דו"ח על אי עצירה בתמרור עצור – מה לעשות?
אנונימי שאל\ה בתאריך 05/06/2024:
שלום, קיבלתי דו"ח על אי עצירה בתמרור עצור משוטר. אני בטוח שעצרתי עצירה מלאה, אבל השוטר עמד במקום שלא יכול היה לראות בוודאות אם עצרתי בקו העצירה. הוא רשם את מה שאמרתי אבל עדיין נתן לי את הדו"ח. יש לי כמה שאלות: 1. האם כדאי לגשת למשפט? זה יהיה מילה שלי מול מילה שלו. 2. אם אציג תמונות שמראות את מיקום השוטר, זה יתקבל בבית המשפט? 3. האם יש סיכון בלגשת למשפט? האם השופט יכול להחמיר את הקנס או הנקודות מעבר למה שבדו"ח המקורי? תודה מראש.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
מהיום: חוק המסדיר את הפיקוח האלקטרוני על עצור ועל אסיר משוחרר
חוק פיקוח אלקטרוני על עצור ועל אסיר משוחרר על-תנאי (תיקוני חקיקה), התשע"ה-2014 עבר בכנסת בתאריך ה- 8/12/2014 אך נכנס לתוקף רק עתה, חצי שנה אחרי, ולראשונה מסדיר באופן יסודי את קרא עוד >>
-
שחרור עצור שנחשד במעשים מגונים בתלמידים בתיכון בו עבד
אדם בעל מוגבלות קוגנטיבית עבד כחובש בבית ספר תיכון באזור השרון. אבי דוביצקי אדם פרטי המכנה עצמו "צייד הפדופילים" ומדיח גברים לשוחח עם קטינים לכאורה הניח מכשול בפני עיוור, טמן קרא עוד >>
-
10 דברים שאסור לעשות בזמן חקירה במשטרה
חקירה במשטרה היא התחלה של הליך פלילי שעלול להימשך שנים. כל מה שתגידו, תאשרו או תשללו במהלכה עלול להפליל אתכם בהמשך. לכל אדם יש זכות להתייעץ עם עורך דין פלילי קרא עוד >>
-
זומנתם לוועדת משמעת סטודנטים בגין העתקה בבחינה? יש מה לעשות
ימי הלימודים המפרכים לשם השגת התואר הנכסף, לעיתים עלולים ליצור מצבי כעס ותסכול בקרב סטודנטים במוסדות הלימוד השונים. לעתים המצב יכול להגיע לכדי העתקה בבחינות ועד לקניית עבודות מוכנות. סטודנטים קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתגור חסוי | 25/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד!חוות דעת:זו המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד! עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי קשה ומכריעה בחיים שלי במהלכה חוויתי את נחת זרועה של המדינה במלוא מובן המילה ללא כל סיבה מוצדקת. אסף היה האדם הראשון שהאמין לי לאורך כל הדרך עד לתוצאה המיוחלת של ביטול כתב האישום. ממליץ וימשיך להמליץ עליך בחום בכל הזדמנות! -
הוסף חוות דעתתומר חסוי | 11/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין פלילי מקצועי, הגון, וחדחוות דעת:כבר מהרגע הראשון, ע״י דפדוף בעמוד הפייסבוק והביקורות המצוינות, היה נראה מבטיח, אסף היה מקצועי ואדיב, ידע לתת מענה לכל שאלה, כל התהליך התבצע באופן מהיר ומוצלח, דאגו לעדכן אותנו בכל שלביו. המחיר היה הוגן ומצדיק את המקצועיות והשירותיות. -
הוסף חוות דעתרינת חסוי | 04/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורכי דין חדים, מקצועיים ושווים כל שקלחוות דעת:משרד של עורכי דין מצויינים, ענייניים, חדים ומסבירי פנים, חווית שירות ומקצועיות מושלמת, מאד מומלצים, שווים כל שקל, כל היעדים הושגו, תודה לכם. -
הוסף חוות דעתולדי חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אני חושב שפניתי לעו"ד הכי טוב שיש ולא יכולתי לבקש טוב יותר!חוות דעת:שבוע שעבר פורסמה כתבה באתר החדשות, כתבה שהפלילה אותי סתם ולא בצדק. מספר חברים שלחו לי את הכתבה ואמרו לי להתבייש במעשיי. הפרסום הזה בא לי בתקופה הכי לא רצוייה ולא מתאימה. בתקופת מבחנים, שעוד נשאר לי מבחן אחד ממש גדול וחשוב שיכול להשפיע עלי על שנה שלמה, זמנו אותי לראיון עבודה רציני בחברת השקעות (הזדמנות חד פעמית לסטודנטים) ברגע שקיבלתי את ההודעה על קיום האתר הזה, חשכו עיני. רציתי לקבור את עצמי באדמה ופחדתי לצאת מבית מהחשש שאנשים אולי יזהו אותי. לקח לי חצי יום לנסות לשכנע את עצמי לנסות להתמודד עם המצב ולחפש עו"ד מתאים שיתמוך בי. לאחר חיפוש זריז בגוגל התקשרתי אליך, לקח לי כמה דקות להתאפס על עצמי ולספר מה קרה. חייב לציין שממש לא היה לי נעים לספר את זה, זה מביך. הייתי ממש נרגש בשיחתנו