מחפשים נפגעי עבירות סייבר לתכנית טלוויזיה
אנונימי שאל\ה בתאריך 09/06/2024:
שלום לכולם, יש תכנית טלוויזיה בערוץ 10 שמתמקדת בעבירות סייבר ומחפשת אנשים שנפגעו מהונאות באינטרנט. אם נפלתם קורבן לגניבת זהות, שימוש לא חוקי בכרטיסי אשראי, או פריצה למיילים ולמכשירים שלכם, הם רוצים לשמוע את הסיפור שלכם. מבטיחים לשמור על פרטיותכם. אם אתם מעוניינים, אפשר לפנות במייל: [email:3krbmfis]contact@tvshow.com[/email:3krbmfis]. תודה!
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
ייצוג נפגעי עבירות מין או אלימות
בדיונים פליליים, המדינה היא התובעת, הנאשם מיוצג על ידי עורך דינו, המחויב לעשות את כל שביכולתו לטובת מרשו, ואילו קורבנות הפשע אינם נוטלים חלק בדיון. כשמדובר בנפגעי עבירות מין ואלימות, קרא עוד >>
-
פרשיית “קוד מקור” – סגירת תיק ללקוח בעבירות סייבר חמורות
לקוח המשרד, איש הייטק במקצועו, נחקר במחלק חקירות סייבר בלה”ב 433 בחשד שהקים וניהל אתרי אינטרנט בתשלום המאפשרים מתקפות סייבר מסוג DDoS המונעות גישה לאתרים ושרתי אינטרנט בארץ ובעולם על קרא עוד >>
-
נפגעי הטרדה ותקיפה מינית
ייצוג נפגעי הטרדה ותקיפה מינית מתבצע לרוב בטרם תחילת ההליכים הפליליים כנגד מבצע העבירה על מנת ולהבטיח שזכויותיו של נפגע העבירה יישמרו לכל אורך ההליך הפלילי וכן שיקבל את הפיצוי קרא עוד >>
-
ייצוג נפגעי עבירה – המדריך
נפגע עבירה או קורבן עבירה, הוא כל מי שנפגע באופן ישיר מעבירה פלילית, לרבות משפחתו במידה והעבירה גרמה למותו. חוק זכויות נפגעי עבירה כולל שורה ארוכה של זכויות המוקנות לקורבנות קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 17/11/20255
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:כבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות!חוות דעת:הגעתי לעו"ד דוק דרך האינטרנט וכבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה לא קלה בכלל בחיי כאשר בסופה כבודי שב אלי. אין עליו, צעיר ומבריק - יישר כוח! -
הוסף חוות דעתאורי חסוי | 11/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:באמת שלא יכולתי לבחור עורך דין טוב יותר!חוות דעת:אסף מקצועי ברמה הכי גבוהה שהכרתי. יסודי, תמיד נותן ייעוץ מדויק, לא משאיר שאלה אחת ללא תשובה והכי חשוב מספק את הסחורה בסופו של דבר. -
הוסף חוות דעתעופרי רותם | 10/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בסבלנות אין קץ ומקצועיות ראויה לשבח הגשים את משאת נפשיחוות דעת:הגעתי לעו"ד דוק על מנת למחוק רישום פלילי שרדף אותי. בסבלנות אין קץ ומקצועיות ראויה לשבח הגשים את משאת נפשי. תודה ענקית ובוודאי שממליץ על המשרד. -
הוסף חוות דעתרחל חסוי | 10/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי ביותר, מסור, אמין ואחראיחוות דעת:🌹אסף היקר🌹 חודש טוב ומבורך תודה רבה לך על מסירות, אמינות, אחריות והמון מקצועיות בתיק שייצגת עבורי. הדף יקצר מלהכיל את הערכתי הכנה אליך. אין לי ספק שהתוצאה מדברת בעד עצמה! מודה לך מקרב לב ומאחלת לך הצלחה רבה בכל מעשה ידך, להיכן שתפנה תצליח ותשגשג. אתה עו"ד מסור, מקצועי ואחראי שמדינת ישראל זקוקה להרבה כמוך !!!! המון הצלחה בהמשך בהערכה ובהוקרה רבה❤️❤️❤️ רחל -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 10/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מספר 1חוות דעת:לעורך דין מספר 1 תודה רבה על הכל על התמיכה, האכפתיות, פשוט תודה תודה תודה בברכה גבי. -
הוסף חוות דעתגיל חסוי | 09/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין אחד הטובים שיצא לי להכירחוות דעת:עורך דין אחד הטובים שיצא לי להכיר. רמת מקצועיות גבוהה מאוד, בן אדם מקסים ! -
הוסף חוות דעתעמית חסוי | 09/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מספר אחד!חוות דעת:אסף דאג מהרגע הראשון להכל, מספר אחד! -
הוסף חוות דעתיקיר חסוי | 09/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ומקצועי שעזר לי מאוד!חוות דעת:עו"ד דוק הוא אדם ישר ומקצועי שעזר לי מאוד בייעוץ וייצוג בתיק פלילי מורכב. הגעתי אליו לאחר שעברתי 2 עורכי דין אחרים שהיו כלום ושום דבר לידו. ממליץ בחום. רק הצלחה בנאדם! -
הוסף חוות דעתליאורה חסוי | 09/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מסור, מקצועי ובעל רקע בהמון המון תחומים במשפט הצבאי והאזרחיחוות דעת:טלפון מהבן בצבא... אימא, הסתבכתי!!! את הלחץ הגדול הרגיע עו"ד אסף דוק, הסביר שהעבירה לא ענקית, מה המשמעות שלה, לאיזה כיוונים זה יכול להתקדם. נתן ייעוץ מקצועי מכל הלב. כל הידע הזה גם עבר לחייל שהשתמש בו ברגע האמת והכל הסתדר. אין מילים, עו"ד מסור, מקצועי ובעל רקע בהמון המון תחומים במשפט הצבאי והאזרחי. ממליצה מכל הלב, כי בתחום הזה צריך להיות בידיים הכי הכי טובות. -
הוסף חוות דעתדוד חסוי | 09/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:בזכות אסף בית המשפט זיכה אותי מעבירה חמורה שיש עימה קלוןחוות דעת:אסף, מקצוען אמיתי, בקיא בחומר, ידע איך להתנהל עם הפרקליטות, בזכותו הפרקליטות חזרה בה מהאשמות. ממליץ בחום. -
הוסף חוות דעתיהודה חסוי | 09/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה ענקית על ייצוג משפטי מציל חייםחוות דעת:אני רוצה להודות לאסף וכל הצוות שלו על השרות הנפלא שקיבלתי וגם בתחום המשפטי הוא פשוט ענק וכל מה שנשאר לי לומר זה רק תודה בענק.