חבר שלי הצליח לפרוץ מרחוק למחשב של השכנים שלו
אנונימי שאל\ה בתאריך 05/01/2014:
היי 🙂
חבר שלי מומחה במחשבים ויודע לסדר כל תקלה ובעיה. הוא הראה לי שהוא יכול לפרוץ למחשב של השכנים באמצעות ה wi-fi שלהם, בלי להיות מחובר מהאינטרנט שלנו, הוא יוצא מהבית שלנו ומאתר את שלהם ומצליח לחדור להם למחשב . הוא הוציא משם תמונות, עוקב אחרי המיילים שלהם, אבל זה סתם מעשה קונדס, הוא מאוד אחראי ולא עושה בעיות. האם זה יכול להיות עבירה פלילית? לי זה פשוט לא נראה הכי מוסרי שיש ויש לי שאלה נוספת… האם יכולים לגלות איכשהו בלי הלשנה שהוא חדר למחשב שלהם?
-
חדירה לחומר מחשב באמצעות פריצה ל-Wi-Fi
שלום רב,
מדבריך עולה בבירור כי המדובר בחדירה לחומר מחשב שלא כדין ובניגוד לחוק המחשבים, עבירה פלילית לכל דבר ועניין שהעונש בצידה הוא עד 3 שנות מאסר.
לעניין שאלתך בדבר אפשרות גילוי הפריצה ל-Wi-Fi – ניתן באמצעים טכניים לזהות את מקור הפריצה. באשר לפתיחת חקירה משטרתית בנושא – הרי שזו תרקום עור וגידים רק כאשר תוגש תלונה במשטרת ישראל.
בכבוד רב,
עו"ד אסף דוק
052-6885006האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו"ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
הכלב שלי נשך – מה העונש?
מקרים של נשיכות כלבים אינם נדירים במחוזותינו, ובוודאי גורמים סבל רב, כאבים וטראומה נפשית לנפגע. בדרך כלל, מקרים אלו מגיעים לבתי משפט השלום בגין תביעות פיצויים שמגישים הנפגעים, אשר יכולות קרא עוד >>
-
מאסר על תנאי בלבד לקבלן בניין שהורשע בחבלה ברשלנות לאחר שעובד שלו נפצע באורח קשה
נגד לקוח המשרד, קבלן בניין מוערך, הוגש כתב אישום חמור שייחס לו עבירות חבלה ברשלנות לאחר שעובד עליו היה אמון נפצע קשה כשנפל מגובה באתר בניה. בעקבות ייצוג משרדנו הושג קרא עוד >>
-
סגירת תיק בהסדר מותנה ללקוח שהואשם שפרץ לחדר במלון וביצע מעשה מגונה בעובדת שלו
לקוח המשרד, עובד מוערך במלון בדרום, נחקר בחשד לביצוע מעשה מגונה, הסגת גבול והדחה בחקירה, זאת על רקע תלונה שהוגשה על-ידי אחת מעובדות המלון לפיה נכנס לחדרה ללא רשות וביצע קרא עוד >>
-
סגירת תיק בהסדר מותנה ללקוח שהטריד מינית עובדת קטינה שלו
לקוח המשרד, בעלים של צוות בידור במלון בדרום, נחקר בחשד להטרדה מינית של עובדת קטינה שלו. בעקבות ייצוג משרדנו הוחלט בפרקליטות דרום שלא להגיש נגדו כתב אישום ולסגור את התיק קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתמאור חסוי | 17/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מבטיח הבטחות שווא ומשיג בסופו של דבר תוצאות טובות!חוות דעת:אני רוצה להודות לך עו"ד דוק על הליווי המשפטי המיוחד והנאמן לאורך כל הדרך. זה לא מובן מאליו שעו"ד נותן 200% בתיק ועושה זאת בגאון כמוך. תודה רבה ממני ומכל המשפחה על המסירות והמקצועיות. -
הוסף חוות דעתאיתן חסוי | 12/09/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:שירות משפטי מקצועי ואיכותיחוות דעת:קיבלתי שירות מקצועי ואיכותי מאסף, הוא היה זמין לפניות שלי וסבלני לבקשותיי. לכל מי שמהסס - תפנו לאסף, אתם לא תצטערו. -
הוסף חוות דעתגיא צברי | 14/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוחחוות דעת:מקצוען אמיתי, מעניק טיפול אישי ויסודי עבור כל לקוח. מי ששוכר את שירותיו יודע שהוא בידיים הכי טובות שיש. -
