האם רישום פלילי יכול להפריע להוצאת רישיון לסוכן ביטוח?
אנונימי שאל\ה בתאריך 28/10/2023:
שלום לעורכי הדין המכובדים, אני מתכנן להתחיל לעבוד כסוכן ביטוח לאחר שאסיים את הלימודים שלי. האם רישום פלילי שיש לי [הרשעה אחת לפני 5 שנים בעבירת איומים] יכול להפריע לי בתהליך הוצאת רישיון סוכן ביטוח? תודה לכם מראש.
-
מענה ל־האם רישום פלילי יכול להפריע להוצאת רישיון לסוכן ביטוח?
שלום רב,
כן, ההרשעה יכולה להוות מכשול משמעותי לקבלת הרישיון.
הדרך הנכונה לטיפול היא הגשת חנינה לנשיא המדינה לצורך מחיקת הרישום הפלילי.
בקשה שכזו היא בקשה מנומקת עם נימוקים משפטיים, ראייתיים ונסיבות העושה והמעשה.מוזמן לפנות לצורך טיפול בנושא וקבלת ייעוץ נוסף.
עו”ד עדן וורנר
054-2462636
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
דחיית בקשת המדינה להוצאת צו פיקוח נגד לקוח האוסר עליו לגלוש ברשת ולעבוד בחברת קטינים
לקוח המשרד הורשע בהתאם להודאתו וכחלק מהסדר טיעון בביצוע מעשה מגונה בקטין לאחר שנחשף על-ידי סוכן משטרתי שפעל לחשיפת פדופילים ברשת. למרות עתירה המדינה להשית עליו 12-30 חודשי מאסר בפועל, קרא עוד >>
-
ענישה מקלה לנאשם במכירת סמים לסוכן משטרתי
בית המשפט גזר עונש מקל על נאשם שהורשע במכירת קוקאין לסוכן משטרתי, תוך הימנעות מפסילת רישיון הנהיגה שלו. ההחלטה נבעה מהמלצות שירות המבחן ונסיבות חייו של קרא עוד >>
-
פרויקט "משתלבים מחדש" לרגל 70 שנות עצמאות – מחיקת רישום פלילי לבעלי רישום פלילי בודד
לרגל יום העצמאות ה-70 למדינת ישראל, העלתה עו"ד ד"ר רותי קמיני רעיון להקמת פרויקט "משתלבים מחדש", שבו יוכלו אנשים עם רישום פלילי חד-פעמי לבקש את מחיקת הרישום ממאגרי המשטרה. המשמעות קרא עוד >>
-
הוצאת רישיון נשק – התבחינים החדשים לקבלת רישיון נשק
קבלת רישיון נשק בישראל היא הליך מורכב שעלול לקחת זמן, בשל עמידה בתנאי סף ותבחינים מפורטים. המשרד לביטחון פנים מעדכן אחת לכמה שנים את הקריטריונים ומרחיב את הזכאות לאנשים נוספים קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתלירון חסוי | 19/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדם ישר, מקצועי וטוען בבית המשפט בצורה רהוטה וכריזמטיתחוות דעת:עו"ד דוק הגיע לבית המשפט לסייע בשחרור בעלי לאחר שהמשטרה טפלה עליו שקרים בפרשייה סבוכה. לאחר שחקר את נציג המשטרה מעל דוכן העדים - האמת יצאה לאור! השופטת הורתה על שחרורו לאחר שהטילה ספק גדול בדבר אשמתו. קיבלנו את הייצוג הטוב ביותר שהיינו יכולים לבקש. תודה -
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 03/11/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על ייצוג מקצועי ומשובחחוות דעת:אסף, כעת שה'אבק שקע' ברצוני להודות לך על ייצוג מקצועי ומשובח. במבט לאחור, אני מבין כעת שכל ההחלטות שנלקחו היו מדויקות. כפי שכתבתי לעו"ד תומר, המראה המרשים, מקרין השקט והאסרטיביות שלכם היו כה מרשימים. הרגשתי מיוצג ומוגן. תודה מקרב לך. מי ייתן ודרככם תהיה רצופה בהצלחות וזיכויים! -
הוסף חוות דעתאבי חסוי | 03/11/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של אלופיםחוות דעת:משרד של אלופים מהרגע שפניתי לאסף בשיחה הראשונה הבנתי שמדובר באדם עם המון מקצועיות וידע, היו לו תשובות להכל, מאוד מרגיע. צוות המשרד גם כן מאוד מקצועיים, סיפקו לי תשובות לאורך כל התהליך ודאגו לכל פרט ופרט. עו"ד אסף דוק עו"ד נוי לביא עו"ד יניב נבון תודה רבה. -
הוסף חוות דעתראובן חסוי | 01/11/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות, אינטליגנציה, רגישות וערכיותחוות דעת:השילוב בין מקצועיות, אינטליגנציה, רגישות וערכיות מביאות לייחודיות של עו"ד אסף דוק. מדובר בסניגור שמשרה תחושת ביטחון מהרגע הראשון ועושה הכל כדי לקדם את התיק ולהוביל להצלחתו. תודה רבה לך ולצוות עורכי הדין במשרד על עבודה יסודית, יצירתית ומסורה. -
