איך אפשר להחמיר את האישום על תקיפה?
אנונימי שאל\ה בתאריך 30/05/2024:
היי, לפני כמה חודשים מישהו תקף אותי בתחנת אוטובוס ושבר לי את האף. הגשתי תלונה במשטרה, אבל הם פתחו לתוקף תיק על תקיפה שגורמת חבלה של ממש ולא על תקיפה חמורה. למה זה ככה? איך אפשר לשנות את זה לתקיפה חמורה? אני ממש מודאג מזה. תודה מראש!
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
הפער בין כתב האישום לראיות: ענישה מקלה לנאשם בתקיפה
בית המשפט דן במקרה של תקיפה בנתב"ג, בו הנאשם הורשע על פי הודאתו. למרות חומרת העבירה, הוטלה עליו ענישה מקלה בשל הפער בין כתב האישום קרא עוד >>
-
חקירה משטרתית – איך להתמודד נפשית
חלק מההחלטות שאנו לוקחים בחיים הן הרות גורל לעתידנו והתוצאות לעיתים יכולות להיות בלתי הפיכות. משכך, לא מוזר יהיה להניח כי ייתכן ותמצא עצמך יום אחד מוזמן לחקירה משטרתית מכל קרא עוד >>
-
דוח בגין מהירות מופרזת – איך מתמודדים?
האם כדאי לשלם באופן מיידי על דוח בגין מהירות מופרזת? התשובה היא: לא תמיד. במידה והחלטתם לשלם הדבר מהווה הודאה בדבר ביצוע העבירה. באילו מקרים יש לערער בבית המשפט לתעבורה קרא עוד >>
-
איך להימנע מהרשעה בעבירות סמים?
בשני העשורים האחרונים, גברה התפישה בקרב הציבור כי שימוש בסמים קלים (מריחואנה וחשיש) הוא לא כצעקתה שכן לרוב העושים בו שימוש הינם אנשים שהתנהגותם נורמטיבית. אולם אל לשכוח שלפי החוק קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג משובח ויחס אישי בכל שעהחוות דעת:משרד עורכי דין מהטובים ביותר בתחום הפלילי אם לא הטוב ביותר! תודה על שירות אדיב ומקצועי. -
הוסף חוות דעתרחל חסוי | 03/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ביותר, מסור, אמין ואחראיחוות דעת:🌹אסף היקר🌹 חודש טוב ומבורך תודה רבה לך על מסירות, אמינות, אחריות והמון מקצועיות בתיק שייצגת עבורי. הדף יקצר מלהכיל את הערכתי הכנה אליך. אין לי ספק שהתוצאה מדברת בעד עצמה! מודה לך מקרב לב ומאחלת לך הצלחה רבה בכל מעשה ידך, להיכן שתפנה תצליח ותשגשג. אתה עו"ד מסור, מקצועי ואחראי שמדינת ישראל זקוקה להרבה כמוך !!!! המון הצלחה בהמשך בהערכה ובהוקרה רבה❤️❤️❤️ רחל -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 02/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ומקצועי שלא מבטיח ללקוח מה שהוא לא יכול לקייםחוות דעת:עו"ד ישר ומקצועי שלא מבטיח ללקוח מה שהוא לא יכול לקיים. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי רעה בחיים שלי ותמיד שימש אוזן קשבת ויועץ טוב לפתרון בעיותיי. תודה רבה על הטיפול המסור. -
הוסף חוות דעתליאת חסוי | 01/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מדהים ואיכפתי שהכל אצלו נעשה בגובה העינייםחוות דעת:אין על עו"ד דוק! מדהים ואיכפתי, הכל נעשה בגובה העיניים, מבין ונעים והכי חשוב יודע את העבודה. -
הוסף חוות דעתליאורה חסוי | 30/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מסור, מקצועי ובעל רקע בהמון המון תחומים במשפט הצבאי והאזרחיחוות דעת:טלפון מהבן בצבא... אימא, הסתבכתי!!! את הלחץ הגדול הרגיע עו"ד אסף דוק, הסביר שהעבירה לא ענקית, מה המשמעות שלה, לאיזה כיוונים זה יכול להתקדם. נתן ייעוץ מקצועי מכל הלב. כל הידע הזה גם עבר לחייל שהשתמש בו ברגע האמת והכל הסתדר. אין מילים, עו"ד מסור, מקצועי ובעל רקע בהמון המון תחומים במשפט הצבאי והאזרחי. ממליצה מכל הלב, כי בתחום הזה צריך להיות בידיים הכי הכי טובות. -
