השפעת רישום משטרתי על הוצאת ויזה לארה"ב
אנונימי שאל\ה בתאריך 26/10/2023:
היי, ראשית ברצוני להודות לכם על המידע המועיל שאתם מספקים כאן. אני מחזיק בויזה לארה"ב שתסתיים ב – 2028. היה לי תיק אלימות במשפחה נגד הבת זוג שלי שנסגר לאחרונה מחוסר ראיות. אני רוצה לדעת, האם המידע הזה נשלח למשרדי ההגירה? האם זה יכול להשפיע עלי אם אגיש בקשה לויזה באמצעות ESTA? או שמכיוון שזו לא הרשעה פלילית אז הם לא צפויים לקבל את המידע הזה? תודה לכם ושנדע ימים טובים יותר.
-
מענה ל־השפעת רישום משטרתי על הוצאת ויזה לארה"ב
שלום רב,
רישום משטרתי אינו נשלח לרשות האמריקאית מתוקף מעבר המידע, אלא רק רישום פלילי.
בכל מקרה ניתן למחוק הרישום דרך הגשת בקשה לסגירת תיק מחוסר אשמה באמצעות עו”ד.
בקשה שכזו היא בקשה מנומקת עם נימוקים משפטיים, ראייתיים ונסיבות העושה והמעשה.מוזמן לפנות לצורך טיפול בנושא וקבלת ייעוץ נוסף.
עו”ד עדן וורנר
054-2462636
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
מחיקת רישום משטרתי וביטול רישום תיקים שנסגרו במשטרה
כאשר אדם נחשד בביצוע עבירה הוא מזומן לחקירה, ונפתח כנגדו תיק במשטרה. באם החקירה מבשילה לכדי העמדה לדין פלילי, יעבור הדיון בתיק לבית המשפט, ועל פי תוצאת המשפט יירשם לחובת קרא עוד >>
-
ביטול רישום משטרתי בעבירות נשק וסחר בסמים
כנגד לקוח המשרד נפתחו תיקים משטרתיים בחשד שסחר בסמים והחזיק בנשק שלא כדין. במרוצת הזמן התיקים נגדו נסגרו במשטרה בעילות שונות וכך למעשה נותר לו רישום משטרתי. בעקבות בקשה שהגיש קרא עוד >>
-
מחיקת רישום משטרתי למנהל בית ספר שנחשד בעבירות אלימות ונשק
לקוח המשרד, מנהל בית ספר בפזורה הבדואית, פנה למשרדנו על מנת שנסייע לו במחיקת עברו הפלילי הכולל רישומים משטרתיים בעבירות אלימות ונשק. בעקבות ייצוג משרדנו הוחלט במדור מידע פלילי במטה קרא עוד >>
-
ביטול רישום משטרתי ללקוח שנחשד באונס
לקוח המשרד, אדם נורמטיבי המצוי בתחילת חייו האישיים והמקצועיים, פנה למשרדנו על מנת שנסייע לו במחיקת עברו הפלילי הכולל רישום משטרתי בעבירת אונס. הלקוח הכחיש מן ההתחלה את החשד המיוחס קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתשירה חסוי | 06/12/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך עו"ד דוק!חוות דעת:תודה רבה על הייעוץ המקצועי, על הסבלנות, ההסבר המפורט. כן ירבו עו"ד כמוך. תודה רבה ! -
הוסף חוות דעתציקי חסוי | 29/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:המלצה לעו"ד דוקחוות דעת:אני רוצה להודות לך על הטיפול והליווי המקצועי, האישי והמסור בכל תהליך ההגנה בהליך שהוגש נגדי. -
הוסף חוות דעתרווית חסוי | 29/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מנוסה עם סבלנות אין קץחוות דעת:הגעתי למשרדו של אסף על מנת לקבל ייעוץ משפטי בעניין שמדיר שינה מעיני כבר תקופה ארוכה. אסף ישב איתי ארוכות ובסבלנות אין קץ פשוט ענה לי על כל השאלות שהטרידו את מנוחתי וגרם לי להרגיש הרבה יותר רגועה עם הדברים. יישר כוח! -
הוסף חוות דעתמארק חסוי | 28/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:יחס אישי, ידע נרחב ויצירתיותחוות דעת:ברצוני להודות לכם על הטיפול המסור, המושקע והיצירתי בתיק שלי. הרגשתי את היחס המקסים והמאמץ לעשות את המקסימום כדי להגיע להישג משמעותי עבורי ולעזור לי. בברכה והמון בריאות. ❤❤🙏🏻 -