הוסף חוות דעתתומר חסוי | 30/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין פלילי מקצועי, הגון, וחדחוות דעת:כבר מהרגע הראשון, ע״י דפדוף בעמוד הפייסבוק והביקורות המצוינות, היה נראה מבטיח, אסף היה מקצועי ואדיב, ידע לתת מענה לכל שאלה, כל התהליך התבצע באופן מהיר ומוצלח, דאגו לעדכן אותנו בכל שלביו. המחיר היה הוגן ומצדיק את המקצועיות והשירותיות. -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 29/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:פשוט משרד של אלופים!חוות דעת:תודה על היחס האישי,והסבלנות שהגדשתם ,לכל אורך התהליך, עם המקצועיות והיסודיות הגבוהה, פשוט אלופים... תודה רבה 🙏🌹🌺 -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 29/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:פשוט משרד של אלופים!חוות דעת:תודה על היחס האישי,והסבלנות שהגדשתם ,לכל אורך התהליך, עם המקצועיות והיסודיות הגבוהה, פשוט אלופים... תודה רבה 🙏🌹🌺 -
הוסף חוות דעתדני חסוי | 28/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד דוק ליווה אותנו לאורך כל הליך המעצר במקצועיות עד לשחרורו של הבן בעבירה לא פשוטה כללחוות דעת:שלום לכולם, הגענו אל אסף בעקבות המלצות באינטרנט ואנחנו מברכים על כך. מלבד העובדה שקיבלנו מהתחלה יחס אישי והבנה לבעייה שהייתה לנו עם הבן, הוא ליווה אותנו לאורך כל הליך המעצר במקצועיות עד לשחרורו של הבן בעבירה לא פשוטה כלל. אין לנו אלא להודות לו ולהעלות מספר שורות שיסייעו לכל אותם אלה שהיו במצבנו לקבל בחירה נכונה באשר לזהות עו"ד אשר יטפל בעניינם. -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 28/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי תותח!חוות דעת:מקבל ממני Like של החיים! עו"ד תותח. -
הוסף חוות דעתרווית חסוי | 28/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מנוסה עם סבלנות אין קץחוות דעת:הגעתי למשרדו של אסף על מנת לקבל ייעוץ משפטי בעניין שמדיר שינה מעיני כבר תקופה ארוכה. אסף ישב איתי ארוכות ובסבלנות אין קץ פשוט ענה לי על כל השאלות שהטרידו את מנוחתי וגרם לי להרגיש הרבה יותר רגועה עם הדברים. יישר כוח! -
הוסף חוות דעתראובן חסוי | 28/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על שעשית בשבילי עבודה מדהימה שאפשרה לי להמשיך במסלול החיים הרגילחוות דעת:עורך הדין דוק היקר, למרות שהגעתי אליך בדרך לא דרך וממש זמן קצר לפני המשפט הפלילי שהתנהל כנגדי עשית בשבילי עבודה מדהימה שאפשרה לי להמשיך במסלול החיים הרגיל שלי. אני ומשפחתי חבים לך תודה גדולה ומאחלים לך הצלחה רבה בהמשך דרכך המקצועית. נמשיך להמליץ עליך בחום בכל הזדמנות! -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 28/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונהחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק עם תיק מסובך עתיר טעויות עקב ייעוץ כוזב מעו"ד אחרים, כשכבר חשבתי שאין לי מה לעשות פגשתי את אסף שהיווה לי חבל הצלה, ממש ככה. אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונה. אנצל את הזדמנות זו גם להודות לעו"ד נוי לביא שעמלה יחד עם אסף על התיק שלי, במקצועיות יוצאת דופן. מחיר הוגן, שירותיות תוך מקצועיות, והכי חשוב אורך הרוח והתחושה שהתיק באמת בידיים טובות כערך עליון. עו"ד אסף דוק, ועו"ד נוי לביא תודה רבה רבה לו הייתה לי היכולת להביע את הערכתי מעבר לפלטפורמה הזו הייתי עושה זאת ללא ספק. תודה. אאחל לכם שנה של השגת יעדים והגשמת חלומות, והכי חשוב תמשיכו להיות כפי שאתם.