האם אני חייב לשתף פעולה עם החוקר במשטרה?
אנונימי שאל\ה בתאריך 09/06/2024:
היי, נתקלתי במצב לא פשוט ואני צריך עזרה. האם אני חייב לענות על כל השאלות שהחוקר שואל אותי בחקירה משטרתית? אני קצת לחוץ ולא בטוח מה הזכויות שלי. תודה מראש!
-
מענה ל־האם אני חייב לשתף פעולה עם החוקר במשטרה?
שלום,
האם אתה נחקר באזהרה?
האם אתה מוסר עדות פתוחה כעד?
מעורך דין פלילי מומחה
השאירו פרטים
מאמרים נוספים בתחום
-
הפניית תיקים ושיתוף פעולה עם עורכי דין
משרדנו עוסק בתחומי המשפט הפלילי על כל גווניו, בהיקף נרחב ומשמעותי. במהלך שנות פעילותו של המשרד, רכש המשרד ידע מקצועי חסר תקדים וזכה להערכה רבה מצד מערכות המשפט בארץ. בתוך קרא עוד >>
-
חקירה פלילית במשטרה – עשה ואל תעשה – המדריך לנחקר במשטרה
קיבלת זימון לחקירה במשטרה והנך תוהה כעת כיצד עליך לנהוג? נתחיל מזה שחקירת משטרה איננה דבר פשוט, שכן גם חקירה על עניין פעוט יכולה להסתיים במקרה הטוב בסגירת התיק והותרת קרא עוד >>
-
על החשיבות של נוכחות הורית בחקירת קטין במשטרה
גיל ההתבגרות, המכונה גם גיל ה"טיפש עשרה", זהו גיל שבו לא מעט נערים ונערות בוחנים את הגבולות, ולעתים אף חוצים אותם. כתוצאה מכך, ישנו מספר הולך וגדל של בני-נוער המוצאים קרא עוד >>
-
הליך גישור במשטרה – יישוב סכסוכים בין אזרחים לשוטרים
כחלק ממערך תלונות הציבור, משטרת ישראל החליטה ליישב סכסוכים בין שוטרים לאזרחים בסגנון הטיפול בבעיות בין בני זוג -באמצעות הליך גישור. הליך הגישור מהווה דרך אלטרנטיבית לפתרון סכסוכים בתחומים רבים, קרא עוד >>
חוות דעת על השירות המשפטי
דירוג השירות המשפטי אותו אנו מספקים הוא מרכיב חשוב לשיפור ההתייעלות מצידנו וכחלק מכך מסייע לאחרים לקבל החלטות משמעותיות עבורם.
-
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 12/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:כבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות!חוות דעת:הגעתי לעו"ד דוק דרך האינטרנט וכבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה לא קלה בכלל בחיי כאשר בסופה כבודי שב אלי. אין עליו, צעיר ומבריק - יישר כוח! -
הוסף חוות דעתכרמל חסוי | 11/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עו"ד ישר ויצירתיחוות דעת:אסף דוק הינו עורך דין מצויין אשר מביא פתרון לכל בעיה. תקתן מסודר ומדוקדק. בעל ראש יצירתי וחשיבה מחוץ לקופסא, אחראי וישר. עורך דין בין המומלצים וטובים ביותר שיש כיום. מומלץ ביותר בכל נושא. -
הוסף חוות דעתישראל חסוי | 09/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:הבחור יודע את העבודהחוות דעת:להיות מואשם במעשים מגונים זה לא קל, לבלות ימים ושבועות במעצר זה עוד יותר לא קל, לראות את החיים שלך נגמרים מיום ליום והזמן זוחל כמו צב, זה מתכון קל להתאבדות, עד ליום שאתה פוגש את עורך דין אסף דוק, שנכנס לנעליים שלך, מדמיין שהוא בעל התיק ומוכיח לכולם שהוא נלחם על חפותו האישית כדי להוציא בשבילך חלופת מעצר ובהמשך גורם לתביעה לחזור בה מכתב האישום. הבחור יודע את העבודה. -