הוסף חוות דעתתומר חסוי | 27/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין פלילי מקצועי, הגון, וחדחוות דעת:כבר מהרגע הראשון, ע״י דפדוף בעמוד הפייסבוק והביקורות המצוינות, היה נראה מבטיח, אסף היה מקצועי ואדיב, ידע לתת מענה לכל שאלה, כל התהליך התבצע באופן מהיר ומוצלח, דאגו לעדכן אותנו בכל שלביו. המחיר היה הוגן ומצדיק את המקצועיות והשירותיות. -
הוסף חוות דעתרם חסוי | 26/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי עם יחסי אנוש ואיכפתיות אמיתיתחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק במקרה דרך האינטרנט בעת המתנה לחקירה במשטרה, לאחר שהאשימו אותי באיומים, עצם המעמד היה לא נעים ואסף שדיבר איתי בפלאפון הרגיע אותי והדריך אותי בעניין, לאחר החקירה נפגשנו באופן אישי, פגשתי אדם נעים, מקצועי עם יחסי אנוש ואיכפתיות, הסביר לי את כל התהליך, עו"ד אסף דוק ביחד עם עמיתו עו"ד אילון טיפלו בתיקי על הצד הטוב ביותר ואני יכול לומר בלב שלם שלאחר שעברתי תקופה לא קלה לבסוף התיק נסגר ללא העמדה לדין, ממליץ בחום לכל המעוניין לקבל יחס אישי, מקצועי, בהבנה ואוזן קשבת. -
הוסף חוות דעתאופיר חסוי | 26/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונהחוות דעת:אסף היקר, אנשים שוכחים לכתוב כאשר מישהו עושה משהו טוב. אז ברצוני להודות לך על היחס החם, האיכפתי ושתמיד נתת לי מענה מהיר, במיוחד במקרה שלי שהייתי צריך מישהו להישען עליו, שביזכותך יכולתי להיות בטוח שאתה נלחם עבורי ושתעשה הכל כדי להוציא את האמת לאור. אין ספק שאני הכרתי אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונה, חכמה ורואים שאתה אוהב מה שאתה עושה ולכן אתה מצליח בדרך שלך. תודה רבה ותמשיך לעשות חייל. -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 26/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מספר 1חוות דעת:לעורך דין מספר 1 תודה רבה על הכל על התמיכה, האכפתיות, פשוט תודה תודה תודה בברכה גבי. -
הוסף חוות דעתשון חסוי | 26/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי, סבלני ואדיבחוות דעת:בחרתי בשירותיו של אסף לצורך ייצוג ביחידת הסדר מותנה, מהטלפון הראשון אליו, הרגשתי בידיים טובות. גיליתי עו"ד מקצועי, סבלני ואדיב. אסף ליווה אותי בתהליך, הסביר וטיפל במקצועיות בכל. בשורה תחתונה הבחירה שלי באסף השתלמה, בזכותו אני מרוצה מהתוצאה. ואני ממליץ ואמליץ עליו לכל דורש עו"ד פלילי. תודה אסף היקר. -
הוסף חוות דעתמור חסוי | 26/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מפוקח, עתיר ניסיון וידע שמספק את הסחורהחוות דעת:עו"ד מפוקח, עתיר ניסיון שמספק את הסחורה בשקט ובנועם. בזכות העבודה המקצועית שלו נמנע אסון כבד לי ולמשפחתי. מוקירים ומעריכים את פועלך, המשך להיות עילוי בתחומך. -
הוסף חוות דעתמשה חסוי | 26/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי, צנוע וישרחוות דעת:מקצועי, צנוע וישר. העבודה מבוצעת למעלה מן הציפיות. הבחירה החשובה ביותר בהליך המשפטי היא בחירה באדם שייצג אותך ואת האינטרס שלך על הצד הטוב ביותר, עו"ד אסף דוק עונה על כך בהחלט! -
הוסף חוות דעתרווית חסוי | 26/10/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מנוסה עם סבלנות אין קץחוות דעת:הגעתי למשרדו של אסף על מנת לקבל ייעוץ משפטי בעניין שמדיר שינה מעיני כבר תקופה ארוכה. אסף ישב איתי ארוכות ובסבלנות אין קץ פשוט ענה לי על כל השאלות שהטרידו את מנוחתי וגרם לי להרגיש הרבה יותר רגועה עם הדברים. יישר כוח!