זומנתי ליחידת הסדר מותנה במשטרה בעקבות חקירה שהייתה לי
אנונימי שאל\ה בתאריך 17/05/2023:
נחקרתי במשטרה לפני חצי שנה על תקיפת אחד השכנים בבניין והתיק הועבר להסדר מותנה. במשטרה מסרתי שמדובר בתלונת שווא משום שהוא זה שהחל לדחוף אותי ואני רק הדפתי אותו ממני. אשמח להבין האם אני חייב להודות שם ואם לא איך אפשר לגרום לכך שיסגרו את התיק נגדי מחוסר אשמה. תודה
-
מענה ל־זומנתי ליחידת הסדר מותנה במשטרה בעקבות חקירה שהייתה לי
ביחידת הסדר מותנה חייבים להודות בכדי להגיע להסדר מותנה.
תנאי הכרחי בתהליך זה הוא הודיה ולקיחת אחריות.לא ניתן להשיב לעניין סגירה מחוסר אשמה מבלי לבחון את התיק ולשמוע את הסיפור המלא. אך ככל ואתה טוען לחפותך ולתלונת שווא יש לבחון את התיק פרטנית ולהעריך את הסיכויים.
ככלל לא מומלץ לנהל עצמאית הליך פלילי והייתי מציעה לך להתייעץ עם עו"ד שייבחן את התיק ויוכל להעריך את המצב אל מול הראיות בו.
עו"ד עדן וורנר
054-2462636
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
יחידת הסדר מותנה במשטרה סגרה תיק תקיפה וחבלה נגד לקוח מחוסר אשמה פלילית
לקוח המשרד נעצר ונחקר על ידי משטרת יבנה בחשד שתקף באלימות אדם אחר בעסק שלו. הלקוח הכחיש מן ההתחלה את החשדות שיוחסו לו, תוך שטען כי מדובר בתלונת שווא שמניעיה קרא עוד >>
-
חקירה פלילית במשטרה – עשה ואל תעשה – המדריך לנחקר במשטרה
קיבלת זימון לחקירה במשטרה והנך תוהה כעת כיצד עליך לנהוג? נתחיל מזה שחקירת משטרה איננה דבר פשוט, שכן גם חקירה על עניין פעוט יכולה להסתיים במקרה הטוב בסגירת התיק והותרת קרא עוד >>
-
יחידת הסדר מותנה ירושלים
קיבלת זימון ליחידת הסדר מותנה ירושלים והנך תוהה כעת כיצד עליך לנהוג? רשויות התביעה מוסמכות לסגור תיקים פליליים נגד חשודים שנמצאו נגדם מספיק ראיות המאפשרות את העמדתם לדין בעילה של קרא עוד >>
-
הזמנה לפגישה לבחינת הליך הסדר מותנה
קיבלת הזמנה לפגישה לבחינת הליך הסדר מותנה? רשויות התביעה הוסמכו לאחרונה לסגור תיקים פליליים נגד חשודים שנמצאו נגדם מספיק ראיות המאפשרות את העמדתם לדין בעילה של "סגירה בהסדר", בתמורה להודאה קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 20/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצועיות ותבונה והכל בגובה העינייםחוות דעת:השילוב האולטימטיבי של מקצועיות בלתי מתפשרת, תבונה ואנושיות. אם הגעת למשרד הזה אתם יכולים להיות בטוחים שאתם בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתיגאל חסוי | 19/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על המקצוענות והסבלנות!חוות דעת:עו"ד דוק הגיע לייצג אותי בדיון המעצר הראשון בעבירה לא פשוטה והציל אותי מהמשך ישיבה מאחורי סורג ובריח. בהמשך עו"ד דוק הגן תמיד על האינטרסים שלי על פני עשרות דיונים עד קבלת פסק דין מקל ביותר. אין לי באמת דרך להודות לו מלבד המילים שאני כותב כאן ויכול ויסייעו לאחרים למצוא אותו כי באמת ומדובר באדם מיוחד ומקצוען אמיתי. -
הוסף חוות דעתולדי חסוי | 18/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אני חושב שפניתי לעו"ד הכי טוב שיש ולא יכולתי לבקש טוב יותר!