הוסף חוות דעתעמית חסוי | 09/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:שרות מקצועי ואמין בכל פעם ותמיכה לאורך כל הדרךחוות דעת:אני רוצה להודות לך מעומק ליבי על העזרה הענקית והטיפול המסור שהענקת לי שרות מקצועי ואמין בכל פעם ותמיכה לאורך כל הדרך מצדך. לא יכולתי להעזר במישהו טוב יותר! תודה רבה רבה! -
הוסף חוות דעתמאור חסוי | 02/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מבטיח הבטחות שווא ומשיג בסופו של דבר תוצאות טובות!חוות דעת:אני רוצה להודות לך עו"ד דוק על הליווי המשפטי המיוחד והנאמן לאורך כל הדרך. זה לא מובן מאליו שעו"ד נותן 200% בתיק ועושה זאת בגאון כמוך. תודה רבה ממני ומכל המשפחה על המסירות והמקצועיות. -
הוסף חוות דעתאלי חסוי | 24/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר וזיכה אותי מכל אשמהחוות דעת:אסף היקר ראוי להערכה והערצה, ייצג אותי בתהליך מורכב, ביצע חקירות נגדיות, נצמד לגירסתי, האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר, וזיכה אותי מכל אשמה, אין מילים שיוכלו לתאר את רמת הרגישות והמקצועיות והייחודיות בה פעל. מעריך מודה לך מקרב לך. -
הוסף חוות דעתמייקל חסוי | 10/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של מקצועניםחוות דעת:משרד עורכי דין של מקצוענים. לאחר ניסיון כושל עם מספר עו"ד אחרים עו"ד דוק ושאר עורכי הדין המשרד עשו בשבילי עבודה מדהימה ואודה להם על כך עד שארית חיי. -
הוסף חוות דעתיאיר חסוי | 09/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד שאפשר לסמוך עליו וגם להמליץ עליו בלב שלםחוות דעת:אסף דוק הוא עורך דין מקצועי, רציני, מקרין ביטחון, אמין, הגון וישר, לא עושה טעויות (עד כמה שידוע), מסביר מהו התהליך וכיצד הוא מתנהל, משתף ומעדכן לאורך כל הטיפול עד לסיום (מוצלח במקרה שלנו). טיפל במקרה שלנו ביעילות והוציא אותנו מהתסבוכת המיותרת. -
הוסף חוות דעתמור חסוי | 28/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מפוקח, עתיר ניסיון וידע שמספק את הסחורהחוות דעת:עו"ד מפוקח, עתיר ניסיון שמספק את הסחורה בשקט ובנועם. בזכות העבודה המקצועית שלו נמנע אסון כבד לי ולמשפחתי. מוקירים ומעריכים את פועלך, המשך להיות עילוי בתחומך. -
הוסף חוות דעתרחל חסוי | 27/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ביותר, מסור, אמין ואחראיחוות דעת:🌹אסף היקר🌹 חודש טוב ומבורך תודה רבה לך על מסירות, אמינות, אחריות והמון מקצועיות בתיק שייצגת עבורי. הדף יקצר מלהכיל את הערכתי הכנה אליך. אין לי ספק שהתוצאה מדברת בעד עצמה! מודה לך מקרב לב ומאחלת לך הצלחה רבה בכל מעשה ידך, להיכן שתפנה תצליח ותשגשג. אתה עו"ד מסור, מקצועי ואחראי שמדינת ישראל זקוקה להרבה כמוך !!!! המון הצלחה בהמשך בהערכה ובהוקרה רבה❤️❤️❤️ רחל -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 22/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ומקצועי שלא מבטיח ללקוח מה שהוא לא יכול לקייםחוות דעת:עו"ד ישר ומקצועי שלא מבטיח ללקוח מה שהוא לא יכול לקיים. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי רעה בחיים שלי ותמיד שימש אוזן קשבת ויועץ טוב לפתרון בעיותיי. תודה רבה על הטיפול המסור. -
הוסף חוות דעתאלי חסוי | 18/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר וזיכה אותי מכל אשמהחוות דעת:אסף היקר ראוי להערכה והערצה, ייצג אותי בתהליך מורכב, ביצע חקירות נגדיות, נצמד לגירסתי, האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר, וזיכה אותי מכל אשמה, אין מילים שיוכלו לתאר את רמת הרגישות והמקצועיות והייחודיות בה פעל. מעריך מודה לך מקרב לך.