הוסף חוות דעתאירנה חסוי | 09/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:לוחם צדק אמיתי!חוות דעת:עו"ד דוק סייע לי רבות בתביעה פלילית שהגישו נגדי. מההתחלה הוא פעל ביסודיות והפך כל אבן בסיפור כדי לאפשר לי לחזור לשגרה במהרה. תודה רבה! -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 09/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה על שליווית אותי לאורך כל הדרך, צעד, צעד עד לתוצאה המיוחלתחוות דעת:עורך הדין דוק היקר, ברצוני להביע את תודתי על השירות המסור והמקצועי שהענקת לי. ליווית אותי לאורך כל הדרך, צעד, צעד עד לתוצאה המיוחלת. מוקיר ומעריך את מה שעשית בשבילי. -
הוסף חוות דעתליאור חסוי | 09/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונהחוות דעת:הגעתי לעו"ד אסף דוק עם תיק מסובך עתיר טעויות עקב ייעוץ כוזב מעו"ד אחרים, כשכבר חשבתי שאין לי מה לעשות פגשתי את אסף שהיווה לי חבל הצלה, ממש ככה. אדיבות, אמינות, מקצועיות והכי חשוב אנושיות מהמעלה הראשונה. אנצל את הזדמנות זו גם להודות לעו"ד נוי לביא שעמלה יחד עם אסף על התיק שלי, במקצועיות יוצאת דופן. מחיר הוגן, שירותיות תוך מקצועיות, והכי חשוב אורך הרוח והתחושה שהתיק באמת בידיים טובות כערך עליון. עו"ד אסף דוק, ועו"ד נוי לביא תודה רבה רבה לו הייתה לי היכולת להביע את הערכתי מעבר לפלטפורמה הזו הייתי עושה זאת ללא ספק. תודה. אאחל לכם שנה של השגת יעדים והגשמת חלומות, והכי חשוב תמשיכו להיות כפי שאתם. -
הוסף חוות דעתגבי חסוי | 09/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:כבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות!חוות דעת:הגעתי לעו"ד דוק דרך האינטרנט וכבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות. עו"ד דוק ליווה אותי בתקופה לא קלה בכלל בחיי כאשר בסופה כבודי שב אלי. אין עליו, צעיר ומבריק - יישר כוח! -
הוסף חוות דעתריקי חסוי | 09/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:האמנתי מההתחלה שרק אסף באמת יוכל לעזור לי ולא טעיתיחוות דעת:עו״ד אסף רציתי להדות לך על כל המאמץ שעשית בשבילי על מנת שאצליח באתי אליך וידעתי מהתחלה שאתה באמת תעזור לי מאוד האמנתי בך ובסוף לטוב🙏 מאחלת לך מהעומק לב את הכל טוב בעולם בזכותך אני הצלחתי❤️ -
הוסף חוות דעתמאור חסוי | 09/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך דין שלא מבטיח הבטחות שווא ומשיג בסופו של דבר תוצאות טובות!חוות דעת:אני רוצה להודות לך עו"ד דוק על הליווי המשפטי המיוחד והנאמן לאורך כל הדרך. זה לא מובן מאליו שעו"ד נותן 200% בתיק ועושה זאת בגאון כמוך. תודה רבה ממני ומכל המשפחה על המסירות והמקצועיות. -
הוסף חוות דעתיעקב חסוי | 09/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורך הדין הפלילי הטוב בישראל!חוות דעת:אסף יקר שלנו הלב לא מפסיק לרגע מלאחל לך את כל האושר שבעולם. אין במילים לתאר את טוב לבך ואת יחסך החם, דאגתך שאין לה גבול וזמן, תודה על הכל מלך. -
הוסף חוות דעתרינת חסוי | 09/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:עורכי דין חדים, מקצועיים ושווים כל שקלחוות דעת:משרד של עורכי דין מצויינים, ענייניים, חדים ומסבירי פנים, חווית שירות ומקצועיות מושלמת, מאד מומלצים, שווים כל שקל, כל היעדים הושגו, תודה לכם. -
הוסף חוות דעתשירה חסוי | 09/06/20245
ציון השירות המשפטי
5מקצועיות 5
שירותיות 5
שביעות רצון
במשפט אחד:תודה לך עו"ד דוק!חוות דעת:תודה רבה על הייעוץ המקצועי, על הסבלנות, ההסבר המפורט. כן ירבו עו"ד כמוך. תודה רבה !