סגירת תיק מחוסר אשמה
אנונימי שאל\ה בתאריך 23/08/2013:
שלום לכם,
האם גם עבירה שהמשטרה הסכימה לשנות את עילת הסגירה של התיק מחוסר עניין לציבור לחוסר אשמה עדיין תוצג בפלט הרישום הפלילי שאדם מוציא בתחנת המשטרה?
-
סגירת תיק מחוסר אשמה ומחיקתו מרישומי המשטרה
פונה יקר,
במידה ותתקבל בקשתך לשינוי עילת הסגירה של התיק הפלילי מ"חוסר עניין לציבור" ל"חוסר אשמה פלילית" – הרישום הפלילי בגין עבירה זו יימחק מן המרשם הפלילי, במובן זה שהוא לא יועבר לגורמים שאינם מורשים לצפות בו.
בכבוד רב,
עו"ד פלילי אסף דוק
052-6885006האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. אין בשימוש בפורום פלילי זה כדי ליצור יחסי עו"ד – לקוח. הגלישה באתר זה הינה בהתאם לתקנון אתר המשרד.
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
סגירת תיק מחוסר אשמה למעסה שהואשם בביצוע מעשים מגונים במטופלות
לקוח המשרד, מעסה מקצועי מוערך ובעלים של קליניקה טיפולית מובילה באזור המרכז, הואשם בביצוע מספר רב של מעשים מגונים במטופלות. בעקבות ייצוג משרדנו, הוחלט בפרקליטות מחוז תל אביב לסגור את קרא עוד >>
-
סגירת תיק משמעתי מחוסר אשמה לסטודנטית למשפטים באוניברסיטת בר אילן
לקוחת המשרד, סטודנטית למשפטים באוניברסיטת בר אילן, נחשדה בהונאה בבחינה וזומנה להליך בירור שנערך בטרם התכנסות ועדת המשמעת. הלקוחה הכחישה באופן גורף את החשדות נגדה וטענה לחפותה. בעקבות ייצוג משרדנו, קרא עוד >>
-
סגירת תיק מחוסר אשמה ללקוח שהואשם בתקיפת אביה של בת זוגו
לקוח המשרד נחקר בחשד לתקיפת אביה של בת זוגו בעקבות סכסוך משפחתי שהתגלע בין השניים. עוד בזמן החקירה התברר כי עסקינן בתלונת כזב מצד המתלונן. בעקבות ייצוג משרדנו, הוחלט במדור קרא עוד >>
-
סגירת תיק מחוסר אשמה לאב שנעצר והואשם בתקיפה והתעללות בבנו בן ה-4
לקוח המשרד נחקר ונעצר על ידי משטרת אריאל בעקבות תלונה שהתקבלה לפיה תקף את בנו בן ה-4 וגרם לו לחבלות בגופו. הלקוח הכחיש מכל וכל את החשדות שהוטחו בו, תוך קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתאופיר חסוי | 05/08/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונהחוות דעת:אסף היקר, אנשים שוכחים לכתוב כאשר מישהו עושה משהו טוב. אז ברצוני להודות לך על היחס החם, האיכפתי ושתמיד נתת לי מענה מהיר, במיוחד במקרה שלי שהייתי צריך מישהו להישען עליו, שביזכותך יכולתי להיות בטוח שאתה נלחם עבורי ושתעשה הכל כדי להוציא את האמת לאור. אין ספק שאני הכרתי אדם מדהים בעל יכולות מדהימות שיורד לפרטים ויודע לייצג בצורה הכי נכונה, חכמה ורואים שאתה אוהב מה שאתה עושה ולכן אתה מצליח בדרך שלך. תודה רבה ותמשיך לעשות חייל. -
הוסף חוות דעתג'ון חסוי | 25/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אסף הקוסם עזר לי לנצח את הסטטיסטיקה ודאג לגניזת התיק נגדי.חוות דעת:תודה רבה לאסף דוק ולצוות המשרד שלקח חלק בתיק. אסף הוא עורך דין מקצועי, אמין, רציני, מקרין ביטחון וכריש. תודה על הזמינות והליווי 24.7, השליפות מהכובע בדיונים בבית המשפט, על זה שכל דיון גרמת לחוקרים ולתובעים לגמגם והשארת אותם אובדי עצות. התיק היה מנוהל ע"י יחידת הסייבר הארצית בלהב 433 ופרקליטות הסייבר של מדינת ישראל. אסף הקוסם עזר לי לנצח את הסטטיסטיקה ודאג לגניזת התיק נגדי. -
הוסף חוות דעתגלעד ש. | 20/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובותחוות דעת:מהפגישה הראשונה עם עו"ד דוק ידעתי שאני בידיים טובות. עורכי הדין במשרד ייצגו אותי במסירות, מקצועיות ותמיד היו זמינים עבורי לכל שאלה ועניין גם שחזרתי על עצמי. גם התוצאה המשפטית הטובה לא איחרה לבוא והתיק שנפתח נגדי נסגר מחוסר אשמה. תודה רבה לכם. -
