מכרתי טלפון סלולרי לאח של שוטר שהחליט לנקום
אנונימי שאל\ה בתאריך 22/01/2014:
שלום, לפני חודשיים מכרתי לבחור אחד מירושלים טלפון סלולרי טוקמן ישן יחסית שכנראה הפסיק לעבוד לו . הוא ביקש את הכסף בחזרה ולא הסכמתי לתת לו , הוא עירב את אח שלו שהוא שוטר והוא בא אלי הביתה לבד בלי ניידת והתחיל לעשות לי חיפוש בבית וביקש באלימות את הכסף בחזרה ואיים שהוא יעצור אותי. לא הסכמתי להחזיר לו את הכסף והוא עצר אותי בכוח, הכניס אותי לרכב שלו ושם אותי בתחנת המשטרה הקרובה. בתחנה לא עצרו אותי ולא פתחו לי תיק ושיחררו אותי רק בבוקר .
אני מכיר את השוטר ואמרו לי שזה לא חוקי מה שהוא עשה האם זה יהיה נכון לפנות למח"ש? והאם אני יכול לתבוע אותו עם עורך דין פלילי?
תודה מראש
-
פנייה למח"ש בעקבות אלימות שוטרים
דוד שלום,
אתה בהחלט מתאר שימוש בכוח שלא כדין והתנהגות לא נאותה בקרב אותו איש משטרה שראוי להביא לידיעת מח"ש על מנת שזו תשקול פתיחת חקירה בנושא ואף מיצוי הדין עימו.
להלן פרטי שלוחות מח"ש ברחבי הארץ:
שלוחת ירושלים (הנהלה ושלוחת ירושלים)
טלפון: 02-5412400, 02-5412458
פקס: 02-6467794
כתובת: רח' הרטום 8, הר חוצבים, ירושלים
ת.ד 45208 מיקוד 91450שלוחת מרכז – תל אביב
טלפון: 03-6899854, 03-6899851
פקס: 03-6899869
כתובת: בנין מוסקוביץ, רח' השלושה 2, תל אביבשלוחת מרכז
טלפון: 09-8600237, 09-8600238
פקס: 09-8600239
כתובת: רח' ברקת 3, נתניהשלוחת צפון – חיפה
טלפון: 04-8634050
פקס: 04-8634055
כתובת: שד' פל-ים 15א', קרית הממשלה, חיפהשלוחת צפון – נצרת
טלפון: 04-6478106/7
פקס: 04-6464239
כתובת: רח' המלוכה 6, נצרתשלוחת צפון – טבריה
טלפון: 04-6726270
פקס: 04-6726273
כתובת: בנין "לב הגליל" (קומה 3), טבריהשלוחת דרום – ראשל"צ
טלפון: 03-9534100/11
פקס: 03-9534118
כתובת: רח' ישראל גלילי 5, ראשון לציוןשלוחת דרום – באר שבע
טלפון: 08-6264530
פקס: 08-6264531בהצלחה,
עו"ד אסף דוק
052-6885006האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו"ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
קבלת פטור מלא מאיסור עיסוק לאח סיעודי בבית חולים שהורשע בעברו במעשים מגונים במטופלות
לקוח המשרד, אח סיעודי במקצועו, הורשע בעברו בביצוע מעשים מגונים במטופלות בבית החולים בו עבד ועקב כך לא יכל היה להמשיך בעיסוקו בשל האיסור הקיים בחוק המונע העסקת עברייני מין קרא עוד >>
-
סטודנט באוניברסיטת אריאל נתפס עם מכשיר סלולרי בזמן בחינה ולא הורחק מהלימודים
לקוח המשרד, סטודנט באוניברסיטת אריאל, הועמד לדין משמעתי בעבירות הונאה ואי ציות להוראת משגיח לאחר שנתפס עם מכשיר סלולרי בזמן בחינה וסרב למסור אותו. בעקבות ייצוג משרדנו, הושג הסדר טיעון קרא עוד >>
-
עיכוב על-ידי שוטר ואדם שאינו שוטר
עיכוב מוגדר כיום בסעיף 66 לחוק המעצרים כהגבלת חירותו של אדם לנוע באופן חופשי, בשל חשד שבוצעה עבירה או כדי למנוע ביצוע עבירה כאשר הגבלת החירות מסויגת מראש בזמן קרא עוד >>
-
זיכוי מנהיגה תחת השפעת קוקאין בעקבות שיחת טלפון עם אישה שהודתה בהנחת סמים במשקה
בית המשפט זיכה נאשם מנהיגה תחת השפעת קוקאין לאחר שהוצגה שיחת טלפון עם אישה שהודתה כי שמה לו סמים במשקה ללא ידיעתו. ההחלטה מדגישה את חשיבות בחינת הנסיבות קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתשירה חסוי | 17/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך עו"ד דוק!חוות דעת:תודה רבה על הייעוץ המקצועי, על הסבלנות, ההסבר המפורט. כן ירבו עו"ד כמוך. תודה רבה ! -
הוסף חוות דעתנאור חסוי | 16/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מהטובים בארץ שעזר לי לצאת מהסיוט ולחזור לחיים.חוות דעת:ההזמנה לחקירה במשטרה תחת אזהרה בפעם הראשונה בחיי הפכה את החיים שלי לסיוט והרגשתי אבוד אבל עו"ד אסף דוק היה שם בשבילי ועזר לי לצאת מהסיוט ולחזור לחיים. המון תודות לך עו"ד אסף דוק. -