הראשונה, לא ידעתי איך להציג את המצב המשפיל הזה, המילים לא יצאו לי מהפה. בשיחה הייתי איתך לא ידעתי מה אני צריך לעשות, וממש הדרכת אותי איך לספר את המקרה שקרה לי שתוכל לתמוך בי. בשיחתנו אמרת לי שאני לא הראשון עם המקרה הנ"ל, שיש הרבה כמוני (משהו שממש הרגיע אותי). קבענו להיפגש ולדון בנושא ולהחליט איך לפעול על מנת להוריד את הפרסום הזה. הסברת לי בצורה מאוד מסודרת איך נפעל, ומה עתיד להיות במקצועיות. תוך מספר ימים נשלח מכתב לפני תביעה לחברה שמארחת את האתר הנוראי הזה, ותוך מספר שעות הפרסום הוסר מהרשת. עכשיו שאני כבר אחרי זה והכל טופל, אני חושב שפניתי לעו"ד הכי טוב שיש ולא יכולתי לבקש טוב יותר. בנוסף, אם אשמע ממשהו שצריך עזרה משפטית, אפנה אותו ישר אליך. תודה רבה עו"ד אסף דוק! -
הוסף חוות דעתגור חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד!חוות דעת:זו המלצה חמה במיוחד לאיש יקר במיוחד! עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי קשה ומכריעה בחיים שלי במהלכה חוויתי את נחת זרועה של המדינה במלוא מובן המילה ללא כל סיבה מוצדקת. אסף היה האדם הראשון שהאמין לי לאורך כל הדרך עד לתוצאה המיוחלת של ביטול כתב האישום. ממליץ וימשיך להמליץ עליך בחום בכל הזדמנות! -
הוסף חוות דעתעמית חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:שרות מקצועי ואמין בכל פעם ותמיכה לאורך כל הדרךחוות דעת:אני רוצה להודות לך מעומק ליבי על העזרה הענקית והטיפול המסור שהענקת לי שרות מקצועי ואמין בכל פעם ותמיכה לאורך כל הדרך מצדך. לא יכולתי להעזר במישהו טוב יותר! תודה רבה רבה! -
הוסף חוות דעתנטאשה חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אין לי מספיק מילים להביע את תודתי והערכתי לעורכי הדין אסף ונוי היקריםחוות דעת:אסף רציתי לשלוח לך שממש תודהה על הכל אתה ונויי באמת אין מילים עזרתם לי עזרה לא מובן !!!! אני מבטיחה לעצמי לפני שאני מבטיחה לכם שזה פעם אחרונה שזה קורה. בעזרת השם אני אפגש אותכם רק בבשורות טובות 💗 -
הוסף חוות דעתזאב חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:קיבלתי את הייצוג המשפטי הטוב ביותר שיכולתי לקוות לו.חוות דעת:אסף תודה רבה לך עזרת לי מאוד , השרות מעולה והפתרון עוד יותר טוב! -
הוסף חוות דעתחאלד חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי מספר 1חוות דעת:לעורך דין אסף ולכל הצוות שלך ... תודה לכם על הכל ,עבדתם קשה בשבילי ובסוף הצלחתם ... מאחל לכם עוד הצלחות במשך חייכם בעבודה. במשפט אחד יכול להגיד לכם שאתם מספר 1. -
הוסף חוות דעתאבי חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של אלופיםחוות דעת:משרד של אלופים מהרגע שפניתי לאסף בשיחה הראשונה הבנתי שמדובר באדם עם המון מקצועיות וידע, היו לו תשובות להכל, מאוד מרגיע. צוות המשרד גם כן מאוד מקצועיים, סיפקו לי תשובות לאורך כל התהליך ודאגו לכל פרט ופרט. עו"ד אסף דוק עו"ד נוי לביא עו"ד יניב נבון תודה רבה. -
הוסף חוות דעתרם חסוי | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי עם יחסי אנוש ואיכפתיות אמיתיתחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק במקרה דרך האינטרנט בעת המתנה לחקירה במשטרה, לאחר שהאשימו אותי באיומים, עצם המעמד היה לא נעים ואסף שדיבר איתי בפלאפון הרגיע אותי והדריך אותי בעניין, לאחר החקירה נפגשנו באופן אישי, פגשתי אדם נעים, מקצועי עם יחסי אנוש ואיכפתיות, הסביר לי את כל התהליך, עו"ד אסף דוק ביחד עם עמיתו עו"ד אילון טיפלו בתיקי על הצד הטוב ביותר ואני יכול לומר בלב שלם שלאחר שעברתי תקופה לא קלה לבסוף התיק נסגר ללא העמדה לדין, ממליץ בחום לכל המעוניין לקבל יחס אישי, מקצועי, בהבנה ואוזן קשבת. -
הוסף חוות דעתעופרי רותם | 05/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בסבלנות אין קץ ומקצועיות ראויה לשבח הגשים את משאת נפשיחוות דעת:הגעתי לעו"ד דוק על מנת למחוק רישום פלילי שרדף אותי. בסבלנות אין קץ ומקצועיות ראויה לשבח הגשים את משאת נפשי. תודה ענקית ובוודאי שממליץ על המשרד.