הוסף חוות דעתישראל חסוי | 18/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הבחור יודע את העבודהחוות דעת:להיות מואשם במעשים מגונים זה לא קל, לבלות ימים ושבועות במעצר זה עוד יותר לא קל, לראות את החיים שלך נגמרים מיום ליום והזמן זוחל כמו צב, זה מתכון קל להתאבדות, עד ליום שאתה פוגש את עורך דין אסף דוק, שנכנס לנעליים שלך, מדמיין שהוא בעל התיק ומוכיח לכולם שהוא נלחם על חפותו האישית כדי להוציא בשבילך חלופת מעצר ובהמשך גורם לתביעה לחזור בה מכתב האישום. הבחור יודע את העבודה. -
הוסף חוות דעתפאולה חסוי | 15/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין תותח בתחום הפליליחוות דעת:תודה ענקית לעורך דין אסף דוק, על היחס האישי, המענה בכל הדרך, והכי הכי חשוב- על התוצאה המטורפת. אסף הצליח לרפא אי צדק ענקי ועוול שנגרם לי. לא אגזים אם אומר שהוא פשוט עורך דין תותח בתחומו. תודה רבה🙌 -
הוסף חוות דעתרווית חסוי | 12/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מנוסה עם סבלנות אין קץחוות דעת:הגעתי למשרדו של אסף על מנת לקבל ייעוץ משפטי בעניין שמדיר שינה מעיני כבר תקופה ארוכה. אסף ישב איתי ארוכות ובסבלנות אין קץ פשוט ענה לי על כל השאלות שהטרידו את מנוחתי וגרם לי להרגיש הרבה יותר רגועה עם הדברים. יישר כוח! -
הוסף חוות דעתנמרוד חסוי | 12/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אפשר לסמוך בלב שלם על העצות שלו ולהיות בטוח שהוא יהיה שם לצידך בצוק העיתיםחוות דעת:להיות חשוד במעשה שאין לך כל קשר אליו זה דבר נורא שאני לא מאחל אותו לאף אחד. בזכות עו"ד דוק ועורכי הדין במשרדו התיק נגדי נסגר וקיבלתי את חיי חזרה. מעבר להיותו של אסף עו"ד מוצלח, הוא קודם כל ב-נ-א-ד-ם שאפשר לסמוך בלב שלם על העצות שלו ולהיות בטוח שהוא יהיה שם לצידך בצוק העיתים. מהיום אמליץ אך ורק על עו"ד בכל הקשור לפלילים. בהצלחה לכולם -
הוסף חוות דעתג'ון חסוי | 11/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אסף הקוסם עזר לי לנצח את הסטטיסטיקה ודאג לגניזת התיק נגדי.חוות דעת:תודה רבה לאסף דוק ולצוות המשרד שלקח חלק בתיק. אסף הוא עורך דין מקצועי, אמין, רציני, מקרין ביטחון וכריש. תודה על הזמינות והליווי 24.7, השליפות מהכובע בדיונים בבית המשפט, על זה שכל דיון גרמת לחוקרים ולתובעים לגמגם והשארת אותם אובדי עצות. התיק היה מנוהל ע"י יחידת הסייבר הארצית בלהב 433 ופרקליטות הסייבר של מדינת ישראל. אסף הקוסם עזר לי לנצח את הסטטיסטיקה ודאג לגניזת התיק נגדי. -
הוסף חוות דעתשי זהבי | 07/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי בכל מובן.חוות דעת:עו"ד מקצועי בכל מובן. זמין, אדיב וקשוב. ייצוג ללא דופי. -
הוסף חוות דעתגיא חסוי | 05/07/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד מקצועי מאוד עם מלא סבלנותחוות דעת:עורך דין פלילי מעולה, נתן לי ייעוץ טלפוני והרגיע אותי מאוד, היה סבלני והסביר כל דבר כמה פעמים. מומלץ מאוד. -
הוסף חוות דעתירון חסוי | 26/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד הכי טוב בתחום הפלילי, נקודהחוות דעת:עו"ד הכי טוב בתחום הפלילי, נקודה. מקצוע, יסודי וסבלני ואחד שיודע להנגיש את השפה המשפטית בצורה ברורה לכל אדם – דבר שמרבית עורכי הדין נופלים בהם. תודה על העבודה החשובה שעשית למען המשפחה שלנו. מעריכים ומוקירים. -
הוסף חוות דעתמארק חסוי | 19/06/20225
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:יחס אישי, ידע נרחב ויצירתיותחוות דעת:ברצוני להודות לכם על הטיפול המסור, המושקע והיצירתי בתיק שלי. הרגשתי את היחס המקסים והמאמץ לעשות את המקסימום כדי להגיע להישג משמעותי עבורי ולעזור לי. בברכה והמון בריאות. ❤❤🙏🏻