חוות דעת:שבוע שעבר פורסמה כתבה באתר החדשות, כתבה שהפלילה אותי סתם ולא בצדק. מספר חברים שלחו לי את הכתבה ואמרו לי להתבייש במעשיי. הפרסום הזה בא לי בתקופה הכי לא רצוייה ולא מתאימה. בתקופת מבחנים, שעוד נשאר לי מבחן אחד ממש גדול וחשוב שיכול להשפיע עלי על שנה שלמה, זמנו אותי לראיון עבודה רציני בחברת השקעות (הזדמנות חד פעמית לסטודנטים) ברגע שקיבלתי את ההודעה על קיום האתר הזה, חשכו עיני. רציתי לקבור את עצמי באדמה ופחדתי לצאת מבית מהחשש שאנשים אולי יזהו אותי. לקח לי חצי יום לנסות לשכנע את עצמי לנסות להתמודד עם המצב ולחפש עו"ד מתאים שיתמוך בי. לאחר חיפוש זריז בגוגל התקשרתי אליך, לקח לי כמה דקות להתאפס על עצמי ולספר מה קרה. חייב לציין שממש לא היה לי נעים לספר את זה, זה מביך. הייתי ממש נרגש בשיחתנו הראשונה, לא ידעתי איך להציג את המצב המשפיל הזה, המילים לא יצאו לי מהפה. בשיחה הייתי איתך לא ידעתי מה אני צריך לעשות, וממש הדרכת אותי איך לספר את המקרה שקרה לי שתוכל לתמוך בי. בשיחתנו אמרת לי שאני לא הראשון עם המקרה הנ"ל, שיש הרבה כמוני (משהו שממש הרגיע אותי). קבענו להיפגש ולדון בנושא ולהחליט איך לפעול על מנת להוריד את הפרסום הזה. הסברת לי בצורה מאוד מסודרת איך נפעל, ומה עתיד להיות במקצועיות. תוך מספר ימים נשלח מכתב לפני תביעה לחברה שמארחת את האתר הנוראי הזה, ותוך מספר שעות הפרסום הוסר מהרשת. עכשיו שאני כבר אחרי זה והכל טופל, אני חושב שפניתי לעו"ד הכי טוב שיש ולא יכולתי לבקש טוב יותר. בנוסף, אם אשמע ממשהו שצריך עזרה משפטית, אפנה אותו ישר אליך. תודה רבה עו"ד אסף דוק! -
הוסף חוות דעתגבריאלוב חסוי | 17/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הלוואי שיהיו עוד עורכי דין מסורים ואמינים כמותוחוות דעת:עורך דין פצצה דובר רק אמת שהציל אותי ממליץ מאוד! -
הוסף חוות דעתאורי חסוי | 17/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין אלוף שהציל לי את החייםחוות דעת:עורך דין אסף אתה איש מיוחד תודה רבה על העזרה הגדולה בשעה הקשה בחיי. לאלו שמתלבטים - מדובר בעורך דין אלוף! אדם מלא בידע וחוכמה שיודע להוביל לתוצאה הטובה ביותר גם אם הדברים נראים אבודים בתחילת הדרך. -
הוסף חוות דעתאריק חסוי | 17/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:לבחור בו כמייצג בתיק הייתה ההחלטה הטובה ביותר שעשיתיחוות דעת:קיבלתי ייצוג מקיף ומקצועי מעו״ד אסף דוק ושותפיו, לבחור בו כמייצג בתיק הייתה אחת ההחלטות הטובות שעשיתי. ממליץ בחום! -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 17/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד פלילי תותח!חוות דעת:מקבל ממני Like של החיים! עו"ד תותח. -
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 17/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על ייצוג מקצועי ומשובחחוות דעת:אסף, כעת שה'אבק שקע' ברצוני להודות לך על ייצוג מקצועי ומשובח. במבט לאחור, אני מבין כעת שכל ההחלטות שנלקחו היו מדויקות. כפי שכתבתי לעו"ד תומר, המראה המרשים, מקרין השקט והאסרטיביות שלכם היו כה מרשימים. הרגשתי מיוצג ומוגן. תודה מקרב לך. מי ייתן ודרככם תהיה רצופה בהצלחות וזיכויים! -
הוסף חוות דעתאמל חסוי | 17/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצוען ואמין בעל מקצוע מבריקחוות דעת:אין לי מילים לתאר אותך עו״ד אסף, אתה פשוט מקצוען ואמין בעל מקצוע מבריק. הגשמת לי חלום לעולם לא ציפיתי שיקרה בפועל. תודה מכל הלב :) -
הוסף חוות דעתיאיר חסוי | 17/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד שאפשר לסמוך עליו וגם להמליץ עליו בלב שלםחוות דעת:אסף דוק הוא עורך דין מקצועי, רציני, מקרין ביטחון, אמין, הגון וישר, לא עושה טעויות (עד כמה שידוע), מסביר מהו התהליך וכיצד הוא מתנהל, משתף ומעדכן לאורך כל הטיפול עד לסיום (מוצלח במקרה שלנו). טיפל במקרה שלנו ביעילות והוציא אותנו מהתסבוכת המיותרת. -
הוסף חוות דעתיהודה חסוי | 17/05/20235
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה ענקית על ייצוג משפטי מציל חייםחוות דעת:אני רוצה להודות לאסף וכל הצוות שלו על השרות הנפלא שקיבלתי וגם בתחום המשפטי הוא פשוט ענק וכל מה שנשאר לי לומר זה רק תודה בענק.