חקירה באזהרה לאחר הגשת תלונה על אדם שתקף אותי
רפי שאל\ה בתאריך 06/07/2022:
שלום רב, הותקפתי על ידי השכן והגשתי נגדו תלונה במשטרה. הוא נחקר במשטרה והוצא לו צו הרחקה ממני. כעבור חודש זימנו אותי למשטרה וחקרו אותי באזהרה למרות שאני זה שקיבל מכות! אני רוצה להילחם באי הצדק הזה ולדאוג שהפוגע יועמד לדין ושהתיק נגדי ייסגר בהקדם האפשרי. מה עלי לעשות?
-
מענה ל־חקירה באזהרה לאחר הגשת תלונה על אדם שתקף אותי
יש להגיש בקשה לסגירת התיק מחוסר אשמה תוך נימוקים על הסיטואציה. מומלץ לכתוב בקשה מפורטת לעניין.
עו״ד עדן וורנר
054-246263
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
המלחמה על החפות לאחר ההרשעה – זכות עיון בחומר חקירה לצורך הגשת בקשה למשפט חוזר
האם הרשעה בפלילים זהו סוף הפסוק? האם נאשם שהורשע זכאי לעתור לקבלת חומרי חקירה וראיות נוספות לצורך הגשת בקשה למשפט חוזר? האם גופת קורבן מהווה חומר חקירה? עו"ד אסף דוק קרא עוד >>
-
חקירה באזהרה – כל מה שצריך לדעת
חקירה תחת אזהרה, או במילים אחרות חקירה באזהרה נפתחת לאחר שהוגשה תלונה כנגד הנחקר והוא חשוד בביצוע עבירה פלילית. חקירה תחת אזהרה שונה מחקירת עד ויש לה השלכות על הנחקר, קרא עוד >>
-
הגשת תלונה במשטרה – המדריך השלם
על מנת שהמשטרה תפתח בחקירה כנגד חשוד בגין עבירה שבוצעה, נפגע העבירה צריך להגיע למשטרה ולהגיש תלונה. הגשת התלונה במשטרה מהווה את יריית הפתיחה להליך פלילי שיתנהל כנגד מבצע העבירה. קרא עוד >>
-
הגשת תלונה במשטרה דרך האינטרנט
משטרת ישראל מאפשרת הגשת תלונה באופן מקוון, מבלי להגיע לתחנת המשטרה בעקבות משבר הקורונה. הטופס המקוון מהווה דיווח למשטרה אך אינו בבחינת תלונה רשמית עד להשלמת התהליך על ידי חוקרי קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתרחל חסוי | 05/12/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ביותר, מסור, אמין ואחראיחוות דעת:🌹אסף היקר🌹 חודש טוב ומבורך תודה רבה לך על מסירות, אמינות, אחריות והמון מקצועיות בתיק שייצגת עבורי. הדף יקצר מלהכיל את הערכתי הכנה אליך. אין לי ספק שהתוצאה מדברת בעד עצמה! מודה לך מקרב לב ומאחלת לך הצלחה רבה בכל מעשה ידך, להיכן שתפנה תצליח ותשגשג. אתה עו"ד מסור, מקצועי ואחראי שמדינת ישראל זקוקה להרבה כמוך !!!! המון הצלחה בהמשך בהערכה ובהוקרה רבה❤️❤️❤️ רחל -
הוסף חוות דעתפיראס חסוי | 21/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה לעורכי הדין אסף דוק ובר נמרי על ייצוג משפטי לעלא ולעלאחוות דעת:אין מילים לתאר את הליווי, היחס האישי והאכפתיות שחוויתי. צוות מקצועי, אכפתי ומקשיב. בנוסף, המחיר היה מאוד הוגן. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתגיל חסוי | 16/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין אחד הטובים שיצא לי להכירחוות דעת:עורך דין אחד הטובים שיצא לי להכיר. רמת מקצועיות גבוהה מאוד, בן אדם מקסים ! -
הוסף חוות דעתמאור חסוי | 16/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מבטיח הבטחות שווא ומשיג בסופו של דבר תוצאות טובות!חוות דעת:אני רוצה להודות לך עו"ד דוק על הליווי המשפטי המיוחד והנאמן לאורך כל הדרך. זה לא מובן מאליו שעו"ד נותן 200% בתיק ועושה זאת בגאון כמוך. תודה רבה ממני ומכל המשפחה על המסירות והמקצועיות. -