הוסף חוות דעתרמי חסוי | 15/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה רבה על פעולותיך בסגירת התיק נגדיחוות דעת:מעריך מאד את העבודה הרבה והקשה שעשיתם עבורי. על כן ממליץ עליך בחום! -
הוסף חוות דעתיפים חסוי | 03/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין מקצועי, מקרין ביטחון, הגון וישרחוות דעת:תודה רבה לעו''ד אסף דוק! יחס אנושי והמון המון סבלנות לכל השאלות, והיו לא מעט! תמיד היה זמין ופשוט אין מילים לתאר את העזרה הרבה שקיבלנו ממנו! מקצועי מאוד! תודה שוב!! -
הוסף חוות דעתגל חסוי | 27/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך הדין הטוב ביותר בישראל עם השירות המקצועי, הייצוגי והאיכותי ביותר.חוות דעת:אסף ייצג אותי באופן הראוי ביותר .ובהחלט מימש את מבוקשי. אני ממליץ על עורך הדין אסף ומשרדו בחום! מקצועי - רציני - אמין - רהוט. -
הוסף חוות דעתבלסם חסוי | 16/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין חכם ומקצועיחוות דעת:עורך דיין אסף דוק שירות טוב מאוד, הכל מדויק, הכל כמו שצריך . עבודה מושלמת, הכל בזמן. יש שיטת דיבור טובה מאוד. סדר בעבודה. אין מה להגיד יותד הכל מושלם. אני מאוד שמחה. -
הוסף חוות דעתדני חסוי | 14/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד דוק ליווה אותנו לאורך כל הליך המעצר במקצועיות עד לשחרורו של הבן בעבירה לא פשוטה כללחוות דעת:שלום לכולם, הגענו אל אסף בעקבות המלצות באינטרנט ואנחנו מברכים על כך. מלבד העובדה שקיבלנו מהתחלה יחס אישי והבנה לבעייה שהייתה לנו עם הבן, הוא ליווה אותנו לאורך כל הליך המעצר במקצועיות עד לשחרורו של הבן בעבירה לא פשוטה כלל. אין לנו אלא להודות לו ולהעלות מספר שורות שיסייעו לכל אותם אלה שהיו במצבנו לקבל בחירה נכונה באשר לזהות עו"ד אשר יטפל בעניינם. -
הוסף חוות דעתדניאל חסוי | 06/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על ייצוג מקצועי ומשובחחוות דעת:אסף, כעת שה'אבק שקע' ברצוני להודות לך על ייצוג מקצועי ומשובח. במבט לאחור, אני מבין כעת שכל ההחלטות שנלקחו היו מדויקות. כפי שכתבתי לעו"ד תומר, המראה המרשים, מקרין השקט והאסרטיביות שלכם היו כה מרשימים. הרגשתי מיוצג ומוגן. תודה מקרב לך. מי ייתן ודרככם תהיה רצופה בהצלחות וזיכויים! -
הוסף חוות דעתמארק חסוי | 05/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:יחס אישי, ידע נרחב ויצירתיותחוות דעת:ברצוני להודות לכם על הטיפול המסור, המושקע והיצירתי בתיק שלי. הרגשתי את היחס המקסים והמאמץ לעשות את המקסימום כדי להגיע להישג משמעותי עבורי ולעזור לי. בברכה והמון בריאות. ❤❤🙏🏻 -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 27/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:כבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות!חוות דעת:הגעתי לעו"ד דוק דרך האינטרנט וכבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה לא קלה בכלל בחיי כאשר בסופה כבודי שב אלי. אין עליו, צעיר ומבריק - יישר כוח! -
הוסף חוות דעתיוסי חסוי | 23/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:זכיתי לעורך דין מוצלח ישר וסבלני בכל קנה מידהחוות דעת:ברצוני להודות ולהלל את עו"ד אסף דוק על העזרה והדאגה לגבי תלונה שהגישו עליי ממש הרגשתי שבאותו רגע חרב עליי עולמי אלא שמאותו רגע שדיברתי איתך הרגשתי בטוח ומלא תקווה באמת אני רוצה להוסיף ולומר שזכיתי לעורך דין מוצלח ישר סבלני בכל קנה מידה..אני מאוד מודה לך שעזרת לי שתצליח בכל אשר תלך. -
הוסף חוות דעתרינת חסוי | 23/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורכי דין חדים, מקצועיים ושווים כל שקלחוות דעת:משרד של עורכי דין מצויינים, ענייניים, חדים ומסבירי פנים, חווית שירות ומקצועיות מושלמת, מאד מומלצים, שווים כל שקל, כל היעדים הושגו, תודה לכם.