הוסף חוות דעתגבריאלוב חסוי | 30/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הלוואי שיהיו עוד עורכי דין מסורים ואמינים כמותוחוות דעת:עורך דין פצצה דובר רק אמת שהציל אותי ממליץ מאוד! -
הוסף חוות דעתולדי חסוי | 30/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אני חושב שפניתי לעו"ד הכי טוב שיש ולא יכולתי לבקש טוב יותר!חוות דעת:שבוע שעבר פורסמה כתבה באתר החדשות, כתבה שהפלילה אותי סתם ולא בצדק. מספר חברים שלחו לי את הכתבה ואמרו לי להתבייש במעשיי. הפרסום הזה בא לי בתקופה הכי לא רצוייה ולא מתאימה. בתקופת מבחנים, שעוד נשאר לי מבחן אחד ממש גדול וחשוב שיכול להשפיע עלי על שנה שלמה, זמנו אותי לראיון עבודה רציני בחברת השקעות (הזדמנות חד פעמית לסטודנטים) ברגע שקיבלתי את ההודעה על קיום האתר הזה, חשכו עיני. רציתי לקבור את עצמי באדמה ופחדתי לצאת מבית מהחשש שאנשים אולי יזהו אותי. לקח לי חצי יום לנסות לשכנע את עצמי לנסות להתמודד עם המצב ולחפש עו"ד מתאים שיתמוך בי. לאחר חיפוש זריז בגוגל התקשרתי אליך, לקח לי כמה דקות להתאפס על עצמי ולספר מה קרה. חייב לציין שממש לא היה לי נעים לספר את זה, זה מביך. הייתי ממש נרגש בשיחתנו הראשונה, לא ידעתי איך להציג את המצב המשפיל הזה, המילים לא יצאו לי מהפה. בשיחה הייתי איתך לא ידעתי מה אני צריך לעשות, וממש הדרכת אותי איך לספר את המקרה שקרה לי שתוכל לתמוך בי. בשיחתנו אמרת לי שאני לא הראשון עם המקרה הנ"ל, שיש הרבה כמוני (משהו שממש הרגיע אותי). קבענו להיפגש ולדון בנושא ולהחליט איך לפעול על מנת להוריד את הפרסום הזה. הסברת לי בצורה מאוד מסודרת איך נפעל, ומה עתיד להיות במקצועיות. תוך מספר ימים נשלח מכתב לפני תביעה לחברה שמארחת את האתר הנוראי הזה, ותוך מספר שעות הפרסום הוסר מהרשת. עכשיו שאני כבר אחרי זה והכל טופל, אני חושב שפניתי לעו"ד הכי טוב שיש ולא יכולתי לבקש טוב יותר. בנוסף, אם אשמע ממשהו שצריך עזרה משפטית, אפנה אותו ישר אליך. תודה רבה עו"ד אסף דוק! -
הוסף חוות דעתשירה חסוי | 30/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך עו"ד דוק!חוות דעת:תודה רבה על הייעוץ המקצועי, על הסבלנות, ההסבר המפורט. כן ירבו עו"ד כמוך. תודה רבה ! -
הוסף חוות דעתמור חסוי | 30/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מפוקח, עתיר ניסיון וידע שמספק את הסחורהחוות דעת:עו"ד מפוקח, עתיר ניסיון שמספק את הסחורה בשקט ובנועם. בזכות העבודה המקצועית שלו נמנע אסון כבד לי ולמשפחתי. מוקירים ומעריכים את פועלך, המשך להיות עילוי בתחומך. -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 30/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ומקצועי שלא מבטיח ללקוח מה שהוא לא יכול לקייםחוות דעת:עו"ד ישר ומקצועי שלא מבטיח ללקוח מה שהוא לא יכול לקיים. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי רעה בחיים שלי ותמיד שימש אוזן קשבת ויועץ טוב לפתרון בעיותיי. תודה רבה על הטיפול המסור. -
הוסף חוות דעתמארק חסוי | 30/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:יחס אישי, ידע נרחב ויצירתיותחוות דעת:ברצוני להודות לכם על הטיפול המסור, המושקע והיצירתי בתיק שלי. הרגשתי את היחס המקסים והמאמץ לעשות את המקסימום כדי להגיע להישג משמעותי עבורי ולעזור לי. בברכה והמון בריאות. ❤❤🙏🏻 -
הוסף חוות דעתיפים חסוי | 30/05/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מקצועי, מקרין ביטחון, הגון וישרחוות דעת:תודה רבה לעו''ד אסף דוק! יחס אנושי והמון המון סבלנות לכל השאלות, והיו לא מעט! תמיד היה זמין ופשוט אין מילים לתאר את העזרה הרבה שקיבלנו ממנו! מקצועי מאוד! תודה שוב!!