הוסף חוות דעתדני חסוי | 15/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד דוק ליווה אותנו לאורך כל הליך המעצר במקצועיות עד לשחרורו של הבן בעבירה לא פשוטה כללחוות דעת:שלום לכולם, הגענו אל אסף בעקבות המלצות באינטרנט ואנחנו מברכים על כך. מלבד העובדה שקיבלנו מהתחלה יחס אישי והבנה לבעייה שהייתה לנו עם הבן, הוא ליווה אותנו לאורך כל הליך המעצר במקצועיות עד לשחרורו של הבן בעבירה לא פשוטה כלל. אין לנו אלא להודות לו ולהעלות מספר שורות שיסייעו לכל אותם אלה שהיו במצבנו לקבל בחירה נכונה באשר לזהות עו"ד אשר יטפל בעניינם. -
הוסף חוות דעתעמית חסוי | 07/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מספר אחד!חוות דעת:אסף דאג מהרגע הראשון להכל, מספר אחד! -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 01/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:סופרמן במדי משפטחוות דעת:חיפשתי את העורך דין הכי טוב שיש ואכן כשהגעתי הרגשתי שפגשתי את סופרמן. הצליח להרגיע אותי מאד, הביא הרגשה של ביטחון, מקצוען אמיתי, מאד מרוצה שבחרתי באסף דוק, ואני מאד מודה על שהציל אותי. מאחל לאסף המשך עם המון הצלחה ושיעזור לעוד הרבה אנשים. -
הוסף חוות דעתמשה חסוי | 29/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי, צנוע וישרחוות דעת:מקצועי, צנוע וישר. העבודה מבוצעת למעלה מן הציפיות. הבחירה החשובה ביותר בהליך המשפטי היא בחירה באדם שייצג אותך ואת האינטרס שלך על הצד הטוב ביותר, עו"ד אסף דוק עונה על כך בהחלט! -
הוסף חוות דעתאודליה חסוי | 24/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנהחוות דעת:ברצוני להביע את תודתי והערכתי לך באופן אישי ולצוות משרדך, על השקעה, מקצועיות ושירות עקבי ומסור מתוך אכפתיות והבנה. עלה והצלח. אודליה -
הוסף חוות דעתנועם חסוי | 19/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ומקצועי שלא מבטיח ללקוח מה שהוא לא יכול לקייםחוות דעת:עו"ד ישר ומקצועי שלא מבטיח ללקוח מה שהוא לא יכול לקיים. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה הכי רעה בחיים שלי ותמיד שימש אוזן קשבת ויועץ טוב לפתרון בעיותיי. תודה רבה על הטיפול המסור. -
הוסף חוות דעתאבי חסוי | 12/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:משרד עורכי דין של אלופיםחוות דעת:משרד של אלופים מהרגע שפניתי לאסף בשיחה הראשונה הבנתי שמדובר באדם עם המון מקצועיות וידע, היו לו תשובות להכל, מאוד מרגיע. צוות המשרד גם כן מאוד מקצועיים, סיפקו לי תשובות לאורך כל התהליך ודאגו לכל פרט ופרט. עו"ד אסף דוק עו"ד נוי לביא עו"ד יניב נבון תודה רבה. -
הוסף חוות דעתניסים חסוי | 09/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:טיפול מהיר יעיל ומסורחוות דעת:ברצוני להודות לעורך הדין אסף דוק על טיפול מהיר יעיל ומסור ליווי צמוד על ההדרכה המקצוענות הנסיון שלך חסך לי הרבה צרות באמת אסירות תודה על השרות ועל התוצאות 100% הצלחה לא מובן מאיליו תודה רבה רבה והרבה הצלחה.