מחיקת רישום פלילי ממחשבי המשטרה
אנונימי שאל\ה בתאריך 07/04/2015:
ראיתי שכתבתה שהרישום לא נמחק ממחשבי המשטרה אם נסגר מחוסר אשמה.
אם הוא לא נמחק למי יש גישה אילו? ואיך יש גישה אליו?
למה הם לא מוחקים אותו?
-
שלום רב,
במידה ותיק פלילי נסגר במשטרה בעילה של "היעדר אשמה פלילית", אזי התיעוד בגין כך יימחק כליל ממחשבי המשטרה ועקב כך גם מתדפיס המרשם הפלילי.
חג שמח,
עו"ד אסף דוקהאמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו"ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
-
אז אם אני מבקש לקבל את התיק לצורך הגשת תביעת לשון הרע.
מאיפה יש להם להביא לי את התיק? האם הוא נמחק?
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
פרויקט "משתלבים מחדש" לרגל 70 שנות עצמאות – מחיקת רישום פלילי לבעלי רישום פלילי בודד
לרגל יום העצמאות ה-70 למדינת ישראל, העלתה עו"ד ד"ר רותי קמיני רעיון להקמת פרויקט "משתלבים מחדש", שבו יוכלו אנשים עם רישום פלילי חד-פעמי לבקש את מחיקת הרישום ממאגרי המשטרה. המשמעות קרא עוד >>
-
מחיקת רישום משטרתי וביטול רישום תיקים שנסגרו במשטרה
כאשר אדם נחשד בביצוע עבירה הוא מזומן לחקירה, ונפתח כנגדו תיק במשטרה. באם החקירה מבשילה לכדי העמדה לדין פלילי, יעבור הדיון בתיק לבית המשפט, ועל פי תוצאת המשפט יירשם לחובת קרא עוד >>
-
מחיקת רישום פלילי לחיילים שביצעו עבירות לפני הגיוס
בשורה משמחת למתגייסים בעלי עבר פלילי: אושרה קריאה טרומית למחיקת העבירות שביצעו. במידה והחוק יעבור, יימחקו העבירות הפליליות שנרשמו לפני גיוסם לחיילים שישלימו שירות סדיר קרא עוד >>
-
מחיקת רישום פלילי – המדריך המלא
אזרחים רבים מחזיקים ברישום פלילי אשר פוגע בסיכוייהם לעסוק במגוון נרחב של מקצועות ועיסוקים הדורשים רישוי, וכן פוגע בשמם הטוב וביחס החברה אליהם. למרבה הצער גם אזרחים נורמטיבים רבים שמעולם קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתשלומי חסוי | 29/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מוקיר אתכם על כך שעזרתם לי להוכיח שאני לא אשם בתיק שנפתח נגדי בגין העלבת עובד ציבורחוות דעת:ברצוני להודות למשרד אסף דוק, על אופן הטיפול המסור על כך שעזרתם להוכיח שאני לא אשם בתיק שנפתח נגדי בגין העלבת עובד ציבור . אשמח שתפרסמו פידבק מלקוח שלכם באמת שגאה בכם :) -
הוסף חוות דעתחנוך לוי | 15/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין ששווה כל שקלחוות דעת:אסף ייצג את דוד שלי בדיון מעצר בירושלים ושחרר אותו ממעצר שווא. המשטרה הגישה ערר וגם במחוזי הפסידו. עורך דין תותח -
הוסף חוות דעתישראל חסוי | 12/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד כשרוני מאוד ומומחה בתחומו - ממליץ בחוםחוות דעת:רציתי לשבח בזאת את עורך דין אסף דוק על היחס הנפלא והמקצועיות שהוא מפגין חברים אני לא זכיתי להכיר עורך דין כזה שפשוט מעבר לקו לא שופט אותך ולא מזלזל ולא מחפש רק את הכסף פשוט אדם אנושי כשרוני מאוד ומומחה בתחומו אני פשוט ממליץ בחום לכל מי שזקוק לייעוץ הוא הכתובת. עלה והצלח ובכל אשר תפנה תצליח. -
