקצועיות ותמיד היו זמינים עבורי לכל שאלה ועניין גם שחזרתי על עצמי. גם התוצאה המשפטית הטובה לא איחרה לבוא והתיק שנפתח נגדי נסגר מחוסר אשמה. תודה רבה לכם. -
הוסף חוות דעתנתנאל חסוי | 29/10/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך על שירות, מקצועיות ואיכפתיותחוות דעת:אחרי לא מעט התלבטויות והתייעצויות החלטתי להגיע לעו״ד אסף דרך כמה המלצות - כותב את החוות דעת הזו כמה דקות אחרי שהתיק נסגר. אז שוב תודה לך על שירות, מקצועיות, ואיכפתיות. ממליץ מאוד מאוד. -
הוסף חוות דעתטובי חסוי | 29/10/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד דוק ליווה אותנו במסירות אין קץ ובביטחון מלא בחפותו של הבןחוות דעת:עו"ד דוק זיכה את בני מעבירה חמורה בה הואשם על לא עוול בכפו! לאורך כל המשפט עו"ד דוק ליווה אותנו, המשפחה, במסירות אין קץ ובביטחון מלא בחפותו של הבן. על כך, אנו רוצים להביע בפניך כאן את תודתנו והערכתנו לפועלך. מי ייתן ומלאכים כמוך יהיו נחלת הכלל. תודה משפחת טובי. -
הוסף חוות דעתכרם חסוי | 29/10/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג מקצועי ומסור בכל שעות היממהחוות דעת:עורך דין טיפול זריז ללא השתהות זו פעם שניה אני פונה אליו פשוט גדול.