הוסף חוות דעתג'ון חסוי | 11/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אסף הקוסם עזר לי לנצח את הסטטיסטיקה ודאג לגניזת התיק נגדי.חוות דעת:תודה רבה לאסף דוק ולצוות המשרד שלקח חלק בתיק. אסף הוא עורך דין מקצועי, אמין, רציני, מקרין ביטחון וכריש. תודה על הזמינות והליווי 24.7, השליפות מהכובע בדיונים בבית המשפט, על זה שכל דיון גרמת לחוקרים ולתובעים לגמגם והשארת אותם אובדי עצות. התיק היה מנוהל ע"י יחידת הסייבר הארצית בלהב 433 ופרקליטות הסייבר של מדינת ישראל. אסף הקוסם עזר לי לנצח את הסטטיסטיקה ודאג לגניזת התיק נגדי. -
הוסף חוות דעתיעקב מ. | 05/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שהעניק לי בתחנה הרווחתי את חיי חזרהחוות דעת:זומנתי לתחנה המשטרה בעקבות תלונה על אלימות. עו"ד דוק הגיע במהירות לתחנה וייעץ לי לפני החקירה. בדיעבד אני יכול להגיד שבזכות ההכוונה והייצוג המשפטי שלו - התיק נגדי נסגר מחוסר אשמה ובכך הרווחתי את כבודי ואת שגרת חיי חזרה. תודה -
הוסף חוות דעתפבל חסוי | 05/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:ייצוג משובח ויחס אישי בכל שעהחוות דעת:משרד עורכי דין מהטובים ביותר בתחום הפלילי אם לא הטוב ביותר! תודה על שירות אדיב ומקצועי. -
הוסף חוות דעתגלעד ש. | 19/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובותחוות דעת:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובות. עורכי הדין במשרד ייצגו אותי במסירות, מקצועיות ותמיד היו זמינים עבורי לכל שאלה ועניין גם שחזרתי על עצמי. גם התוצאה המשפטית הטובה לא איחרה לבוא והתיק שנפתח נגדי נסגר מחוסר אשמה. תודה רבה לכם. -
הוסף חוות דעתיפים חסוי | 14/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מקצועי, מקרין ביטחון, הגון וישרחוות דעת:תודה רבה לעו''ד אסף דוק! יחס אנושי והמון המון סבלנות לכל השאלות, והיו לא מעט! תמיד היה זמין ופשוט אין מילים לתאר את העזרה הרבה שקיבלנו ממנו! מקצועי מאוד! תודה שוב!! -
הוסף חוות דעתאלי חסוי | 04/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר וזיכה אותי מכל אשמהחוות דעת:אסף היקר ראוי להערכה והערצה, ייצג אותי בתהליך מורכב, ביצע חקירות נגדיות, נצמד לגירסתי, האמין בי מלכתחילה, יצר ספק סביר, וזיכה אותי מכל אשמה, אין מילים שיוכלו לתאר את רמת הרגישות והמקצועיות והייחודיות בה פעל. מעריך מודה לך מקרב לך. -
הוסף חוות דעתפיראס חסוי | 01/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה לעורכי הדין אסף דוק ובר נמרי על ייצוג משפטי לעלא ולעלאחוות דעת:אין מילים לתאר את הליווי, היחס האישי והאכפתיות שחוויתי. צוות מקצועי, אכפתי ומקשיב. בנוסף, המחיר היה מאוד הוגן. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתמאור חסוי | 30/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מבטיח הבטחות שווא ומשיג בסופו של דבר תוצאות טובות!חוות דעת:אני רוצה להודות לך עו"ד דוק על הליווי המשפטי המיוחד והנאמן לאורך כל הדרך. זה לא מובן מאליו שעו"ד נותן 200% בתיק ועושה זאת בגאון כמוך. תודה רבה ממני ומכל המשפחה על המסירות והמקצועיות. -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 26/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מספר 1חוות דעת:לעורך דין מספר 1 תודה רבה על הכל על התמיכה, האכפתיות, פשוט תודה תודה תודה בברכה גבי.